Dodaj do ulubionych

Promod - karta stałego klienta

15.01.15, 19:43
Opłaca sie? B rzadko tam obecnie kupuje, kiedys duzo wiecej - mieli genialne lniane sukienki, ktore mam do dzisiaj... i jedne z moich ulubionych skorzanych balerin tez były od nich.
Dzisiaj weszłam i nabyłam zamszowe botki za 100zł, sa mega wygodne. Prz okazji namawiano mnie na w/w karte (opłata 20zł). Oprocz zbierania pkt. podobno przysyłaja raz na rok(?) jakis kupon na 120zł jesli robi sie zakupy sie ze znajoma. Korzystałyscie? Czy to jakas sciema? sa jeszcze jakies korzysci typu wieksze % na wyprzedazy?
Dziekuje za odp.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Promod - karta stałego klienta 15.01.15, 21:26
      opłaca sie. chociaz na karte dałam sie namówic dopiero rok temu przed wyprzedazami w grudniu bo nie podobało mi sie płacenie za cos co uwazałam ze powinno byc za darmo. ale na start pamietam był wtedy jakis rabat na pierwsze zakupy i juz wtedy ta opłata mi sie zwróciła.dostałam kupon na 25 zł na urodziny w zeszłym roku, z karta było dodatkowe 10% na wyprzedaz. za zakupy dostajesz punkty i potem zamieniaja ci je na kupony rabatowe.
      www.promod.pl/moja-karta/korzysci
      • a-e-p Re: Promod - karta stałego klienta 15.01.15, 21:47
        Czyli nie załapałas sie na ten kupon na 120zł, bo jak mowiła mi sprzedawczyni to bylo w listopadzie? tez mi sie nie podoba ze mam zapłacic za karte...
        • patatajowa Re: Promod - karta stałego klienta 15.01.15, 22:03
          nic o tym nie słyszałam niestety a byłam ostatnio kilka razy w sklepie...moze to jakas nowosc w tym roku?
          • patatajowa Re: Promod - karta stałego klienta 15.01.15, 22:07
            a!znalazłąm! było cos takiego ale w pazdzierniku wiec pewnie pani miała nieaktualne info albo przedłuzyli promocje.

"OFERTA SPECJALNA Z KARTĄ PROMOD*!
            Lubisz shopping z przyjaciółkami? Przyjdzcie razem do Promod!!!
            *Akcja handlowa obowiązuje od 3 do 13 października 2014 roku we wszystkich sklepach Promod na terenie Polski. Akcja nie jest dostępna na stronie www.promod.pl. klient może otrzymać dodatkowe punkty w programie lojalnościowym przychodzac do sklepu Promod z osoba towarzyszącą. jedna osoboa towarzysząca, to dodatkowe 50 punktów na karcie, dwie osoby towarzyszące, to 100 punktów dodatkowych na karcie, 3 i więcej osób towarzyszących, to 150 punktów na karcie. warunkiem skorzystania z promocji jest okazanie karty Promod sprzedawcy przy kasie. Jeśli osoba towarzysząca klientowi zdecyduje sie zakupić kartę, otrzymuje dodatkowe 50 punktów na start. Z oferty można skorzystać maksymalnie 4 razy."
            • patatajowa Re: Promod - z okazki walentynek 06.02.15, 17:38
              50 pkt na karte stałego klienta w sklepie na hasło "love".

online w dniach 6-15 luty promocja :-20% przy zakupie 1 damskiego+1 meskiego artykułu " **

**Oferta ważna w dn. od 06/02-15/02/2015 wyłącznie na Promod.pl. Przy zakupie jednego produktu z kolekcji damskiej oraz jednego produktu z kolekcji męskiej zniżka -20% na oba produkty. W przypadku zakupu 2 produktów z kolekcji damskiej i 1 jednego produktu z kolekcji męskiej zniżka naliczy się na droższy produkt. Promocja nie dotyczy produktów przecenionych bądź objętych promocja oraz nie łączy się z innymi promocjami.
    • ophelia78 Re: Promod - karta stałego klienta 15.01.15, 22:05
      Nie wypowiem się, niestety, bo karty nie ma właśnie dlatego, że jest płatna.
      • s.ivona Re: Promod - karta stałego klienta 06.02.15, 18:04
        ja kupuje duzo wiec mni karta zwrocila sie wlasciwie juz przy pierwszych zakupach. podoba mi sie ze dostaje znizki (akcje dla stalych klientow), dostaje bony np z okazji urodzin czy dnia kobiet) ja ogolnie polecam
        • dan-ka6 Re: Promod - karta stałego klienta 06.02.15, 20:15
          Jak z jakością ubrań ? Jaki asortyment godny uwagi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka