04.02.15, 22:08
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17359417,Byly_pracownik_Empiku_ujawnia_kulisy_pracy___Nie_zaplacze.html#MT
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Empik 05.02.15, 11:38
      Pracowałam , wszystko prawda , a nawet jeszcze więcej, bo praca fizyczna była konieczna i to nie byle jaka. Ja już kiedyś o tym pisałam, zaraz jak minęło moje 5 lat ciszy po lojalce. Mnie empik wykończył psychicznie i fizycznie.
      • syka7 Re: Empik 05.02.15, 13:14
        ciekawa jestem czemu nimi nie zajmnie się inspekcja pracy
        • iberka Re: Empik 05.02.15, 13:31
          może się boją…nie wiem, nikt od nas niczego nie zgłaszał . Ja pracowałam tam tylko 18 mcy z czego 3 ostatnie byłam na L4, Po tym czasie nowa pani dyrektor salonu, chcąc się wykazać złożyła mi propozycję: albo zgodzę się na rozwiązanie umowy za porozumieniem stron albo ona rozwiąże ze mną umowę bez mojej zgody.
          • plum1000 Re: Empik 05.02.15, 20:39
            nie rozumiem fenomenu tego sklepu.Ceny ksiązek wysokie. zabawek dla dzieci tak samo.pierdółki ceny wysokie. a ludzi tam zawsze pełno.
            • angazetka Re: Empik 05.02.15, 21:55
              Efekt marki.
              • iberka marka 05.02.15, 22:12
                Należy pamiętam o tym, iż w Empiku możemy kupić coś używanego i jako klient nawet o tym nie wiedzieć. Pracownicy Empik mają możliwość ( i korzystają z niej w pełni ) wypożyczać książki, płyty z muzyką/ filmy/ gry, konsole do gier. Później przeczytana książka czy inny towar wraca normalnie na półkę do sprzedania ( foliowanie to nie problem, każdy salon ma odpowiednią maszynę)
    • fikus_na Re: Empik 06.02.15, 09:36
      Wiedziałam o tym od dawna z forów. Tego linkowanego przede wszystkim. Dlatego tam nie kupuję.
      Wolę merlin, a ostatnio odkryłam księgarnię internetową dadada akurat chciałam kupić nowość i cena była bardzo ok, a opcje dostawy - taki wybór, jak nigdy jeszcze nie widziałam w necie, choć większość zakupów robię w ten sposób (łącznie z większością spożywczych).
    • mojalenka Re: Empik 06.02.15, 10:17
      Dlatego do empiku chodzę naprawdę rzadko i chyba od kilku lat nic tam już nie kupiłam. Pamiętam jedną sytuację:
      - puzzle w carefurr za 9,99
      - puzzle w Empiku za 49,99
      DOKŁADNIE TE SAME - akurat 2 dni wcześniej kupiłam je w Carefurr i stąd kojarzyłam, bo Lenka akurat je układała.

Julita
      TOP 10 najbardziej irytujących rzeczy, które nasze dzieci mówią
      Blog Parentigowy Lifestylowy Moja Lenka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka