enut 12.01.15, 22:36 Szukam dla dziecka (moze byc damskie s) spodenek/szortow/krotkich legginsow do polowy uda, 40 den, czarnych, w miare kryjacych. Jedyne co znajduje, to szorty wyszczuplajace... Pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: rajstopowe spodenki 12.01.15, 22:55 niedawwno u mnie w hm widziałam,bawełniane.a jakich szukasz głównie bawełna czy poliester? W zeszłym roku kupowałam na stronie nexta takie dla córki,teraz na wyprz w kappahl na damskim rozm.xs tylko one na wierzchu maja dodatkowe spodenki kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: rajstopowe spodenki 13.01.15, 08:20 Potrzebuje takie pod sukienke, wiec raczej nie bawelniane. Corka tanczy, i w samej sukience, ktora jest dosc krotka, potrzebuje zaslonic posladki. W pelnych rajstopach bedzie jej za cieplo, juz przerabialysmy, dlugie leginsy tez odpadaja. Najlepsza bylby ta grubsza gora od damskich rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: rajstopowe spodenki 13.01.15, 09:42 www.decathlon.pl/spodenki-fitness-damskie-slim-fit-id_8218843.html tylko bawełniane ale czarne i krótkie. pl.nextdirect.com/pl/x55616s6#985115 ale tez bawełna pl.nextdirect.com/pl/g6h2378s1#934324 krótkie i w dwóch wersjach materiału ale ologowane www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/kobiety/bielizna-i-pizamy/wszystkie-artykuly-bielizniane/page-2/spodnie-150055-1.html krótkie i elastyczne bokserek do tańcow nie polecam,one po kilku minutach "wygibasów" przestaja zasłaniac co trzeba i wygladaja jak stringi jak nie znajdziesz nic z tego powyzej to zostaje ci kupic grubsze rajstopy i obciąć nogawki. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: rajstopowe spodenki 13.01.15, 09:20 A majtki - bokserki? Takie dziewczęce kupowałam zawsze na lato dla córki w H&M do sukienek właśnie, żeby pupa była bardziej zakryta szczgólnie do piaskownicy czy na zjeżdżalnię. Przylegąjace, zasłaniają co trzeba, a te nogaweczki króciuteńkie, prawie jakby ich nie było. www.hm.com/pl/product/22242?article=22242-F&cm_vc=#article=22242-F Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: rajstopowe spodenki 13.01.15, 09:32 spodenki gimnastyczne z decathlona wysyłka darmowa Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: rajstopowe spodenki 13.01.15, 09:35 i jeszcze jeden model z decathlona pełna rozmiarówka Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: rajstopowe spodenki 13.01.15, 09:43 erty02 napisała: > i jesz > cze jeden model z decathlona pełna rozmiarówka o właśnie, idealne powinny byc. nie mogłam ich znalezc i zalinkowałąm damskie Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: rajstopowe spodenki 14.01.15, 23:04 Podnosze watek. Dzieki za rady, jednak wszystkie linkowane spodenki to nie to, co szukam, te decathlonowe mierzylismy. W necie natknelam sie na to, sa tez z ciut dluzszymi nogawkami. Z wygladu wlasnie czegos takiego szukam, ale niestety rozmiary zaczynaja sie od 40, wiec sporo za duze na moje dziecko, potrzebowalabym xs... A moze ktos ma takie i wypowie sie, na ile przylegaja one do ciala? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka_k Re: rajstopowe spodenki 15.01.15, 09:07 może coś takiego: czarne xxs allegro.pl/nowe-trendy-modne-spodenki-koronka-32-34-i4913620224.html allegro.pl/szorty-getry-bokserki-spodenki-koronka-dodatek-i4916143088.html Odpowiedz Link Zgłoś