kas2 15.09.04, 09:01 Zagladacie tam czasami bo ja czesto i sie nie wstydze szczegolnie kupuje dla dzieci jest tam pelno markowych ciuchow po 2 , 3 zlote jak wy sie na to zapatrujecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blecku Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 09:30 Ja też kupuje ubranka w ciucholandach i też się tego nie wstydze. Bo nigdzie indziej nie kupie ślicznych spodenek za 70 groszy. Ostatnio kupiłam cieplutki sweterek z kapturem. Mała ślicznie w nim wygląda. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1982 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 20:20 Witajcie! JA też mojej córeczce kupuje tam ubranka. Wole jej kupić kilka rzeczy używanych (choć zdarzają się i nowe) niż mam wybierać czy kupić jej pajacyk czy może body. Ostatnio kupiłam jej śliczne spodenki na szelkach ( coś jak dzins) za 9 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: CIUCHOLANDY! - ależ oczywiście !!!!! 15.09.04, 09:32 witaj, wstyd to kraść jak to mówią, czego się wstydzić? ja ubieram córeczkę wyłacznie w ciucholandach i z tego co mi przekazują znajomi po swoich dzieciach, a ja przekazuję dalej.... zwracam uwagę wyłącznie na funkcjonalność i estetyczność ubrań, no i na cenę!, nie interesują mnie gdzie kupione, w ciucholandach można wygrzebać naprawdę ładne ubranka i czasami prawie nowe - pozdrawiam - maria mama oli Odpowiedz Link Zgłoś
annakto Re: CIUCHOLANDY! - ależ oczywiście !!!!! 15.09.04, 09:40 moja mama zaraziła tym połowe rodziny,znamy wszystkie w naszym miescie, wiemy kiedy jest dostawa i przecena. a w dzisiejszych czasach naprawde ciezko i to jedyne wyjscie, lubie tak jak wy markowe i funkcionalnme ciuchy . dla mnie liczy sie tez to ze nikt takiej bluzki jak ja nie ma po prostu lubie byc nie tuzinkowa, a ostatno kupiłam buty za 2 zł kozaki z jasnego nubuku firmy esprit no i to dopiero cos. własciwie tez to lubie czasem cos sobie wygmerac z boksu jak mam chandre, szczególnie malenkie ciuszki dla synka. pozdrawiam fanka "peweksów" Odpowiedz Link Zgłoś
mama21 Re: CIUCHOLANDY! - ależ oczywiście !!!!! 25.09.04, 17:27 ciucholandy są jak najbardziej w porzadku.dość czesto do ich zagladam i zawsze wychodzę z czymś w ręku.dzięki ciucholandom mój synek ma mnóstwo firmowych ubrań na które na pewno nigdy nie mogłabym sobie pozwolć.większość moich znajomych ubiera dzieciaczki w ten sposób. to naprawdę fantastyczne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 09:39 A czego się wstydzić? Jak dla mnie nie ma różnicy pomiędzy sukienką po kuzynce a sukienką z ciucholandu Moje dzieci mają mało ubrań nowych, większość po znajomych, z allegro (największy ciucholand w Polsce i ze szmateksu. Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!-KRAKOWSKIE 15.09.04, 09:55 Dzieki podbudowalyscie mnie ja tez trafiam czesto na okazje wspaniale ubranka HEMA za grosze a moze jakies mamyz krakowa wybiora sie na wspolne zkupy Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!-KRAKOWSKIE 15.09.04, 09:58 Ja też kupuję...a raczej biorę od mamy, bo prowadzi duuużżży sklep z odzieżą zachodnią używaną) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 10:41 chętnie bym w jakimś ciucholandzie poszperała, ale nie mam pojęcia, gdzie się znajdują! Możecie podać jakiś adres? Jestem z Wawki! Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: CIUCHOLANDY - warszawa 15.09.04, 11:09 znam: 1-Plac Narutowicza, koło kościoła; 2-na tyłach Hali Kopińskiej, na bazarku, dwa sklepy; 3- na ul. Niemcewicza; 4-przy Hali Banacha, 5- na Nowogrodzkiej, a właściwie Brackiej, budynek dawnej Chemii, wolno stojący pawilon, dojście od Alej Jerozolimskich, na przeciw Smyka ... pozdrawiam - maria mama oli Odpowiedz Link Zgłoś
arozanska Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 18.09.04, 20:59 ja znam jeden przy wilanowskiej (róg wilanowskiej i modzelewskiego), dużo rzeczy jest za halą marymącka (w obu wariantach ceny w granicach 10-30 zł). Poza tym często kupuję sklepie przy rondzie wiatraczna (wielki sklep, gdzie za 40 zł za kg można ubrać całą rodzinę - na parterze ubranka dla małych). nawet jesli mieszkasz daleko warto sie przejechac. polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
agousha Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 18.11.04, 13:04 a gdzie jest dokładnie ten sklep na rondzie wiatraczna? Odpowiedz Link Zgłoś
mamastasia Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 10:54 Oczywiście, że szukam jak tylko mogę - syn mi w tym skutecznie przeszkadza . Lubię poszperać, coś znaleźć i kupić za grosze. Poza tym nie zawsze mam kasę na nowe, a potrzeby są. I jakoś mniej mi żal gdy mój syn zniszczy ubranko za 3-4 zł niż jak za 60zł i w takim układzie on może bawić się jak chce, a ja mam ładnie ubranego synka. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
kubbik1 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 14:31 Witam To i ja się dołączę... Kupuję często namiętnie i moja córcia ma stertę markowych ubranek za grosze często w takim stanie , że wyglądają jak nowe. Nie kupuję tylko rzeczy osobistych typu bielizna czy pidżamy. Ostatnio znalazłam zaje...zasłonki przepiękne po prostu za niecałe 10 zł. Pozdrówka MAgda Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 16:52 ja takze kupuje-i nie ze wzgledu na oszczednosci-na szcescie nie musze oszczedzac,,, ale kupuje,bo mozna wyszukac super ciuszki-sama ma taki sklep-z naprawde malo uzywana odzieza i dla mojej Laury odlozylam ubranka juz do 5go roku zycia!sa piekne Odpowiedz Link Zgłoś
mada_br Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 11:06 Mój synuś również nosi ubranka z ciucholandu, z tym że kupuje je moja szwagierka bo ja nie mam na to czasu. I potrafi wygrzebac coś naprawdę fajnego i za małe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 12:20 Niestety czasy bardzo ładnych, markowych i w idealnym stanie kupowanych za grosze ciuszków się skończyły. Przynajmniej we Wrocławiu lumpexy z wycenioną odzieżą dziecięcą podniosły ceny i już robi się mniej atrakcyjnie. W największych mega lumpeksach pajacyki dla niemowlaków z 8 zł skoczyły do 12 zł. I niestety odzież wyceniona pojawia się w coraz gorszym stanie - brak guzików, zepsute zamki itp, a ceny wysokie. Teraz kilka razy się zastanawiam czy kupić spodenki używane za 10-12 zł czy nowe w H&M za 19,90. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuberka Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 19:18 Ja własnie jutro ide na szperanie. Zawsze w czwartki jest dostawa i już przed otwarciem sklepu są duże kolejki jak za komuny, a potem szturmem do wieszaków. Zawsze chodzę tam z koleżanką, która ma po prosu "nosa", zawsze mi coś wygrzebie, bo ja sama to bym pewnie nic nie znalazła. Miesięcznie przeznaczam na lumpy około 50zł. Ubieram całą rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
diara Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 11:01 No jasne ze tak. Mój synek najfajniejsze ciuszki ma właśnie z ciucholandów. Można znaleźć naprawde ładne, nie zniszczone rzeczy i do tego markowe. W sklepie zapłaciłabym za nie majątek a tu parę groszy. Dla siebie nie kupuję, bo jakoś nic nie znajduję ciekawego, ale dla dziecka jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
daka-78 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 11:50 Dziewczyny a czego tu sie wstydzić statnio w jednym z ciucholandów na Ursynowie spotkałam znaną modelkę Ilone Felicjańską z dwójka dzieci chuchy były wtedy w przecenie za 4,90 za kg.Wcześniej się trochę wstydziłam ale jak ją zobaczyłam pomyślałam cóż grzebiemy w jednym koszu! I zaczęłam już całkiem pewnie chodzić między stertami ubrań.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamahuberta Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 23:11 cześć Mam pytanie do gawliki czy ten sklep z ciuszkami masz w Krakowie, jeśli tak to podaj proszę namiary Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 20.09.04, 09:30 mamahuberta napisała: > cześć > Mam pytanie do gawliki czy ten sklep z ciuszkami masz w Krakowie, jeśli tak to > podaj proszę namiary > Dzieki HEJ,NIESTETY NIE W KRAKOWIE.NA RAZIE W MILICZU-DOLNYSLASK,ALE PRZYMIEZAM SIE DO WROCŁAWIA-GDZIE MIESZKAM.....SZKODA POZDRAWIAMY Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 17.09.04, 08:19 W ciucholandach też kupuje - ,mam koło siebie dwa z swietnym towarem. Zwykle wyszperam cudne ubranka dl córci i w idealnym stanie Niestety nic nie moge znaleść dla siebie bo buszując w koszach z dziecięcymi ciuszkami na damskim wszystko przebrane, ale czasami miałam strzały- ekstra betki Odpowiedz Link Zgłoś
emilkaq Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 17.09.04, 08:29 Ja też kiedyś bardzo chetnie kupowałam ubrania dla Synka w ciucholandach. Teraz pracuję i nie mam mozliwości zakupów i bardzo tego żałuję, bo udało mi się wyszukać naprawdę atrakcyjne fatałaszki. Jestem z Krakowa, może jakaś mama wyszukała by coś dla mnie, ja chetnie odkupię... Pozdrawiam aga mama Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 18.09.04, 23:46 Ja tez kupuje i dzieki temu moja Marta ma same orginalne rzeczy a czesto tez z metkami. Mamy zaprzyjaznine dwa ciucholandy to nam panie cos odloza. Ciuchow ma tyle ze nie ma tego gdzie chowac bo za 1 czy 2 zl kupuje sie nastepne bo tanie a potem jest tak ze nie ma kiedy jej tego ubrac bo za male sie robi. Ale kupujemy i takie za 10 zl bo to drozszy lumpeks hihi Ostatnio zaczelam sobie rzeczy kupowac. jakies nietuzinkowe bluzki koszulowe a nawet spodnie mi sie trafily. Nigdy nie kupie butow i bielizny bo tu juz mam opory. O! Zabawki tez kupuje. Ostatnio ciocia mi kupila za 5 zl (slownie piec zloty) mate edukacyjna z zabawkami!!!! Szwagier sie wkurzyl bo kupil corce za 300 zl tyle ze nowa a niczym sie nieroznila od mojej hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 18.09.04, 23:48 chcialam jeszcze dodac ze jak mam sobie kupic jedna bluzke nowa za 60 zl to wole miec 10 z lumpeksu. Co nie znaczy ze nowych rzeczy nie kupuje, bo kupuje tyle ze rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 19.09.04, 11:38 a gdzie w warszawie można kupić zabawki w ciucholandzie czy komisie? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 19.09.04, 13:09 ja jestem z Gdanska to Ci nie pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 19.09.04, 15:11 kupuje tzn od niedawna zaczelam do tej pory kupowalam synkowi nowe rzeczy,ale skusilam sie za namowa kolezanki za 7,50 kupilam 4 pary dzinsow w tym jedne ogrodniczki i dwie super sliczne bluzy oczywiscie dla mojego synka...wcale nie widac,ze sa kupione wlasnie w ciucholandzie wygladaja jak nowe Odpowiedz Link Zgłoś
annap6 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 09:30 Czy ktos może podać adresy ciucholandów w Gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 19.09.04, 21:13 Własnie jestem po 2-tygodniowym buszowaniu po ciucheksach w małym miasteczku w Podkarpackim! spędzalismy 2 tyg. u tesciów. i!! Musze się wam pochwalic "skarbami". Wygrzebałam m.in. nosidełko za 8 zl, firmy Snuggi, nie znam, ale nosidełko ok! Mozna dzieciaka nosic i przodem i tyłem! Poza tym znalazłam spiworek do wózka firmy Chicco,za 7 zl. W super stanie. Kompletnie bezjakichkolwiek sladów użytkowania! Znalazłam tez dla małej- worek sako- taki jak na porodówkach, wypełniony steropianem w sliczym dzieciącym pokrowcu.. A to juz za 1 zł( złotówkę!!!). przywiozłam kupę ubrnek H&M juz bez takich okazji, bo po 5, 9, 12 zł..) Bratowo znalazła mi spiochy Mothercare za 1 zł. Ja męzowi koszule Esprita za 8, sobie spodnie marks&spencer za 1 zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 23.09.04, 13:06 Albo ja nie mam szcześcia do ciucholandów, albo nie potrafię szukać - jeszcze nigdy nic nie kupiłam. Rozumiem, ze ciucholand ciucholandowi nie równy. Gdzie w takim razie są fajne sklepy tego typu na Ursynowie? Bardzo proszę o radę w tej sprawie. Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarcela A GDZIE W ŁODZI????:((((((((((( 23.09.04, 15:17 Witam Ja tez mam sporo ubranek dla synaka z ciucholandow, bo czsami moja tesciowa jest w warszawie wiec cos mi wygrzebie Ja mieszkam w belchatowie i tu raczej takich fajnych ciuszkow nie znajde( dlatego zwracam sie do was z prosba o POMOC czy mozecie mi podac adresy takich fajnych ciucholandow w lodzi? w tymmiescie studiuje wiec czasami w soboty bym mogla sie tam wybrac i cos znalezc ( nie znam za bardzo lodzi ale najlepiej w obszrze dworzec fabryczny galeria) z góry dziekuje P.S. jak sa na tym forum jakies mamy z Belchatowa i moga mi dac namiary na pewexy w belchatowie to bardzo prosze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: A GDZIE W ŁODZI????:((((((((((( 23.09.04, 18:03 napisała daka-78 16.09.2004 11:50 Dziewczyny a czego tu sie wstydzić statnio w jednym z ciucholandów na Ursynowie spotkałam znaną modelkę Ilone Felicjańską z dwójka dzieci chuchy były wtedy w przecenie za 4,90 za kg.Wcześniej się trochę wstydziłam ale jak ją zobaczyłam pomyślałam cóż grzebiemy w jednym koszu! I zaczęłam już całkiem pewnie chodzić między stertami ubrań.Pozdrawiam!!! czy chodzi o ten na ul. Nugat przy telepizzy? mieszkałam tam w poblizu kilka lat, lumpex super!!!! teraz jezdze na rondo Wiatraczna, warto, super Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: Ciucholand przy r.Wiatraczna-do bioo 27.09.04, 09:58 Kiedy najlepiej wybrać sie lumpeksu przy rondzie Wiatraczna,tzn w jaki dzień tygodnia i w jakich godzinach. A na Ursynowie? Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
arozanska Re: Ciucholand przy r.Wiatraczna-do bioo 27.09.04, 15:19 Z tego co wiem najlepiej udac się tam rano, czyli koło 10, bo wtedy nie ma tak dużo ludzi (po południu są straszne tłumy), w soboty często są przeceny np 20zł/kg, ale jak się pewnie domyslasz w tym czasie tez jest tłoczno. a jesli chodzi o dostawy to są chyba codziennie (pewnie prócz sobot). Pozdrawiam i miłych łowów zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: Ciucholand przy r.Wiatraczna-do bioo 27.09.04, 15:44 Oj dzięki bardzo! Gdybyś jeszcze była tak miła i napisała gdzie dokładnie jest ten sklep bo rondo raczej spore... Pojadę sobie w przyszłym tygodniu i zobaczę... może w końcu uda mi się coś "złowić"! pozdrawiam Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
domelos Re: A GDZIE W ŁODZI????:((((((((((( 07.10.04, 19:57 róg zielonej i kościuszki-dostawa w poniedzialek-super ubranka dla dzieci i nie tylko.Na jaracza przy wschodniej-dostawa w środy.Oba sklepy blisko dworca fabrycznego.Mam nadzieję że Ci pomoglam. Odpowiedz Link Zgłoś
agawka2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 23.09.04, 19:54 przekonałyście mnie do ciucholandów, choć przyznam że ja się troche wstydze, nie wiem czego właściwie, ale takie są fakty Odpowiedz Link Zgłoś
karola71 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!!-do Josik11 23.09.04, 22:51 A gdzie masz te fajne, zaprzyjaźnione ciucholandy. Też jestem z Gdańska i chętnie bym się wybrała Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!!-do Josik11 23.09.04, 23:25 jestem z gdyni...jeśli chodzi o dzieci to są całkiem niezłe rzeczy na dąbrowie i na karwinach..... wiem że moje koleżanki jeździły na przymorze....gdzieś na kołobrzeskiej w falowcu...ale nie znam adresu Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 23.09.04, 23:22 czasem wole kupić rzeczy dla młodego w ciucholandze, moze to głupio zabrzmi, ale jeśli rzeczjest po dziecku ....milion razy noszona i przana i wygląda jak wygląda, to znaczy , ze jest dobrej jakości i mój jeszcze ponosi......kupując nową rzecz nie mam gwarancji, ze nie rozleci mi sie po raniu.... mąz kupił małemy ogrodniczki za 70 zł ( rozmiar 68) po dwóch praniach przestały trzymać wszystkie napy w kroku(( Odpowiedz Link Zgłoś
anula30 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 09:00 U ans tzn w lubelskim jest świetny ciucholand. W dniu dostwy cena za kilo to 8 żl i każdego dnia maleje o 1Zł, a jak dochodzi do 2 zł za kilo to przywożą nowy towr. A ico istotne, wszystkie rzeczy na wagę są wywieszone na wieszakachm nie trzeba przewracać w koszach czy pudłach. Rewelacja. A ubranka świetna. Wczoraj wydałam 10 złotych a mam przynajmniej 8 bluz, pary spodenek i jeszcze koszulki dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
balonik22 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! a ok. SOSNOWCA???? 27.09.04, 23:06 SZUKAM FAJNEGO W OKOLICACH SOSNOWCA MOZE BEDZINA I DABROWY ALBO NAWET KATOWIC Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.pyrzyk Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 09:09 ja bym tam kupowała ale mój mąż mówi, że jego dziecko i ja nie będziemy nosić ciuchów noszonych wcześniej przez kogoś ja też je kiedys lubiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 17:37 Mój mówi to samo,nawet nie wie że tam chadzam...Czasem kupię coś dla niego i muszę kłamać,jeszcze nigdy się nie skapnął że to nie z normalnego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzu1000 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 12:44 hej ja też jestem "fanką" ciucholandów" dla małego mam większość rzeczy właśnie z drugiej ręki. Dla mnie nie ma żadnej różnicy czy mały nosi rzezcy po kimś z rodziny czy z ciucholandów. Wyszperam, zapłacę i wypiorę. Jak byłam w 6m-cu ciąży i wracałam z kolejnego USG wstąpiłam do takiego sklepu. Kupiłam wtedyśliczny kombinezon rozm, 72 za 9 zł!!!!!!! Mały przechodził w nim całą zeszcłą zimę . Oszczędziłam w ten sposób tak na nasze ceny przynajmniej 60-70zł.. Jak dla mnie to nie ma czego się wstydzić! Odpowiedz Link Zgłoś
azaporowska Re: CIUCHOLANDY-szukam W BIELSKU-BIAŁEJ 24.09.04, 13:00 Prosze podajcie adresy sklepów w Bielsku. Gdzie byłam to nie mieli rzeczy dla maluchów albo były okropne. Mała ma teraz 14 miesięcy więc potrzebuje więcej ciuszków a nie zawsze mogę kupić w normalnym sklepie coś ładnego. Jak była mała to miała część rzeczy z ciucholandu ale tam teraz nie ma większych. Więc proszę pomóżcie.Mój adres: azaporowska@ath.bielsko.pl lub gg:5107468 Odpowiedz Link Zgłoś
aniajedra Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 15:50 a czy ktoś mogłby podać adresy jakiś fajnych, sprawdzonych ciucholandów w Łodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia1976 CIUCHOLANDY w Lodzi 25.09.04, 21:13 Witam...czasami znajduje fajne ciuchy na ulicy wschodniej ..ostatnio wygrzebalismy z malym kurteczke na zime wprawdzie za 20 zl no ale prawie nowa i firmowa... Odpowiedz Link Zgłoś
solek_2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 18:19 Mnie trochę śmiać się chce, jak widzę na allegro używane ubranka H&M w jakichś kosmicznych cenach, bo sama ostatnio wygrzebałam sweterek dla synka tejże firmy za... 50 groszy! I dodam że to nie była jedyna rzecz tej firmy w tak niskiej cenie. No mam wielkie podejrzenie co do pochodzenia tychże ciuszków na aukcjach. Oczywiście trzeba mieć trochę szczęścia i dobre oko Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 29.09.04, 11:12 na allegro czesto wystawiaja ubranka wlasciciele lumpeksow. wiem to od pana prowadzacego malenki cicholand u mnie na osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
izunia_sz Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! LUBLIN???? 29.09.04, 18:53 Hej !!! CZy może ktoś wie gdzie można kupic fajne ciuszki w Lublinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
olivka27 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 21:40 Wczoraj kupiłam mężowi sweter za 6zł(!)-zaj....y poprostu,oczywiscie mąż nie wie gdzie kupiłam,myśli że w sklepie,jest zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
martushka79 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 26.09.04, 12:33 Ja również mam mnóstwo firmowych ubranek dla synka kupionych właśnie w ciucholandzie. Ponieważ zaprzyjaźniłam się z właścicielką, zawsze ma dla mnie coś extra "spod lady". Ciuszki są w rewelacyjnym stanie!! Ostatnio kupiłam granatowy kombinezon na zimę dla malca za 15 zł (nowy!!!) i podkoszulkę Espirit za 1zł!! Nie wyobrażam sobie, że takie sklepy mogłyby nie istnieć! Pozdrawiam, Martushka - mama Maksia (6.03.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: CIUCHOLANDY! ja kupuje ,a wczoraj.... 26.09.04, 17:15 Kupiłam sliczne 2 sukienki dla córci(5lat) dzins-ogrodniczka,i sztruks princeska, firmu H&M za jedyne 10zl,sobie spudniece,długa,elegancke,czrna akurat na 1 chłody jesienne za 8zł,kurteczke flausz(dla siebie) za 12zł- skożystałam z wyprzedaży,no cóz sa częsciej organizowane niż w "normalnych" sklepach i nawet można liczyć na duże rabaty. Niezawsze i niewszyastkio tam kupuje,nigdy niekupie bielizny-dzieciecej czy dorosłej,a także butów. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiaola Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 11:32 Moja Ola też chodzi prawie wyłącznie w rzeczach używanych - ale dostanych od znajomych. I wcale nie dlatego, że mam coś do lumpexów. Tylko w moim najbliższym nie mogę niczego sensownego wybrać/wygrzebać. Z zachwytem czytam o tym, co wy kupiłyście!!! U nas firmowe się nie zdarzają, wszystko mocno zniszczone, a i ceny jakby wyższe. Może ja nie umiem szukać? A może któraś z Was jest też z Wrocławia i podzieliłaby się ze mną lepszym adresem??? Odpowiedz Link Zgłoś
etka2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 13:32 do mysiaola - ja też jestem z Wrocławia. A może masz córcię starszą od mojej i mogłybyśmy powymieniać się ciuszkami moje GG 2956814 PS. bo tak jak pisala pia_ to we Wrocławiu już nie jest tak piękie (czyli tak tanio w ciucholandach - NIESTETY ) Odpowiedz Link Zgłoś