Dodaj do ulubionych

Co dla dziewczynki 9 lat

22.11.15, 08:51
Co kupujecie. Jakieś nowinki? Myślałam o zegarku robiący foty, ale raczej zalecany dla młodszych dzieci. Często zapomina telefonu i pomyslalam ze zegarek zawsze by jej towarzyszył. Selfie i zabawy w filmiki z koleżankami uwielbia
Może macie jakieś pomysły
Co kupujecie pod choinkę
?
Obserwuj wątek
    • hela_mela Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 09:51
      lego friends duże zestawy np dom stephanie. Coś też wspominała o elfach chyba z lego friends.
    • slonko1335 Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 10:02
      Książki:najnoszwsze Magiczne Drzewo i Ilustrowany Harry Potter, klocki plus plus mini, lego friends wóz koncetowy, grę Dixit, zestaw kreatywny/plastyczny w walizce.
      Może kup jej aparat fotograficzny?-moja swój uwielbia(ma polecanego na forum Nikona Coolpixa s33)
      • matyldamoja Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 10:10
        Mamy aparat , w telefonie tez dość dobry. Harry ilustrowany na pewno kupię. Dzięki
        Lego lubi budować ale później się bawić w jakieś historyjki to już nie bardzo. Puzzle 3d na pewno jeszcze . Nie ma wszystkich a lubi
      • panakotka Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 11:14
        Slonko czy możesz podpowiedzieć jaki zestaw w walizce wypatrzylas?
        • slonko1335 Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 13:22
          Nie wypatrzyłam konkretnego-pytałam na forum ale nie dostałam podpowiedzi. Młoda oglądała zestawy ze Smyka w walizce i jej sie podobały ale szukałam większych. A zestaw podpwoiedziałam chrzestnemi na prezent i nie wiem jaki wybierze.
    • agni71 Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 12:26
      Moja 9-latka dostanie (na Mikołaja i na Gwiazdkę): Lego Friends słoneczne ranczo, sztalugę stołową z Lidla (w komplecie są podobrazia, farby, pędzle itd.), zestaw z kucykami Filly (wiem, że to dla młodszych dzieci, ale córka te kucyki kolekcjonuje i jeszcze się nimi bawi, więc niech ma radochę), grę Scotland Yard lub Story Cubes, film "Barbie i jej siostry w krainie kucyków", książkę (tu, niestety, ucieszyłaby się tylko z 3. cz. Szkoły kotów, na co chyba nie ma szansy przed świętami, więc musi byc cos innego, ale tez ze zwierzętami w roli głównej), kolorowanka cos takiego: czytam.pl/k,ks_405643,Japonskie-inspiracje-i-i.html
      • sonrisa06 Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 15:55
        Moja córka ma taki zegarek robiący zdjęcia z firmy vtech. To o taki chodzi?
        allegro.pl/vtech-kidizoom-smart-watch-niebieski-kurier-dhl-i5799036935.html
        moja ma akurat biały, dostała na 9 urodziny i bardzo się z niego cieszyła, zdjęcia robiła bez przerwy, grała na nim, nagrywała filmiki. Jedyna wada - jest trochę duży, więc do szkoły z nim nie chodzi.
        A na mikołajki i gwiazdkę dostanie lego friends, lalki Ever Afer High, filmy na dvd (Kopciuszek, W głowie się nie mieści, Następcy) grę na ps3 (Merida) grę Kotobirynt i Jengę, zestaw LPS i bardzo dużo książek min. ilustrowanego Harrego Pottera, najnowsze Magiczne Drzewo, książki o Neli podróżniczce, Czarownica piętro niżej, Tuczarnia motyli, Na szczęście mleko, jeszcze jakieś mam zachomikowane, ale nie pamiętam jakie wink
        • anet77 Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 19:16
          U nas "Tajemny Ogród" i duży zestaw kredek, coś do czytania to podstawa, bo mamy mola ksiązkowego. Poza tym hodowla kryształów i koniecznie chce kostkę Rubika. Myślę też o mikroskopie. To pomysły na świeta i Mikołajki.
          • agus-ka Re: Co dla dziewczynki 9 lat 22.11.15, 20:53
            Moja chce grę w statki, pewnie jakiś zestaw ninjago lub technic. Do tego dostanie album ze znaczkami, bo zbiera. Zobaczymy czy cos jeszcze wymyślimy, ale u nas nie kupujemy zbyt dużo prezentów. Książki póki co nie mieszczą się na pulkach, więc więcej wypożyczamy niż kupujemysmile
    • kanna Re: Co dla dziewczynki 9 lat 23.11.15, 00:12
      Moja nieco starsza: figurki Schleich, nowi Felix, Net i Nika, karty Dixit

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka