klarci 03.02.15, 14:12 konkretnie ten: www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=28878 mam inny zbliżeniowy, też z lidla, ale innej firmy i porażka - bardzo mylne pomiary, a stosowałam wszystkie rady co do prawidłowego mierzenia nim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaak1 Re: termometr lidlowy 03.02.15, 17:04 Beznadzieja, pomiary w cały świat! Rozbieżności o 1 stopień nawet! A obsługa zgodna z instrukcją Właśnie wczoraj kupiłam Microlife i tutaj zupełnie inna sytuacja, niestety cena też inna bo 2x wyższa Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: termometr lidlowy 03.02.15, 17:13 ja za swój z lidla dałam jakoś 70-80 zł i pomiary też do bani - głównie zawyża 0,5 do 1 stopnia, a to przecież bardzo dużo kiedyś nieźle mi ciśnienie skoczyło jak zobaczyłam wynik, szybko wyszperałam schowany rtęciowy, żeby sprawdzić i oczywiście wynik był wiele niższy Odpowiedz Link Zgłoś
domini80 Re: termometr lidlowy 03.02.15, 19:08 Ja mam trochę inny, ale nie polecam. Z każdym pomiarem inny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś