Dodaj do ulubionych

SuperSkarpetki

19.09.04, 20:47
dostalismy skarpetki. od poltrade waletko dystrybutora w polsce produktow
firmy maxi cosi. prezent za zakup i rejestracje w serwsie firmowym.
bialutkie, mieciutkie, ze sciagaczem rozchodzacym sie ku gorze. idealnie
pasuja, sciagacz nie uciska, nie zmienily ksztaltu po praniu.
na podeszwach wielki znaczek maxi cosi.
szczerze - najlepsze jakie do tej pory mielismy (jas ma 5 miesiecy)
gdzie takie cudo mozna kupic?
nie musi byc maxi cosi ale niech beda miekkie, sciagacz niech nie uciska i
niech zachowuja ksztalt.
fox
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: SuperSkarpetki 20.09.04, 10:18
      Ja cały czas jestem zachwycona skarpetkami z H&M, ale tylko tymi jedno lub dwu
      kolorowymi z abs na podeszwie (są długie i mogą robić za podkolanówki, lub po
      zwinięciu za skarpetki). Ściągacz nie uciska, a po wielokrotnych praniach nie
      tracą ani trochę fasonu (młoda ma chyba z 15 par w różnych kolorach).
      Rozmiarówka jest od 0 do 12 mies, a kosztują 1 para 5,90 w zestawie 2 pary
      9,90. Teraz znajoma kupiła dla małej cieplejsze skarpetki z abs w Adlerze. Są 2
      kolorowe i mają ściągacz tylko w kostce, góra jest luźna, ale nie spadają,
      tylko troszkę mechacą się po praniu (choć kształt zachowują). Tych skarpetek
      Maxi-Cosi nie znam, ale myślę, że to jest taka specjalna partia gratisowo-
      reklamowa i raczej nigdzie ich nie sprzedają.
    • mama-oli Re: SuperSkarpetki 20.09.04, 19:15
      Ostatnio kupiłam w Mothercare pięciopak skarpetek w różnych kolorkach za 25
      złotych. Są długie, mogą służyć za podkolanówki, sciągacz jest idealny, niezbyt
      ciasny, a skarpety nie spadają. Po praniu zachowują fason, wiec z zakupu jestem
      zadowolona. Poza tym kolorki w zestawie są wielce urokliwe smile
    • radowinkaala Re: SuperSkarpetki 20.09.04, 19:59
      A w jaki sposób można dokonać tej rejestracji?
    • foxterier Re: SuperSkarpetki 21.09.04, 09:18
      bardzo dziekuje. szczegolnie interesuja mnie skarpetki z h&m bo to kolejna
      dobra opinia jaka slysze o tych ubraniach.
      co do rejestracji:
      trzeba kupic fotelik maxi cosi (my dostalismy ale z dowodem zakupu w razie
      reklamacji)
      trzeba potem wejsc na strone www.poltradewaletko.pl - na glownej stronie jest
      link do rejestracji.
      i w zasadzie to wszystko. my dostalismy upominek w jakies 2 tygodnie po
      rejestracji.
      a generalnie maxi cosi mozemy z czystym sumieniem polecic - i wozek, i fotelik.
      pozdrowienia
      fox
      • radowinkaala Re: SuperSkarpetki 21.09.04, 16:27
        Wielkie dzięki za tą informację. Ja od pewnego czasu jestem w posiadaniu
        fotelika MAXI-COSI dla mojego ruchliwego maleństwa, z tym, że jeszcze nie
        użytkuję bo czekam na szczęśliwe sfinalizowanie tej ciąży - 39 tydzień. Pewnie
        jak wszystko przebiegnie pomyślnie zajrzę na podaną przez Ciebie stronę i
        dokonam rejestracji - a niech dzidzia ma jakiś gratis od M-C. Póki co, czekam
        niecierpliwie na nadchodzące wielkimi korkami rozwiązanie.
    • mamami Re: SuperSkarpetki 21.09.04, 09:27
      Hi hi ja tez mam skarpetki maxi cosi (niebieskie) i tez uwazam ze sa super, poza
      tym uratowaly moje dziecko przed odmrozeniami stop w to "sloneczne" lato, bo
      oczywiscie w sklepach latem nie uswiadczysz grubych skarpet. My dostalismy nasze
      na katowickich targach "mama i dziecko" na stoisku poltrade. Szkoda tylko ze
      skarpetusie sa juz za male mimo ze synio ma dopiero 3 miesiace to stopke ma
      dlugachna.
    • pia_ Re: SuperSkarpetki 21.09.04, 09:40
      Dzięki za namiar na tą rejestrację, mamy już za sobą dwa zakupy fotelików maxi-
      cosi: citi i priori xp, więc może będą dwie pary skarpetek smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka