Dodaj do ulubionych

Ergobag - tornister, plecak

11.07.15, 15:50
Wybieram się z córką żeby obejrzeć plecaki tej firmy i wybrać się nie mogę smile. Mam je całkiem blisko (jestem z Krakowa), ale teraz córka pojechała na wakacje i muszę poczekać aż wróci.

Jaką macie opinię o tych plecakach? Czy dla drobnego, szczupłego dziecka się nadaje? Sądząc po wymiarach są bardzo OK - 25 (szerokość) x 22 (głębokość) x 35 cm (wysokość), kolory fajne (o niebo lepsze niż te tornistry aktualnie dostępne np. w Smyku). Opcja z pasem biodrowym super. Zastanawia mnie bardzo ta regulacja punktu zaczepienia szelek - czy to się łatwo reguluje?
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Ergobag - tornister, plecak 11.07.15, 16:55
      Ergobag ma rózne plecaki,ktory?
      • sagaa Re: Ergobag - tornister, plecak 12.07.15, 10:13
        Ergobag Prime. Zestawy są fajne, ale ta cena sad
    • lunatica Re: Ergobag - tornister, plecak 28.07.15, 12:54
      Sagaa, a gdzie w Krakowie są do obejrzenia na żywo?
      Pozdrawiam smile
    • aleksandra1977 Re: Ergobag - tornister, plecak 28.07.15, 13:33
      dostalismy ten plecak w prezencie, razem z mniejszym-wycieczkowym i dwoma piornikami. Jezeli chodzi o regulacje, to regulacja jest na plecach. Ustawiasz raz, zgodnie ze wzrostem (regulacja 110-140cm) i wszystko chowasz jednym ruchem, zamykajac plecy na rzepy. Mocno sie to trzyma, nie ma szans, zeby otworzylo sie samoistnie. Nic sie nie przesuwa. Reszte regulujesz paskami, tez jednym ruchem, po prostu sciagasz. Bardzo podoba mi sie tez to, ze zapiecie jest na magnes, samo wskakuje. Wczesniej mielismy Scout Nano i tez bez problemu sie sprawdzil przez 2 lata, jednak na pierwszy rzut oka Ergobag jest wezszy. Ergobag w Krakowie obejrzysz w sklepie bubukids, w ich showroomie przy ul. Skosnej 12, ale wczesniej dobrze jest sie umowic, tel. 607 241 472.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka