Dodaj do ulubionych

Nutribullet

10.05.15, 14:00
Warto? Od jakiegoś czasu oszalałyśmy z córką na punkcie smoothies, ale 12 zł za jeden kubek napoju to trochę dużo wink
Uslyszałam, że nutribullet jest ok (w zwykłym blenderze jednak nie da sie uzyskać takiej "gładkości" - próbowałam), ale czy któras z Was może ma to cudo i poleca?
Obserwuj wątek
    • mama.gucia Re: Nutribullet 10.05.15, 15:53
      Tak potwierdzam, jest supersmile. Blender to sie przy nim chowa.
      • kostruszka Re: Nutribullet 10.05.15, 19:34
        Dzięki za odp.
        A za ile kupiłaś ten sprzęt? Widziałam cenę ok. 399 zł. Trochę drogo... można kupić taniej?
    • ma.malina Re: Nutribullet 11.05.16, 19:52
      podnoszę wątek, może ktoś jeszcze użytkuje i podzieli się wrażeniami ?
      • sinceramente Re: Nutribullet 11.05.16, 20:31
        Ja mam Russel Hobbs Mix&Go i jestem zadowolona, a cenowo jest znacznie przystępniejszy smile
        • katkago Re: Nutribullet 11.05.16, 21:51
          Ja też mam Russel Hobbs. Od początku roku codziennie w użyciu, fajny sprzęt za rozsądną cenę.
          • ma.malina Re: Nutribullet 12.05.16, 07:47
            mhmmm, zabiłyście mi ćwieka... nutribullet faktycznie drogi w porównaniu z innymi urządzeniami tego typu
            Widziałam jeszcze kenwood 2GO w dość dobrej cenie, obejrzę jeszcze tego russela.
            Chciałabym kupić córce na dzień dziecka, dlatego koniecznie musi być z kubkiem, żeby mogła wziąć koktajl do szkoły.
            a 300 wat to jest wystarczająca moc żeby kruszyć mrożone owoce ?
            • patatajowa Re: Nutribullet 12.05.16, 07:55
              omg...a zwykłego kubka z zakrętką nie mozna kupic oddzielnie do tego smufi?
              a jak oryginalny zgubi w szkole?
              ja robie moim wielofunkcyjnym blenderem braun,albo w pojemniku z nozem do kruszenia lodu albo zwykła koncówka miksujaca w pojemniku. teraz raczej zbliza sie sezon na świeze owoce...
              • ma.malina Re: Nutribullet 12.05.16, 08:12
                Patatajowa, jakoś tym razem nie mam oporów, żeby kupić dodatkowy gadżet do kuchni, i nawet bardzo cieszę się, że dziecko chętne smile

• sinceramente Re: Nutribullet 12.05.16, 10:18
              Tak, ja moim mix&go robiłam też koktajle z dodatkiem mrożonych owoców.
              • sfi Re: Nutribullet 30.09.16, 16:21
                Kenwood i RH mają słabą moc chyba. 300 W w porównaniu z Nutribulletem to chyba cienizna.
                Jak zachowuje się przykładowo dość twarda marchewka?
                • mama.gucia Re: Nutribullet 01.10.16, 21:02
                  Nutribullet zetnie ja bez problemu. To swietne urzadzenie. Ma duza moc. Nie znam innych urzadzen tego typu, bo zanim zakupilam, zrobilam rozeznanie I nutribullet wypadl po prostu najlepiej.
                  • sfi Re: Nutribullet 02.10.16, 18:14
                    O Nutribullecie wiem.
                    Pytałam o te inne polecane, co mają o wiele słabszą moc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka