Dodaj do ulubionych

jedwabne koszule

14.08.15, 17:07
czy orientuje sie ktoś gdzie można kupić męskie lub damskie koszule z prawdziwego jedwabiu?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: jedwabne koszule 14.08.15, 17:33
      www.zalando.pl/odziez-meska-koszule/?upper_material=jedwab
      www.zalando.pl/odziez-damska-koszule/?upper_material=jedwab
      • aurinko Re: jedwabne koszule 14.08.15, 20:12
        Materiał: 72% bawełna, 28% jedwab, faktycznie z prawdziwego jedwabiu wink
        • patatajowa Re: jedwabne koszule 14.08.15, 21:07
          nie zaglebiałam sie w skałd kazdej koszuli.poszłam na łatwizne i zaznaczyłam taki parametr wink
          oczywiscie jest i jedwab 100%. to ze jest go 28% nie oznacza ze nie jest on prawdziwy wink
          • agni71 Re: Massimo Dutti 14.08.15, 22:39
            Chyba, że ten jedwab morwowy to nie prawdziwy jedwab? Tylko damskie mają.

damska

damska 2

damska 3

damska 4

damska 5

damska 6 kolory

damska 7

• lawia77 Re: Massimo Dutti 15.08.15, 09:17
              no tak w Massimo kupiłam sobie kilka jak najbardziej morwowy jest w porządku, lepszy od habotai ale nigdzie nie mogę na męskie trafić, na upały to najlepsze ubranie
              • agni71 Re: Massimo Dutti 15.08.15, 13:29
                na upały to najlepszy jest len moim skromnym zdaniem

lniane koszulki (takie o fasonie T-shirta) sprawdziły mi się ostatnio nawet podczas chodzenia po górach.
                • lawia77 Re: Massimo Dutti 15.08.15, 19:19
                  do chodzenia po górach to na pewno len albo jeszcze lepiej Ramia 100 %, ale w biurze len wygląda zazwyczaj niechlujnie i nieelegancko
                  • agni71 Re: Massimo Dutti 15.08.15, 21:50
                    Len wygląda po prostu jak len, zresztą bywa różnej jakości, grubości i o różnym splocie, w wersji bardziej i mniej eleganckiej. Facet w jedwabiu jakoś mi się nie podoba, chyba, że byłby to taki gruby, sztywniejszy jedwab. No ale to juz wszystko kwestia indywidualnych preferencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka