nota_bene0 21.08.15, 11:10 Gdzie chętniej robicie zakupy? Czy są jakieś różnice w cenach? Częstsze promocje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 12:16 kupuję w sprawdzonych drogeriach internetowych. nie lubię przepłacać a wymienione przez ciebie sklepy wyndują ceny prawie od50-70% wyższe. ja tam tylko "wącham" Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 12:49 Podasz w jakich? Nie zamierzam już przeglądać, dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 13:11 kupowałam na iperfumy i w merlinie, ale był tu cały wątek o sprawdzonych perfumeriach z oryginalnymi perfumami Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 13:48 Słyszałam, ale nie kupowałam tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 13:26 jesli juz to sephora z tych dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 13:50 Niższe ceny? Czy większy wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 18:23 czasem mi się przydawało -20% w Sephorze, które dość regularnie dają sprzedawczynie nie napadają tak nachalnie jak w D. Odpowiedz Link Zgłoś
paulette Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 14:19 jeśli chodzi o zakupy online to zdecydowanie wygrywa douglas: większa estetyka pakowania, masa niespodzianek (kody do wpisania z newsletera), szybkość realizacji (ale w sumie tu porównywalna z sephorą) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 15:42 Stacjonarnie Sephora, internetowo Douglas. Sephora ma co jakiś czas dni VIP i -20%, Douglas tak rzadko, że właściwie nie ma co się nastawiać na promocje w sklepach - czasem ma on-line, ale -20% jest dopiero powyżej jakiejś kwoty (ostatnio min. 400 zł). No i jedno i drugie ma swoje marki na wyłączność, więc co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 16:30 Sephora stacjonarnie posiada stanowiska makijazowe, Douglas tego nie ma. No ale ostatnio był produkt w S.droższy , nie w promocji sporo niż w D. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Douglas czy Sephora? 21.08.15, 17:02 Ani tu, ani tu. Perfumy w sieci, bezcłówce lub na 50% promocji w SuperPharmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakipsi Re: Douglas czy Sephora? 22.08.15, 17:40 jeżeli chodzi o zapachy, to tylko wącham w S. i D. a kupuję w iperfumy lub perfumeria.pl; kosmetyki raczej stacjonarnie w S. jak są dni VIP -20%; wszystko też zależy, jaka marka, bo Givenchy, MUFE, Smashbox, Urban Decay jest tylko w S., z kolei D. ma Clarinsa, MAC, Toma Forda i Laurę Mercier; D. online ma dużo kodów prezentowych i często przy małym zamówieniu można się obłowić w gratisy Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Douglas czy Sephora? 23.08.15, 08:11 A kody z newslettera tylko? Ost. dostałam w stacj. D. gratis...próbkę kremu dla 60+, więc się mocna zniechęciłam. W S. dają pod wiek klientki i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś