Dodaj do ulubionych

Kurtki Wójcik

07.01.15, 11:39
Czy to są ciepłe kurtki? Macie jakieś doswiadczenia?
Nie, nie chce kupic kurtki za 300 stowy, ale na allegro sa tansze i jedna wyglada jaakos mi wpadla w oko.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 11:46
      dwa lata temu syn mial kurtke z serii "witajcie w Kanadzie" czy cos równie dziwnego wink
      była super ciepła,na polarze i naprawde fajna. w zeszłym roku były takie kurtki chłopiece szare z futrem, macałam w sklepie wygladały na bardzo ciepłe ale nie kupiłam bo cena mnie pokonała wink
      co do dziewczecych to sie nie wypowiem ale zimowe chłopiece sa naprawde porzadne.
      i czemu miałabys nie kupic kurtki za 3 stówy jak cie stac i podoba ci się? wink
      • afro.ninja Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 12:10
        Dla mnie trzy stowy nawet jak na dwa lata uzytkowania kurtki przez dziecko, to za duzo kasy...
        No w sumie czaje sie na reime ale tez wole jakies outlety. smile Mam super spodnie reima, ale dziewczyna juz nie chce w nich chodzic, bo sa w kolorze zielen dla wedkarza. big_grin

Kurtka wójcika, ktora mi wpadla w oko kosztuje okolo 130, a i tak docelowo ma byc na dwa lata.
        • agni71 Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 12:30
          jak to robiusz, że ci dziecięca kurtka starcza na dwa lata?

w temacie - kurtki Wójcik kiedyś były bardzo ciepłe, ale dawno tam nie zaglądałam, moze cos sie zmieniło
          • olga727 Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 12:57
            " jak to robiusz, że ci dziecięca kurtka starcza na dwa lata?"
            Pytasz ogólnie o wszystkie kurtki,czy tylko o te z Wójcika ? Jeśli o wszystkie;to np. ja kupuję rozmiar większą niż dziecko aktualnie potrzebuje,no i kupuję płaszczyk,zamiast kurtki do pasa.
            Fakt,po dwóch sezonach płaszczyk jest kurtką "za pupę".
            • agni71 Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 13:03
              Czyli najpierw dziecka ma ciuch za duzy, a w kolejnym sezonie za mały?

Z rękawami nie ma problemów?
              • patatajowa Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 13:31
                agni71 napisała:

> Czyli najpierw dziecka ma ciuch za duzy, a w kolejnym sezonie za mały?>
                hehe z ust mi wyjęłaś https://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif
                • olga727 Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 18:47
                  patatajowa napisała:
                  > > Czyli najpierw dziecka ma ciuch za duzy, a w kolejnym sezonie za mały?
                  > 2;
                  > hehe z ust mi wyjęłaś https://emotikona
> .pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif

tongue_out Rzeczywiście;ubaw po pachy.
              • olga727 Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 15:52
                agni71 napisała:

> Czyli najpierw dziecka ma ciuch za duzy, a w kolejnym sezonie za mały?
                Jest trochę większy,(tak że spokojnie może założyć o jedną warstwę ubrania więcej) w następnym sezonie jest minimalnie mniejszy(wszystko zależy od tego jak dziecko rośnie). smile

> Z rękawami nie ma problemów?
                Nie ma większych problemów.
          • afro.ninja Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 14:15

Kurtka starcza nam na dwa sezony. Pierwszy sezon jest troche za duza, ale raczej tylko w rekawach, czyli dziecko 98, a kurtka 104. Na drugi jest w sam raz, czyli 104 na 104, nigdy mi sie nie zdarzylo, ze jest za ciasna, przykrótka, bo ja ubieram dziecko na cebulke, wiec musze miec luz w szerokosci i długości kurtki.
    • lucyna_1980 Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 12:16
      Córce kupowałam 4 lata z rzędu, są ciepłe, miękkie, nie zbijają się w praniu. Synowi też kupiłam na tą zimę - nie mam zastrzeżeń. Fajne też mają spodnie ocieplane i zawsze je brałam do kompletu.
    • madzik29 Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 12:55
      miałam raz, dwa lata temu dla syna, cieplutka, super jakość, byłam bardzo zadowolona smile
    • ewcia1980 Re: Kurtki Wójcik 07.01.15, 18:14
      ja uważam, że kurtki Wójcik są super.
      moje dzieci noszą od dawna - ciepłe, przyjemne, dobrze się noszą i piorą.
      i od jakiegoś czasu kurtki spokojnie starczają nam na 2 lata.

• iwi-11 Na pewno nie kupie już kurtki w Wójciku. 21.01.15, 14:34
        Ja sie bardzo zawiodłam na jakości kurtki z sezonu 14/15
        Nap z kaptura oderwała się dosłownie po kilku odpięciach.
        Kurtke oddałam do naprawy i wróciła bardzo ubrudzona- na co sklepowa zareagowała że taką właśnie oddałam. Potem dzwoniła na szwalnię i tam też powiedziano że taka była.
        Tak więc oddałam czyściutką kurtkę (noszona kilka razy na specjalne okazje) a otrzymałam brudną szmatę a wszystko za 245 zł.
        Przestrzegam inne mamy żeby przed oddaniem ciuszka na reklamację robiły w sklepie zdjęcie, tak żeby miały dowód. Ja tego nie zrobiłam i teraz żałuje i się złoszcze.
        Myślałam że kupując ciuszki w "porządnym" sklepie uniknę takich sytuacji-myliłam się
        -wójcik to nie jest sklep z tego gatunku.

Na pewno nie kupie już kurtki w Wójciku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka