ma.malina 23.11.15, 09:07 Dziewczyny, nie znam się na tym kompletnie - szukam gry dla ośmiolatki na xboxa , jest coś fajnego ? Gra nie ruchowa, może jakaś strategiczna ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.perla Re: Xbox gry 23.11.15, 09:13 dla 8 latka to najfajniejsze są wszystkie Lego (Batman, Piraci z Karaibów, Marvel, Hobbit,...). Mój 10 latek właśnie zaczął grać w Minecrafta, mąż też się wciągną i grają obaj. Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Xbox gry 23.11.15, 09:52 U nas też Lego marvel to hit, lubi też inne lego batmany 1-3, piratów i harrego Odpowiedz Link Zgłoś
kakaka2 Re: Xbox gry 23.11.15, 10:13 a jest na xboxa gra o tym ludziku Mario lub coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Xbox gry 24.11.15, 12:21 Dzięki dziewczyny, znalazłam jeszcze Rayman i Crash Bandicoot (do tej mam sentyment - pierwsza i jedyna gra w jaką grałam w życiu, wieki temu ) - znacie ? polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Xbox gry 16.12.15, 09:12 Rayman jest świetny, mamy dwie części. Znalazłaś gdzieś Crasha ? Moja lubi jeszcze Pacmana no i oczywiście Minecrafta. Na święta zamówiła sobie jakiegoś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaka2 Re: Xbox gry 15.12.15, 19:08 to ja się podepnę jeszcze raz pod wątek. Bo ja szukam jakiejś gry na xboxa dla 6-7 latka. Pytałam o mario, bo w takie coś wiem ze na tablecie lubi grać i coś w tym stylu chciałabym nabyć na xboxa. Albo jakąś inną grę na ten wiek. Poradźcie bo święta tuż tuz Odpowiedz Link Zgłoś
kakaka2 Re: Xbox gry 15.12.15, 19:22 a z gier lego co ewentualnie byloby fajnego dla 6-7 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki Re: Xbox gry 16.12.15, 07:01 mój 6 latek uwielbia gry lego marvel jest fajny ,harry i star wars i indiana jones i władca pierścieni jest tez nowość lego jurasic world oprócz tego własnie fifa i minecraft Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Xbox gry 16.12.15, 08:53 U nas mikołaj przyniósł l.jurassic i też hit Fifę też lubi Minecraft aktualnie używa wersje na modach Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Xbox gry 17.12.15, 12:03 W zasadzie dowolną. One wszystkie na jedno kopyto są tylko sceneria się zmienia Co do gry Mario, to tylko na konsole Nintendo, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś