marittka76 01.12.15, 10:16 znów jest akcja dla aktywnych kupony.allegro.pl/actions/kupuj_mobilnie_odbieraj_kupony_grudzien.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta_32 Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 10:23 kurcze mam problem z otworzeniem tego linka. mozesz napisac jak to wygląda w skrócie? bo własnie na to czekałam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 10:24 AKCJA PROMOCYJNA ? KUPON DLA AKTYWNYCH ? KUPONY NA ZAKUPY PRZEZ APLIKACJĘ MOBILNĄ ALLEGRO Poniższy dokument reguluje zasady i warunki korzystania z kuponów wydawanych przez MIH Allegro B.V. z siedzibą w Hoofddorp (Holandia) na zakupy dokonywane w wyniku transakcji zawartych w ramach serwisu Allegro.pl, którego zasady funkcjonowania określa Regulamin dostępny na stronie allegro.pl/country _pages/1/0/user_agreement.php . 1. Operatorem i organizatorem akcji promocyjnej jest MIH Allegro B.V., spółka mająca siedzibę w Holandii pod adresem Taurusavenue 105, 2132 LS Hoofddorp (dalej: ?Spółka?). 2. Akcja promocyjna adresowana jest do zarejestrowanych u żytkowników serwisu Allegro.pl, którzy dokonali pełnej aktywacji konta. 3. Akcja promocyjna dotyczy dokonywania zakupów wyłącznie poprzez aplikację mobilną allegro (nie starszą niż Windows Phone 2.0.6, Android 3.5.3 iOS 4.7.0 ) zainstalowaną na urządzeniach m obilnych użytkownika, umożliwiającą korzystanie z serwisu Allegro.pl w ramach systemów IOS (na urządzeniach iPhone i iPad), Android (na urządzeniach smartfon i tablet), systemów Android (na urządzeniach smartfon i tablet) oraz Windows Phone (na urządzeniac h smartfon) (więcej o zasadach dostępu do aplikacji mobilnej Allegro.pl: poznaj.allegro.pl/mobilne ) . 4. Kupony przyznawane są użytkownikom serwisu Allegro.pl, którzy : ? od dnia 1 gr udnia 2015 r. do dnia 14 grudnia 2015 r dokonali jednego bądź więcej zakupów poprzez aplikację mobiln ą allegro na łączną kwotę minimum 200 zł otych (bez kosztów wysyłki) i zakupy te opłacili za pomocą mechanizmów PayU (przelew, karta, konto PayU) . ? Wyrazili zgodę na otrz ymywanie informacji marketingowych od operatora serwisu allegro.pl. 5. Kupon może zostać przekazany drogą poczty elektronicznej lub udostępniony po zalogowaniu się przez użytkownika na dedykowanej stronie akcji kupony.allegro.pl/mobile / i kliknięciu w przycisk ? odbierz kupon nie później niż do dnia 22 grudnia 2015 r. ( do godz. 23:59) . Kupon jest generowany najpóźniej w ciągu 48 godzin, od chwili naciśnięcia przez użytkownika przycisku ?Odbierz Kupon?. 6. Kupon promocyjny może być przyznany użytkownikowi raz w trakcie trwania akcji (oznacza to, że wielokrotność zakupów za 200zł nie upoważnia do otrzymania większej liczby kuponów niż jeden przez cały okres trwania akcji) . 7. W przypadku gdy użytkownik posiada więcej kont niż jedno w serwisie, akcja może dotyc zyć wyłącznie jednego konta takiego użytkownika. 8. Przyznany kupon promocyjny zostanie przypisany do konta danego użytkownika. Kupony przypisane do konta użytkownika będą widoczne po zalogowaniu na konto w zakładce ?Moje Allegro? w aplikacji oraz dostępne podczas wypełniania formularza dostawy i zapłaty po dczas dokonania zakupu. 9. Kupon można wykorzystać jednorazowo w ramach kolejnych zakupów dokonywanych przez aplikację mobilną allegro na kwotę nie niższą niż 50zł , przy czym kwota ta liczona jest od ceny Towaru wskazanej przez sprzedającego w parametrach oferty i nie obejmuje kosztów dostawy . 10. Kupon można zrealizować tylko w ramach zapłaty dokonywanej w ramach usługi PayU, wybiera jąc opcję ?zapłać mniej/kupony? . 11. Kupon obniża wartość do zapłaty przez użytkownika o 2 0 złotych . 12. Kupony nie podlegają sumowaniu w ramach jednej zapłaty, nie podlegają wymianie na środki pieniężne, ani nie mogą być wykorzystywane częściami. 13. O ile nie określono innego terminu ważn ości - Kupon jest ważny do 30 grudnia 2015 roku. 14. Odstąpienie przez użytkownika od umowy zakupu, w ramach której przydzielono kupon, oznacza rezygnację z promocji, a przydzielony kupon nie może być wykorzystany. W przypadku uprzedniego wykorzystania kuponu, użytkownik będzie zobowiązany do pokrycia wartoś ci uzyskanej w ten sposób ulgi przy dokonywanym zakupie. 15. W przypadku reklamacji towarów zakupionych w promocji: a) Wymiana reklamowanych towarów na identyczne, naprawa lub obniżenie ceny oznacza zachowanie praw do promocji. b) Wymiana reklamowanych towarów na inne lub odstąpienie od umowy oznacza rezygnację z promocji. Kupon nie może być ponownie wykorzystany. 16. Akcja promocyjna trwa od dnia 1 grudnia 2015 r. od godz. 00:01 do dnia 14 grudnia 2015 r . do godz. 23:59 . 17. Uczestnik może kontaktować się z Grupą A llegro w sprawie usług świadczonych na podstawie niniejszego Regulaminu w formie: ? pisemnej na adres: 60 - 166 Poznań, ul. Grunwaldzka 182, ? za pomocą odnośnika ? Kontakt ?, dostępnego na stronie głównej Allegro, po wybraniu tematu korespondencji w formularzu kontaktowym. Uczestnik może złożyć reklamację, jeżeli usługi przewidziane w niniejszym Regulaminie nie są realizowane przez Grupę Allegro lub są realizowane niezgodnie z postanowi eniami Regulaminu. Reklamację można złożyć w formie elektronicznej za pomocą formularza kontaktowego lub pisemnej, w terminie 14 dni od daty zakończenia okresu akcji promocyjnej. 18. Spółka nie pobiera żadnych podatków w związku z przyznawaniem kuponów. Użytkownicy powinni prowadzić prawidłowe rozliczenia podatkowe we własnym zakresie. 19. Spółka zastrzega sobi e prawo dokonania zmian Regulaminu w trakcie trwania akcji promocyjnej z zastrzeżeniem, że zmiana warunków Regulaminu pozostanie bez wpływu na prawa nabyte przez użytkowników przed wejściem w życie zmian w Regulaminie. 20. W przypadku, gdy użytkownik Akcji promocyjnej podjął jakiekolwiek działania mające na celu ominięcie zabezpieczeń lub mające wpływ na fałszowanie danych, Organizator może bez uprzedniego powiadomienia usunąć użytkownika z Akcji promocyjnej i dokonać blokady jego konta w serwisie Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 10:25 Tak jak w listopadzie - najpierw zakupy (w sumie) na min. 200zł przez aplikację żeby dostać kupon na 20zł do wykorzystania przy kolejnych zakupach za min. 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
marittka76 Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 10:25 zrób zakupy za 200zł w aplikacji mobilnej w terminie 01-14.12 i otrzymasz kupon rabatowy na 20zł do wykorzystania do końca grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 10:27 słabe te kupony rok temu były fajne na zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 10:32 kurcze to słabizna, no ale cóż. czy znowu mozna dostac tylko 1 kupon na jedno konto? czy nie ma ograniczen. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 10:40 1 kupon na 1 konto. Ja się w to nie bawię, jednak więcej kupuję w sklepach internetowych, a dla 20 zł nie chce mi się bujać z allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 11:48 A jak działa ten kupon na 20 zł za dodanie nowej karty Visa? Kartę dodałam, a kuponu nie ma. On jakoś na maila przychodzi? Po jakim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 13:02 a skad taka akcja? bo nie widze ani w obecnych ani zakonczonych promocji allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
katia-szn Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 13:12 a stąd kupony.allegro.pl/regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 13:15 to nie to. rozmawiamy o kuponie za dodanie karty, a nie za zakupy w aplikacji Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 13:17 no ale mówie ze tam sprawdzałam i nie widze nigdzie akcji "dodaj karte dostaniesz 20 zł"... Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 13:14 mnie też jak dziś za coś płaciłam wyskoczył ten komunikat, żeby dodać kartę Visa (dodaje sie ją na koncie w payU), a otrzyma się kupon na 20zl. ale tez nie dostalam, ani nie mam kuponu tutaj kupony.allegro.pl/mobile/#my-coupons Z drugiej strony to nie jest promocja z aplikacji mobilnej, tylko z PayU... nie wiem, zagadka, regulaminu tez nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupony allegro 20zł 01.12.15, 13:18 aha, dzieki, to sprobuje przez komorke zaplacic i zobacze czy mi cos wyskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Allegro Visa 01.12.15, 13:43 Znalazłam coś takiego: www.cashless.pl/karty/756-mozecie-dostac-bonus-za-platnosc-karta-na-allegro Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: Allegro Visa 02.12.15, 17:28 zrobiłam zakupy za 200 zł, mam rozumieć że jak dodam nowa kartę VISA to dostane dwa kupony jeden za zakup przez aplikacje mobilną i drugi za płatność tą nową kartą ? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Allegro Visa 02.12.15, 18:08 Za te 200 dostaniesz kupon w ciągu 48 - ja dostałam na drugi dzień około 11 (czyli dzisiaj) a jak zarejestrujesz kartę, płacąc co najmniej 100zł dostaniesz kolejny www.visa.pl/zlota-strefa/promocje/promocja-z-allegro/ Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: Allegro Visa 02.12.15, 18:29 ok, ale za te jedne (200zł) zakupy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: Allegro Visa 02.12.15, 18:37 chodzi mi to czy placac nową kartą visa za zakupy za 200 zł, dostane kupon za to ze zapłaciłam przez aplikacje allegro i dodatkowo (bo to chyba odzielna akcja) za kartę? Czy musze zrobić oddzielne zakupy za min. 100 zł, opłacić nową kartą i wówczas dostane drugi kupon? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Allegro Visa 02.12.15, 18:58 Aaaa to nie wiem... teoretycznie powinnaś dostać... - organizatorem jednej promocji jest Allegro a drugiej Visa. Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: Allegro Visa 02.12.15, 19:10 sama sobie odpowiedziałam livesmarter.pl/5-promocji-allegro-nawet-170-zl-rabatow/ www.visa.pl/zlota-strefa/promocje/assets/pdf/allegro/promocja-z-allegro-regulamin.pdf wchodzi na to ze otrzymam dwa kupony, jeden będę mogła wykorzystac przy nastepnych zakupach za m.in. 50 zł a drugi za przy zakupach na m.in. 100zł. płacac kartą VISA Odpowiedz Link Zgłoś
przem04 Re: Allegro Visa 15.12.15, 17:43 a ja kupiłem przedmiot podałem nr karty, od razu uwzględniło kupon 20zł (tylko też nie wiem który czy za zakupy w aplikacji czy za zarejestrowanie karty visa) kliknąłem płacę i ..... właśnie pokazało mi że coś tam ze serwerami i proszę spróbować później , próbuje te później i nic to samo , a więc wyszłem z tego i wszedłem do karty płatności a tam napisane że status rozpoczęta i suma do zapłaty to163zł a powinno być 143zł bo przecież zabrało już mi kupon 20zł. do bani te całe kupony pic na wode a najlepsze to że teraz nie wiem czy mam te zakupy zapłacone czy nie bo z karty na razie nic mi nie zabrali Odpowiedz Link Zgłoś
dominika99211 Re: Allegro Visa 15.12.15, 20:32 Też tak wczoraj miałam coś się zawiesiło I jak jeszcze możesz to anuluj tą płatność Kupon wróci zpowrotem do aplikacji i zapłać jeszcze raz znowu z kuponem Ja tak właśnie zrobiłam anulowałm płatność I zapłaciłam jeszcze raz znowu z tym samym kuponem i tym razem poszło wszystko gładko Odpowiedz Link Zgłoś
przem04 Re: Allegro Visa 17.12.15, 21:13 dominika99211 jak możesz jeszcze mi powiedzieć to gdzie jest kod kuponu bo na allegro pisze że trzeba wprowadzić kod a ja nie mam żadnego kodu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika99211 Re: Allegro Visa 17.12.15, 22:42 z tego co zrozumiałam to kupon był w aplikacji na telefonie i podczas zakupów użyłeś/użyłaś go podczas płacenia kartą tylko poszlo coś nie tak i płatność nie została zaksięgowana czyli wisi jako nie zapłacona Więc trzeba kliknąć anuluj płatność i automatycznie kupon wróci na aplikację w telefonie nie trzeba wpisywać żadnego kodu Chyba że zle zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
przem04 Re: Allegro Visa 18.12.15, 16:34 jest dokładnie tak jak mówisz to teraz musze tylko kliknąć jeszcze raz kup teraz czy co ? a jak klikne kup teraz to czy to nie zaliczy jako ze kupiłem drugi raz tą samą rzecz bo przecież cały czas jest mój longin na tej aukcji w ofertach kupna. tak na ludzki rozum bedzie to znaczyło że chce dwie takie rzeczy?!? i że musze dwa razy zapłacić? tak mi się przynajmniej wydaje że tak będzie , nie wiem dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
malajadzia82 Re: Allegro Visa 18.12.15, 18:23 Po co chcesz drugi raz kupic ta sama rzecz?musisz anulowac rozpoczeta platnosc i kupon wraca ci automatycznie do kuponow. Placic drugi raz za ta sama rzecz z kuponem. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika99211 Re: Allegro Visa 18.12.15, 18:33 dokładnie tak Trzeba anulować obecną płatnosć i zapłacić jeszcze raz już z kuponem za te już zrobione zakupy absolutnie nie można kupić jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
przem04 Re: Allegro Visa 19.12.15, 21:10 witam ponownie i tak właśnie zrobiłem anulowałem jeszcze raz i zapłaciłem ponownie i nawet powiem że gdy zobaczyłem że przekierowało mnie na strone banku (WBK0 to się ucieszyłem i myślałem że klikne płace i to już koniec kłopotów.... jaki ja głupi... no niestety nic z tego... przyszedł sms z kodem potwierdzającym wpłate w WBK wpisałem kod w odpowiednie miejsce na stronie banku. I w normalnym przypadku to by było już zapłacone. Niestety w tym przypadku tak nie jest. Na allegro cały czas jest że anulowano i że zapłać jeszcze raz, w banku nic mi z konta nie odciągneli a przecież sms potwierdzający wpłate na konto PAYU ALLEGRO przysłali, I teraz jestem w kropce bo nie wie czy to jest zapłacone czy nie , czy może teraz ktoś gdzieś czeka żeby ten kupon wypłacili,niewiem , a z kuponem jest jeszcze tak że gdy płaciłem to mi kupon uznano i do zapłaty miałem 20zł mniej a teraz wchodząc w zakładki kupon na allegro okazało się że kupon jeszcze jest. Chyba jakieś czary albo co ) Mam już dosyć allegro ( chociaż jestem już z nimi prawie 10 lat) i mam serdecznie dosyć tych pi......ych kuponów to co teraz się dzieje musze jakoś wyjaśnić jeszcze nie wiem jak ale musze . Jeżeli ktoś może mi jakoś pomóc prosiłbym bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
la-luz Re: kupony allegro 20zł 22.12.15, 08:48 Czy są obecnie jakieś kupony na allegro? Akcja dla aktywnych była do1 4 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
drogadowlasnegom Re: kupony allegro 20zł 07.02.16, 22:29 Jest i kolejna edycja. Do zgarnięcia nawet kilka kuponów o wartości 20 zł każdy: www.jakoszczedzic.pl/2016/02/kupon-20-zl-na-allegro-z-payu-express-oraz-10zl-na-doladowanie-telefonu.html Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: kupony allegro 20zł 08.02.16, 18:57 Słuchajcie, może głupie pytanie, ale czemu służy właściwie rejestracja/założenie konta w PayU? Wiele stron ma płatności tym sposobem i jakoś logowanie nigdy nie jest specjalnie wymagane, bo i tak się jest zalogowanym na stronach sklepów. Chętnie skorzystam z nowych kuponów, ale może ktoś mi dokładnie wyjaśnić temat samego PayU? Przyznam, że nie ogarniam już tego, gdzie, komu i po co podaję swoje dane, a konkretnie to właśnie staram się podawać je jak najrzadziej, dlatego wszystkie nowe konta troche mnie odstraszają i zniechęcają. Odpowiedz Link Zgłoś
bartik78 Re: kupony allegro 20zł 09.02.16, 10:45 jak długo się czeka na kod po rejestracji karty? Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: kupony allegro 20zł 09.02.16, 11:03 Też jestem ciekawa bo rano zrobiłam co trzeba i cisza Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: kupony allegro 20zł 09.02.16, 11:06 Napisane jest w regulaminie, że do 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka_k Re: kupony allegro 20zł 11.02.16, 10:56 Czy ktoś już dostał ten kupon? Odpowiedz Link Zgłoś
84ja Re: kupony allegro 20zł 11.02.16, 12:28 ja tez dostałam od razu. ale warunkiem jest że konto ma być nowe. na poczatku dodałam karte ale konto miałam wcześniej założone i kupon nie przyszedł, potem doczytałam, usunęłam karte z tamtego konta i założyłam nowe konto payu na inny mail i dodałam kartę. kupon przyszedł po kilku sekundach. jest info że można kilka kupon wygenerowąc. owszem można wygenerować ale na jedno konto allegro wchodzi tylko jeden kupon. Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: kupony allegro 20zł 12.02.16, 13:29 Mi przyszły kody po ponad dobie Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: kupony allegro 20zł 12.02.16, 18:13 kody? dolączyłaś 2 karty do jednego konta? Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: kupony allegro 20zł 12.02.16, 19:45 Podobno kodów na stronie promocji można było wygenerować kilka, ale i tak można zamienić na kupon tylko 1 kod do jednego konta allegro. W związku z powyższym mam pytanie, czy ktoś wygenerował kilka kodów i mógłby się ze mną podzielić jednym zapasowym? Mimo postępowania zgodnie z instrukcją i założenia nowego konta Payu mi niestety kupon nie przyszedł. A teraz promocja chyba już nie działa, mimo że deklarowali do 14-tego ;/ Gdyby ktoś mógł się podzielić kodem to poproszę na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartik78 Re: kupony allegro 20zł 12.02.16, 21:33 ja nowa karte dołozylam do nowego konta i nadal nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: kupony allegro 20zł 13.02.16, 00:18 Dokładnie tak. Tylko wykorzystalam na 2 rożnych kontach allegro , bo jak juz osoby pisały: allegro nie pozwala na jednym koncie w tej promocji użyć więcej niż jednego kodu. Jest też opcja dodania konta bankowego, byc może to też generuje kod, ale nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
la-luz Re: kupony allegro 20zł 15.02.16, 15:08 Czy ktoś korzystał z akcji dodania konta bankowego (promocja Uruchom PEX w Koncie PayU ważna od 12 do 22 lutego) i dostał kod rabatowy na allegro? Dodałam nowy numer konta bankowego do istniejącego już konta Payu ale nic nie otrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: kupony allegro 20zł 15.02.16, 15:37 Wczoraj wieczorem założyłam nowe konto PayU, dodałam bankowe, kod do all przyszedł szybciej niż @potw założenie konta PayU Odpowiedz Link Zgłoś
la-luz Re: kupony allegro 20zł 15.02.16, 16:09 Iberka, czy mail na który zakłada się nowe konto może być dowolny czy ma się pokrywać z mailem na który założone jest konto allegro? I czy konto bankowe może być to wykorzystane na starym koncie Payu czy musi być całkiem nowe? Robiłaś przelew na 1 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: kupony allegro 20zł 15.02.16, 23:24 zupełnie nic nie musi się pokrywać. POnieważ można zdobyć kilka kuponów a na swoim koncie allegro wykorzystać tylko jeden to możesz taki kod dostać od kogoś albo zakładać swoje payU na jakiekolwiek dane Odpowiedz Link Zgłoś
dominika99211 Re: kupony allegro 20zł 16.02.16, 21:20 a teraz to jest promocja tylko za dodanie konta? czy kartę też można? bo chciałam dodać konto ale nie mam akurat w tych bankach co tam mi się wyświetliły mam w bzwbk, credit agricole i milenium więc jak mam dodać konto? dodałam kartę ale nic nie dostałam żadnego 20zł do allegro a bardzo by mi się przydało pomoże ktoś... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: kupony allegro 20zł 16.02.16, 21:46 promocja z dodanem karty skończyła się przed czasem. Teraz jest tylko z dodaniem rachunku bankowego Odpowiedz Link Zgłoś
deeds Re: kupony allegro 20zł 18.02.16, 11:22 i mozna dodac konto tylko z tych 8 pozycji???? a może ma ktoś wygenerowany kod i chce się podzielić ? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: kupony allegro 20zł 18.02.16, 18:44 napisz do mnie na iberia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: kupony allegro 20zł 18.02.16, 20:53 jeżeli ktoś w was nie skorzysta to chętnie przyjmę kod Odpowiedz Link Zgłoś
loczek_23 Re: kupony allegro 20zł 19.02.16, 12:33 Ja też chętnie przyjmę kod sama nie mogę niestety sobie wygenerować bo nie ma mojego banku na liście także jak ktoś ma na zbyciu to ładnie proszę loczek_23@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: kupony allegro 20zł 16.02.16, 23:13 Ma ktoś może na zbyciu kod z tej promocji z dodawaniem karty? Odpowiedz Link Zgłoś
loczek_23 Re: kupony allegro 20zł 17.02.16, 10:51 Poproszę o kod na loczek_23@tlen.pl jak ktoś ma na zbyciu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gogin30 Re: kupony allegro 20zł 17.02.16, 11:55 Ja również poproszę jeśli ktoś posiada wolny kod gosiaczek2708@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: kupony allegro 20zł 18.02.16, 21:22 jeżeli ktoś w was nie skorzysta to ja nadal chętnie przyjmę kod Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: kupony allegro 20zł 20.02.16, 08:59 Również chętnie przyjmę kod jak ktoś nie wykorzysta poproszę na gazetowy sylwia7611@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
novanovna Re: kupony allegro 20zł 20.02.16, 10:04 Stanę i ja w kolejce Z góry dziękuję i pozdrawiam. Proszę na kar.la@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gmoniaa Re: kupony allegro 20zł 20.02.16, 12:12 I ja ślicznie proszę jeśli ktoś ma wolny kod na gazetowego @ Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnik Re: kupony allegro 20zł 23.02.16, 21:22 Jak wygenerować ten kod? Czy muszę najpierw coś kupic i dopiero zapisuję rachunek bankowy czy moge rachunek dodac bez zakupu? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszewcowa Nowe kupony allegro 20zł 01.03.16, 17:55 Nowe kupony na allegro za zakupy w aplikacji mobilnej o łącznej wartości min. 200 zł. Informacje na stronie kupony.allegro.pl/mobile/ Odpowiedz Link Zgłoś