Dodaj do ulubionych

Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich

02.02.15, 11:48
Napiszcie proszę jak uzbierać cały album, kupowanie saszetek nie ma sensu, bo tym sposobem dorobiliśmy się ponad 100 powtórek, na wymianie tez za bardzo polegać nie można, bo te zwykłe karty to są, ale już tych powyżej numeru 240 to trudno znaleźć nawet wśród kolegów syna, do 240 brakuje nam niemal pojedynczych sztuk, natomiast od 240 wielka dziura sad Jak zapełnić ten album, ktoś ma pomysł ??? Oprócz kupowania pojedynczych katy na allegro, też by to było dobrym rozwiązaniem, ale niemal trzeba by było kupować po 2-3 karty od jednego sprzedającego a jeszcze dochodzi koszt wysyłki uncertain
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 11:56
      najlepiej jest nie kupowac wcale wink
      od poczatku systematycznie nie kupowac w kiosku, sklepie i na allegro i nie dawac sie naciagac dziecku.
      bo potem jest właśnie żal.
      a jesli nie kupno, nie wymiana,nie kupowanie konkretnych na allegro to proponuje drukowanie z gugli wink
      • dragonia Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 12:46
        Ja zamawiałam na stronie Panini brakujące karty, dla wcześniejszych edycji były tez organizowane wymianki na stadionie narodowym w Warszawie (nie tyle z użytkownikami co z panini chyba - na liście zaznaczało się co chcesz dostać, odchodziło się od stoiska po jakimś czasie wracało, dostawało się to co się udało skompletować obsłudze a przeważnie większość się udawało i oddawało się to się miało w nadmiarze) - teraz jednak dla nowej edycji nie widziałam jeszcze takiej akcji - dowiadywałam się o niej z newslettera panini.
      • vikfik Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 15:57
        Jak zawsze twoje wypowiedzi są bezcenne i niesamowicie pomocne smile
        • vikfik Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 15:58
          to było do patatajowej o czywiście !
        • patatajowa Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 16:19
          staram się smile
    • ncewa Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 20:51
      Ojeju moj tez zbiera i mnie meczy o karty. My wymieniamy sie na stronie www.laststicker.com
      • vikfik Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 20:58
        Jejku ! A to to już w ogóle czarna magia ! Jak to działa w ogóle ?
        • patatajowa Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 21:23
          podpowiem-musisz rozpoznac i kliknac na polską flage. i .....tadam ! smile
        • ncewa Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 02.02.15, 21:45
          Troche roboty jest na poczatku, jak zalozysz konto trzeba wpisac wszyskie numerki kart brakujacych i te co macie podwojne, potem juz samo wyszukuje najlepsze oferty.
          • mmala6 Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 03.02.15, 18:44
            Nie wiem czy wiecie ale dla odmiany można zbierać.....naklejki z piłkarzami 😊 ale zamiast kupować te saszetki powiedziałam synowi zeby wybrał 50 na których mu zalezy i zamówilam na Panini. Ma swoje ulubione kluby w komplecie plus polskich piłkarzy,ktorych na szczescie wielu nie ma i zadowolny.
            Co do kart,to ma co ma i juz. To co się udalo wymienić to wymienił ale nie ma spiny żeby miec wszystko.
            • ncewa Re: Do mam kolekcjonerów kart piłkarskich 03.02.15, 20:54
              Moj syn tez cieszy sie z tych co ma, za to maz sie wciagnal i stwierdzil ze on MUSI skonczyc ten album he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka