Dodaj do ulubionych

Peek and Cloppenburg

06.08.15, 11:44
liczę na pomoc doświadczonych zakupowiczek....
Kupiłam 2 tyg temu 2 sukienki na wyprzedaży w Peek- z myślą, że zastanowię się w domu i jedną oddam ( mimo wyprzedaży cena dość wysoka), sukienki wiszą w szafie, bo wesele za 2 tygodnie
dziś okazuje sie, ze mieli kolejne etapy wyprzedaży i obie sukienki mają obniżone ceny o jakąś połowę tego co zapłaciłam....
hmmm, od razu kusi, jak podpowiada mi kumpela, by oddać i kupić jeszcze raz ( niestety musiałabym kupić te co oddam, bo nie ma juz tych rozmiarów na sklepie.

co radzicie? miałam taką sytuację kiedyś w promod- ekspedientka sama mi zaproponowała zwrot i zakup....
może ktoś ma podobne doświadczenia z Peek? jak oni do tego podchodzą?
Obserwuj wątek
    • robertkon2 Re: Peek and Cloppenburg 07.09.18, 14:14
      UWAGA! Przestrzegam przed zakupami w tej firmie. Zrobiłam zakupy przez internet i oczywiście zapłaciłam. Jak się okazało po kilku dniach gdy paczka do nie nie dotarła - zagubili ją! Pani na infolinii mnie poinformowała, że nie jestem odosobnionym przypadkiem i że takie sytuacje mają ciągle miejsce. Za każdym dniem gdy do nich dzwonię otrzymuję inne informację. Przestrzegam ponieważ mnie ta sytuacja bardzo stresuje i nikomu nie polecam.
      • pt_asia Re: Peek and Cloppenburg 19.10.18, 13:42
        Również nie polecam zakupów w sklepie internetowym Peek&Cloppenburg. Zakupiłam dwa swetry 29.09.2018. Już 01.10 dostałam info o wysłaniu i link do śledzenia przesyłki. Niestety to ściema! Przesyłka została co prawda zarejestrowana, ale jej NIE NADALI!!! Na maile odpowiada automat. Na infolinię łatwo się dodzwonić, ale tylko po to żeby wysłuchać komunikatu o tym, że ta forma kontaktu została wyłączona ze względu .... na dużą liczbę dzwoniących. Po prawie 3 tygodniach dostałam mail od managera, który przeprosił za OPÓŹNIONĄ ODPOWIEDŹ, niestety na temat przesyłki nie miał za wiele do powiedzenia, poza tym że przekazali mooje zgłoszenie do odpowiedniego działu. Zalecił mi za to kontakt z infolinią - NIE DZIAŁA!!!! i zachęcił do kolejnych zakupów w sklepie internetowym - w takiej sytuacji uznałam to za kpinę. Na razie dzielę się opinią z kim mogę, wysłałam mail do centrali, www.peek-cloppenburg.com/en/service-contact/contact/?no_cache=1, ale podejście mają chyba podobne, bo nie odpowiadają, napisałam do Twojego Stylu - bo promowali ten sklep w swojej akcji Weekend zniżek. Klient niewiele więcej może zrobić wobec takiego olewactwa, ale mam nadzieję że odbije im się to w końcu czkawką. Jednego klienta już stracili - przez wiele lat kupowałam w ich sklepach stacjonarnych, ale koniec z tym.
        • megimach Re: Peek and Cloppenburg 20.10.18, 23:03
          zrobiłam dwa zamówienia, wszystko błyskawicznie przyszło, nie było tez problemu ze zwrotem-ja polecam jak najbardziej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka