Dodaj do ulubionych

Tablet Samsung Galaxy - szukam promocji

07.12.14, 14:45
Chcę kupić dzieciom tablet do grania. Poczytałam tych wątków tu na forum i na razie stanęło na Samsungu Galaxy. Zastanawiamy się też ewentualnie nad jakimś Lenovo. I teraz szukam promocji lub jakiś kodów na taki sprzęt. Bardzo proszę o wszelkie informacje na ten temat.
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Tablet Samsung Galaxy - szukam promocji 07.12.14, 15:27
      w Saturnie SGT 3 był za 399 a 4 za 999, widziałam w ub ndz

Iza
      • dorga1 Re: Tablet Samsung Galaxy - szukam promocji 07.12.14, 16:33
        W RTVEuroAGD jest za 339zł. Zastanawiam się jednak, czy znajdę jeszcze taniej. Słyszałam, że przed końcem roku ma się pojawić nowy model Samsunga, może ceny starszych modeli spadną. Z drugiej strony przed świętami ceny szybują w górę. Tak więc nie wiem, czy kupować teraz, czy czekać.
        • snor-snow Re: Tablet Samsung Galaxy - szukam promocji 07.12.14, 17:00
          a dlaczego ten tablet? ja tez szukam dla moich ale zastanawiam sie na innymi
          • snor-snow znalazłam takie: 07.12.14, 17:01

allegro.pl/tablet-dla-dzieci-kidstab-dual-i4861194230.html?source=mlt

czy lepiej taki allegro.pl/tablet-7-o-lofer-raptor-t1-4x1-3ghz-1gb-8gb-zestaw-i4823689545.html
            lub
            allegro.pl/tablet-edukacyjny-etui-gry-rozowy-dla-dzieci-24h-i4775297591.html
            lub
            allegro.pl/nowosc-tablet-dzieci-overmax-edutab-3-android-4-4-i4824310238.html
            • kkk_k Re: znalazłam takie: 09.12.14, 10:07
              Ekran 7" - mały
              RAM 1024 do gier trochę mało
              no i nie powalająca rozdzielczość...

jeżeli dla dzieci do grania to niestety wg mnie średni ten pomysł. w zeszłym roku była tutaj dyskusja na temat modecom 9704. sama kupiłam i po roku uważam że jest genialny. pod względem każdego parametru lepszy niż sgt 3. no chyba że dla kogoś liczy się napis na ramce.

teraz na allegro bywają powystawowe modecomy w cenie porównywalnej do sgt3.

i jeszcze jedno.... cena samsunga od zeszłego roku spadła na łeb na szyję, modecom natomiast trzyma cenę bo jego parametry nadal są ok.
        • dialam Re: Tablet Samsung Galaxy - szukam promocji 07.12.14, 20:27
          mam nowy samsung galaxy tab 3 lite, nierozpakowany, jakby była Pani zainteresowana, proszę o maila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka