Dodaj do ulubionych

Do użytkowniczek BEBECAR

17.09.04, 10:31
Poradźcie proszę który wózeczek dla listopadowo - grudniowego maleństwa
wybrać:
- tracker
- style at (ale martwią mnie przednie koła na sztywnych osiach, czy ja dam
radę go swobodnie prowadzić)
- multipla at.
Już dostałam kręćka od tego wszystkiego, a chcemy podkoniec września wreszcie
kupić.
Czy te wózeczki mają regulację podłoża w gondolce
Czy materiały można prać, bo nie wiem czy warto decydować się na jasny beż,
jakie kolorki macie?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • polakr Re: Do użytkowniczek BEBECAR 17.09.04, 12:11
      Hej!
      My od prawie 1,5 roku używamy Multipli AT, jeszcze tego starego modelu i
      jesteśmy bardzo zadowoleni. Kolor mamy piaskowo-beżowy, który ma swoje plusy i
      minusy: w upale nie się nagrzewa zbyt mocno (nasza mała urodziła się w
      kwietniu), minus - łatwo się brudzi. Na szczęście materiały te można prać, więc
      nie ma z tym większego problemu. Nasza gondola ma regulowane podłoże, można je
      trochę unieść, jesli bobas nie lubi już leżeć na płaskim. Z tego, co wyczytałam
      swego czasu na temat tych wózków, to style at ma chyab lepszą amortyzacje i
      można nim lepiej bujać malucha. Nasza multipla ma w sumie niezłe resorki, ale
      to kwestia tego, czy ktoś jest wyznawcą wózków na tzw. paskach czy tych na
      stelażu teleskopowym. Te na paskach z reguły nie mają skrętnych kół, które u
      nas akurat zdały egzamin. Wózek mozna praktycznie prowadzić jedną ręką, co jest
      bardzo wygodne! Szczególnie jak na drugiej ręce dźwiga się malca smile
      TO chyba tyle, mam nadzieję, że trochę pomogłam. Życzę udanych zakupów!
      Pozdrawiam!
      Pola
      • xemm1 Re: Do użytkowniczek BEBECAR 20.09.04, 09:57
        Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, trochę się obawiałam, że będą różne opinie,
        ale zdecydujemy się chyba na Multiplę at, podobno jest trochę mniej "twardy" od
        Trackera. Chcemy właśnie skorzystać z promocji Godexu, 400 zł mniej, gdy
        uczęszcza się do szkoły rodzenia. Tylko nie wiem jaki kolorek, trudno jest
        wybrać kolorek z katalogu, a niestety w sklepie mają tylko w jednym kolorku.
        buuu...
        pozdrawiam
    • dominika8 Re: Do użytkowniczek BEBECAR 17.09.04, 12:12
      ja co prawda Ci nie poradze, ktory, bo sama jestem przyszla mamusia grudniowa,
      i kupilam Trackera, ale z kolei polecam promocje ze znizka, gdy chodzisz do
      szkoly rodzenia-warto, 400 zl taniej.
      • 19amatata02 Re: Do użytkowniczek BEBECAR 17.09.04, 13:28
        ja bym kupiła style koleżanka ma i jest bardzo zadowolona rewelacyjnie sie nim
        jeżdzi no i wyglad jest super
    • cubus1 Re: Do użytkowniczek BEBECAR 17.09.04, 14:45
      Zdecydowanie Multiplę.
      • majka282 Re: Do użytkowniczek BEBECAR 20.09.04, 10:02
        My mamy Trackera city + pompowane koła. Skrętna oś to super wynalazek i bardzo
        ułatwia prowadzenie wózka szczególnie jak trzeba dzidzię jeszcze na ręku
        ponosić.
        • xemm1 Re: Do użytkowniczek BEBECAR 20.09.04, 10:12
          majka282 napisała:

> My mamy Trackera city + pompowane koła. Skrętna oś to super wynalazek i
          bardzo
          > ułatwia prowadzenie wózka szczególnie jak trzeba dzidzię jeszcze na ręku
          > ponosić.

A ile kosztuja dodatkowe kolka
          • szwedowska Re: Do użytkowniczek BEBECAR 20.09.04, 15:20
            Ja mam też Tracker City, granatowo-niebieski, z dodatkowymi pompowanymi kołami,
            które są bardzo wygodne. Kupiliśmy je razem z wózkiem, chyba za 150zł, ale po
            zniżce, normalna cena ok 220zł. Trzeba by zadzwonić do Godexu. Co do koloru
            tapicerki polecam ciemniejszą, bo jasna się brudzi dość. Gdybym miała kupować
            wózek teraz, wybrałabym tapicerkę Bcool - granatowo-czerwona. Fajnie
            wygląda "na żywo".
          • majka282 Re: Do użytkowniczek BEBECAR 20.09.04, 21:34
            W lutym cena wyjściowa to 256 zł
    • benita30 Multiplę AT 20.09.04, 15:45
      ja sie na nią zasadziłam ale nie mam jeszcze maleństwa a mój synek nie chce już
      w wózeczku jeździćsmile
    • dta Re: Do użytkowniczek BEBECAR 21.09.04, 14:13
      A my od 2 lat mamy trackera w kolorze zieleni butelkowej z kremową lamówką
      (teraz już takiego nie ma. Jesteśmy zadowoleni, sprawdził się w 100%, także w
      zimie. Zawieszenie twarde, mojemu synkowi to nie przeszkadzało i mam nadzieję,
      że jego braciszkowi też nie będzie. Nie wiem czy teraz bym nie wybrała Ridera
      AT +, choć cieszyłam się, że mogę synka umieścić w spacerówce przodem do
      siebie, no i uwielbiam regulację rączki.
      Co do tapicerki, to pewnie wybrałabym coś z niebieskim...
      Pozdrawiam i życzę udanego wyboru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka