Dodaj do ulubionych

Douglas czy Sephora?

21.08.15, 11:10
Gdzie chętniej robicie zakupy? Czy są jakieś różnice w cenach? Częstsze promocje?
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 12:16
      kupuję w sprawdzonych drogeriach internetowych. nie lubię przepłacać a wymienione przez ciebie sklepy wyndują ceny prawie od50-70% wyższe.
      ja tam tylko "wącham"
      • nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 12:49
        Podasz w jakich? Nie zamierzam już przeglądać, dosyć.sad
        • saszanasza Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 13:11
          kupowałam na iperfumy i w merlinie, ale był tu cały wątek o sprawdzonych perfumeriach z oryginalnymi perfumami
          • nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 13:48
            Słyszałam, ale nie kupowałam tam jeszcze.
    • agni71 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 13:26
      jesli juz to sephora z tych dwóch
      • nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 13:50

Niższe ceny? Czy większy wybór?
        • agni71 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 18:23
          czasem mi się przydawało -20% w Sephorze, które dość regularnie dają

sprzedawczynie nie napadają tak nachalnie jak w D.

• paulette Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 14:19
      jeśli chodzi o zakupy online to zdecydowanie wygrywa douglas: większa estetyka pakowania, masa niespodzianek (kody do wpisania z newsletera), szybkość realizacji (ale w sumie tu porównywalna z sephorą)
    • kropkaa Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 15:42
      Stacjonarnie Sephora, internetowo Douglas. Sephora ma co jakiś czas dni VIP i -20%, Douglas tak rzadko, że właściwie nie ma co się nastawiać na promocje w sklepach - czasem ma on-line, ale -20% jest dopiero powyżej jakiejś kwoty (ostatnio min. 400 zł). No i jedno i drugie ma swoje marki na wyłączność, więc co kto lubi.
      • nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 16:30
        Sephora stacjonarnie posiada stanowiska makijazowe, Douglas tego nie ma. No ale ostatnio był produkt w S.droższy , nie w promocji sporo niż w D.
    • magia Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 17:02
      Ani tu, ani tu.
      Perfumy w sieci, bezcłówce lub na 50% promocji w SuperPharmie.
    • pakipsi Re: Douglas czy Sephora? 22.08.15, 17:40
      jeżeli chodzi o zapachy, to tylko wącham w S. i D. a kupuję w iperfumy lub perfumeria.pl; kosmetyki raczej stacjonarnie w S. jak są dni VIP -20%; wszystko też zależy, jaka marka, bo Givenchy, MUFE, Smashbox, Urban Decay jest tylko w S., z kolei D. ma Clarinsa, MAC, Toma Forda i Laurę Mercier; D. online ma dużo kodów prezentowych i często przy małym zamówieniu można się obłowić w gratisy
      • nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 23.08.15, 08:11
        A kody z newslettera tylko?
        Ost. dostałam w stacj. D. gratis...próbkę kremu dla 60+, więc się mocna zniechęciłam. W S. dają pod wiek klientki i więcej. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka