marcinn24 10.12.14, 11:10 Witam. Moja 8 letnia córka bardzo chce tablice do pisania teraz w ofercie jest w biedronce lidlu i ikei .Która tablica jest lepsza cenowo prawie tak samo. proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eesti_2005 Re: Tablica 10.12.14, 11:25 Z tego co wiem ta z Ikei nie ma magnetycznej strony (w Lidlowej ta biała jest). Biedronkowej nie znam. My mamy tę z Lidla od ponad 2 lat i jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
sosenka8 Re: Tablica 10.12.14, 14:07 Czy ta tablica jest już dostępna w Lidlu? W ofercie w necie nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Tablica 10.12.14, 15:35 Ona była w gazetce prezentowej, chyba na początku grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
myszuniaa4 Re: Tablica 10.12.14, 14:23 My mamy tą z biedronki, taką sama co w gazetce, tylko kupiliśmy w zeszłym roku. Jestem z niej zadowolona, córka uzywa ją juz ponad rok i jest nadal jak nowa. Z drugiej strony jest magnetyczna, w zestawie są cyferki do przylepiania, flamastry suchościeralne i kreda kolorowa. Dodatkowo jest nakładka do której można przyczepiac kartki do malowania, oraz kubeczki na krede. Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: Tablica 10.12.14, 21:11 A czy tą biedronkową tablicę można złożyć po każdym rysowaniu, czy raczej stoi na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinn24 Re: Tablica 10.12.14, 21:41 Chciałam kupić tą z biedronki ale dzisiaj mi powiedziano ze tablice zostają wycofane a ci którzy już kupili maja je oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Tablica 10.12.14, 22:04 Jak będą w Lidlu,to możesz spokojnie ją kupić. Nasza (córki) ma 1,5 roku i nic się z nią złego nie dzieje. Córka trenuje pisanie literek poznanych w szkole(pierwszoklasistka). Zajmuje w pokoju mały kącik,bo po rozłożeniu zostaje już na stałe w jednej pozycji - rozstawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
myszuniaa4 Re: Tablica 10.12.14, 22:14 Tak, tą biedronkowa można składać. A czemu je wycofali? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinn24 Re: Tablica 11.12.14, 00:38 nie wiem podobno mieli kartkę wywiesić ale jej nie widziałam. Byłam wosyć dużej biedronce i tablic nie było Odpowiedz Link Zgłoś