puellae_2007 12.11.15, 11:18 ma ktoś teraz jakiś? na zabawki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: rabat/ kod do empik.com 12.11.15, 11:45 Płacąc z BLIK dostaje się kupon na 15 pln ( przy zakupach od 50) albo na 30 pln, przy zakupach od 99 pln. Dodatkowo 10% rabatu na muzykę i książki, ale tutaj już nie wczytałam się w szczegóły . Przed weekendem było -25 pln dla płacących z inteligo....ale do kiedy, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: rabat/ kod do empik.com 12.11.15, 11:49 To 10% rabatu na książki i muzykę jest chyba przy zamówieniu od 89 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: rabat/ kod do empik.com 12.11.15, 11:58 to hmm program , który udostępnia dla swoich klientów kilka banków . Płatności mobilne są tańsze w wielu różnych punktach i ja korzystam z empik, costa coffee, pralni w carrefourze . Tu obecna oferta empik'owa www.empik.com/blik?utm_source=newsletter&utm_medium=ogolny&utm_campaign=newsletter151110_wt_blik&utm_content=pic-alt Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: rabat/ kod do empik.com 12.11.15, 13:26 Iberka, korzystałaś z tej promocji Blik? Długo czekałaś na te 15 (lub 30zł) w postaci e-karty? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: rabat/ kod do empik.com 12.11.15, 14:11 Super! Dzięki I dzięki za "Blikowy" cynk Jakoś ostatnio omijałam Empik, a okazało się, że zestaw Lego, który syn sobie zażyczył od Mikołaja mają tam najtaniej + jeszcze 30zł za Blik wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: rabat/ kod do empik.com 12.11.15, 13:37 Nie 10 tylko 15. I działa też na gadżety (nie wszystkie). Fajne ceny wychodzą w "zapowiedziach", bo tam już na starcie cena jest nieco niższa. Odpowiedz Link Zgłoś
foodi4 Re: rabat/ kod do empik.com 12.11.15, 16:32 dodatkowo nadal działa kod LuxMed5 tylko trzeba pamiętać, że jest jednorazowy na dane konto i łączy się z większością promocji; Blik ma fajną promocję w ravelo www.ravelo.pl/blik bo łaczy się z promocjami, a wtym sklepie większość djeco jest w fajnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjane Re: rabat/ kod do empik.com 12.11.15, 16:39 Ciekawe co w przypadku, gdy okazało się, że połowa zamówienia wyprzedana? W sumie płatność była na przeszło 100zła zostało z niej 30zł, bo Empik nie uzupełnia na bieżąco stanów magazynowych! Następnego dnia, wyprzedane klocki i podobne do nich, których już nie było gdy robiłam zamówienie były dostępne... po południu gdy zdecydowałam się kupić znowu obu nie było... Cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
redfilomena Re: rabat/ kod do empik.com 15.11.15, 20:59 Pojawiło się coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: rabat/ kod do empik.com 20.11.15, 10:57 Tez jestem zainteresowana - ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Re: rabat/ kod do empik.com 20.11.15, 11:17 dzisiaj przy zakupie gazety w Empiku dostałam bon na -10zł przy następnych zakupach za 50 zł. Ważny od 23 listopada. Tylko stacjonarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: rabat/ kod do empik.com 20.11.15, 11:35 -10zł przy zakupach za 50zł jest też w mOkazjach mBanku. Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: rabat/ kod do empik.com 20.11.15, 11:37 Bardzo podobny bon jest w mOkazjach: "10 PLN rabatu przy kasie za zakupy od 50 PLN 1. Zrób zakupy w wybranym stacjonarnym salonie Empik za minimum 50 PLN 2. Pokaż przy kasie kod rabatowy, który znajduje się pod linkiem poniżej 3. Za zakupy zapłać kartą mBanku 4. Przy kasie otrzymasz rabat w wysokości 10 PLN 5. Możesz skorzystać dowolną liczbę razy 6. mOkazja nie dotyczy zakupu kart prezentowych, gier, multimediów, kart pre-paid, biletów oraz papierosów Oferta ważna do 26-11-2015 " kod jest pod linkiem w pdf (nie wiem czy każdy ma taki sam) Co ciekawe na pdfie nie ma informacji o konieczności płatności kartą mBanku... Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: rabat/ kod do empik.com 20.11.15, 12:49 Hmm, czy mOkazje każdy ma wybierane losowo , czy te same, bo w moich (po zalogowaniu się na konto) empiku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś