to_ja_caryca_katarzyna 17.04.15, 20:22 Jak w temacie. Wiecie w jakim markecie mozna dostac kozie mleko ? Bardzo lubie, a krowiego nie pijam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wtop.ek Re: Gdzie kupie kozie mleko? 17.04.15, 20:32 w Polsce nie ma koziego mleka, pijamy tylko chemiczne UHT, byle najtańsze, na kozie nas nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 08:45 srodkowy paluszek Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Gdzie kupie kozie mleko? 17.04.15, 20:35 Wszedzie? U nas nawet we freshu (zabie) jest. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 08:44 Nie wszedzie. W Lidlu nie ma w Biedro tez nie. W Karfurze nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 08:46 W mojej okolicy wszedzie jest. Moze mamy duzo alergikow w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 09:21 U nas nawet w małym cerfurze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: Gdzie kupie kozie mleko? 17.04.15, 20:36 W Kauflandzie, w Piotrze i Pawle. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 08:45 dzieki, Kaufa u nas niet ale PiP jest Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 21:47 Mały forumowy kłamczuszek, pisałaś że mieszkasz w Krakowie, a tu istnieje Kaufland (co najmniej 3 kojarzę), za to nie ma Pip. I co warto kłamać na forum w wątkach emigranckich? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 22:34 Bo myslisz slonko ze od razu ci powiem gdzie mieszkam No bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Gdzie kupie kozie mleko? 19.04.15, 14:25 Ohydny kłamca. Nie jesteś zatem wiarygodną osobą, zwykły troll, w dodatku średnio inteligentny skoro nie pamięta jakie miasto podaje na forum jako swoje. Aleś głupia Wygooglanie czy w Krakowie jest Kaufland czy PiP to mniej niż 2 sekundy debilku Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 19.04.15, 15:36 Ales ty glupi. Pamietam, pamietam, ale co mnie obchodzi to jak podchodzisz do tego co kto pisze na forum. Sam jestes trollem, zreszta wszyscy o tym wiedza, bo ty nawet wlasnej plci nie potrafisz spamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowababka Re: Gdzie kupie kozie mleko? 17.04.15, 20:46 Pytasz jakby to było nie wiadomo co.Kozie mleko zawsze jest w stokrotce i PSS społem (moje najbliższe sklepy,tuz przy bloku),robimy tam zakupy prawie codziennie,wiec wiem,ze jest na pewno. Moja córka jest alergiczna i tylko takie może pić. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 08:41 "Pytasz jakby to było nie wiadomo co." Nie, to jest twoja nadinterpretacja. Dziekuje za odpowiedz. U mnie nie ma Stokrotki, przynajmniej nie widzialam, a do PSS nie chodze nigdy, zreszta nawet nie wiem czy to dalej PSS, czy inna siec, jakos nie wpadlo mi w oko... Dlatego pytam, bo nie mam czasu obleciec miasta w poszukiwaniu mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 08:52 Ja zawsze kupuję w Netto, choć jest tylko UHT. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-evans01 Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 10:40 W Polsce, pani, to tylko na wieś można jechać, do chłopa i kozę sobie samej wydoić . Ale pamiętaj, mleko od białej kozy jest smaczniejsze niż od czarnej . Odpowiedz Link Zgłoś
lily-evans01 Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 10:41 I tak, też możesz mi pokazać swój jakże kulturalny, środkowy paluszek z manicure a la francaise Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 10:53 Kup kozę. Jakby koza dawała takie mleko jak krowa, to bym dawno miała, ale nie znoszę koziego mleka, zazdroszczę, że lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 11:06 A próbowałaś od kóz anglonubijskich? Ja uwielbiam zapach koziego nabiału, im ostrzejszy tym lepiej, ale podobno mleko od tej rasy jest go pozbawione. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 21:39 Ech no widzisz, wszystko kwestia gustu. Mnie od krowiego odrzuca. Za mdle. Nie zmuszam sie bo chyba zle trawie. Praktycznie nie kupuje bo w domu nikt nie chce pic. Kozie lubie za ten mocny, cierpki smak. Ale ja ogolnie lubie mocne smaki No i poza tym kupilam , w Auchan. Bylo. Nawet kilka marek. Wzielam jedno na probe. Nastepnym razem wezme wiecej. Kozy nie kupie bo nie posiadlam umiejetnosci dojenia, jesli chodzi o koze Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 21:42 Nie, tobie moge pokazac moja nowa torebke Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 21:45 Przypomniało mi się, kozy kiedyś były na Hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 21:41 Za wszsytkie pomocne odpowiedzi dziekuje wam dziewczyny Mleko kupione dzis w Auchan, przy okazji zakupow tygodniowych, jakbym tam nie znalazla to dzieki wam mam pare innych adresow Smakuje pysznie! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Gdzie kupie kozie mleko? 18.04.15, 21:44 W Almie, w Jubilacie, w małych osiedlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Gdzie kupie kozie mleko? 19.04.15, 14:29 Sorry, nieaktualne, właśnie się rypło że kłamałaś odnośnie mieszkania w Krakowie. Zapewne całą resztę Twoich rewelacji można spokojnie wsadzić 5 cm poniżej krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_caryca_katarzyna Re: Gdzie kupie kozie mleko? 19.04.15, 15:42 Nigdzie nie pytam gdzie W KRAKOWIE mozna kupic kozie mleko, tylko w jakim supermarkecie maja w asortymencie, W JAKIEJ SIECI. Wiem ze pewne rzeczy ci umykaja, ale moje pytanie bylo stosunkowo proste. Widocznie jednak dla ciebie dalej zbyt skomplikowane. Nastepnym razem oszczedz sobie wysilku intelektualnego. jest mase dziewczyn na forum, ktore mi odpowieza, TRAFNIE. Poza tym, czy ja ci zarzucam, ze nawet nie potrafisz spametac czys kobieta czy jednak nie? Odpowiedz Link Zgłoś