Dodaj do ulubionych

hm online pytanie

10.12.15, 11:54
czy odlicza wam rabat 25% z Newslettera do ubran przecenionych?
mi do tej pory odliczało ..a dzis chciałam kupic sukienke dla córki ( przeceniona o 30 % ) i kod z newsletera pokazuje mi ze został dodany..ale kwoty nie odejmuje , tylko przesyłka bezpłatna..
a poza tym czy ktos widział ta sukienke na zywo , ładna jest?
www2.hm.com/pl_pl/productpage.0316691001.html
Obserwuj wątek
    • ju_mi Re: hm online pytanie 10.12.15, 11:59
      Mam to samo. Przyszły zmiany wink
    • iwonka_81 Re: hm online pytanie 10.12.15, 12:00
      Kupowałam dwa dni temu i rabat mi odjęło.
    • mama.nygusa Re: hm online pytanie 10.12.15, 12:10
      Odejmuje -25% ale od ceny podstawowej smile
    • sinceramente Re: hm online pytanie 10.12.15, 12:16
      Nie widziałam, ale jak dla mnie ta sukienka już średnio na tej (bardzo ładnej) dziewczynce wygląda. Jakoś wysoko ma to odcięcie (które chyba powinno być w pasie) i linia talii jakoś po bokach zjeżdża w dół...
    • makoja Re: hm online pytanie 10.12.15, 14:25
      Stacjonarnie wiszą przecenione na 30 zł ,kupiłam czarną , mi się podoba
      • tosi-mama Re: hm online pytanie 10.12.15, 16:12
        Makoja a czy ta sukieneczka jest szczupła? Jaki masz rozmiar? Waham się między 128 a 134
        • makoja Re: hm online pytanie 10.12.15, 16:24
          Mam na 122 szer. pod paszkami 3,5 , w pasie tzn. tam gdzie wszyta jest tasiemka 29, moim zdaniem dość szeroka , przynajmniej w pasie jak na wizytowe sukienki z hm.
          • makoja Re: hm online pytanie 10.12.15, 16:26
            zjadło mi 1, pod paszkami 31,5
            • tosi-mama Re: hm online pytanie 10.12.15, 23:26
              No to za szeroka będzie sad Idealnie leżąca sukienka na mojej córce do 31 pod paszkami a tu już 31,5 w rozmiarze 122 sad sad
    • azaporowska Re: hm online pytanie 10.12.15, 14:32
      ja dla 6-latki mam kupiona czerwona w październiku i wyglada bardzo ładnie.
      • kochanaurwiska13 Re: hm online pytanie 10.12.15, 14:58
        Zadawałam to samo pytanie,jak był czarny piątek,bo też mi odejmowało od ceny podstawowej.
        Dwie osoby mi odpisały,że im odjęło,więc nie wiem o co chodzi...
    • bo1515 Re: hm online pytanie 10.12.15, 15:00
      Nic sie nie zmieniło, włóżcie do koszyka coś z działu przecena to tam odejmuje od ceny obniżonej nadal 25 % jeszcze. Tylko tutaj zrobili jakoś dziwnie tę promocję -30% że nie pokazuje się przy rzeczy ta niższa cena na czerwono tylko dopiero w koszyku wskakuje ten rabat i dlatego chyba nie odlicza już potem 25%. Bo jak przy rzeczy jest podana taka czerwona obniżona cena to wtedy od niej nalicza się jeszcze -25%. Ostatnio tak kupowałam sukienkę z elsą, Obniżyli na 41 zł jakoś i jeszcze -25% mi odjęło, teraz juz są w normalnej cenie te sukienki z powrotem.
      • sto.krotka79 Re: hm online pytanie 10.12.15, 15:11
        Te sukienki sa na wyprzedaży po 30zł lub 40zł (w Magnolii-Wrocław)
    • ambree Re: hm online pytanie 10.12.15, 15:45
      A ja z innej beczki... jest jakis dzien magiczny w tygodniu lub miesiacu lub w ogóle, kiedy jest dostawa w sklepach on line? Bo to co mnie interesuje jest zawsze na braku, a nie mam ochoty szwedac sie z maluchem po galerii.
      • bo1515 Re: hm online pytanie 11.12.15, 08:08
        Ja niestety nie wiem, ale trochę ostatnio kupuje w H&M online i też często szukam tego co juz niedostępne i tylko raz trafiło mi się, że sukienka 1 sztuka się pokazała, a były wykupione i szybko kupiłam, to pewnie ktoś odesłał, ale nie zauważyłam żeby pojawiły się znów dostępne rzeczy, które się już wyprzedały niestety sad strasznie szkoda, ze tak mało tych ubrań mają czy jak. W zagranicznych H&M widzę że jak nawet na promocji za 50% ładne rzeczy są to ciągle są dostępne wszystkie rozmiary a u nas nawet w pełnej cenie nie ma sad
        • mama.nygusa Re: hm online pytanie 11.12.15, 08:30
          Bo dla niemcow, norwegow ect to sa jeszcze drogie rzeczy jak na wyprzedaz i maja je gdzies, a u nas od razu to sie wydaje super okazja i zaraz wszystko wykupujemy.
          • bo1515 Re: hm online pytanie 11.12.15, 08:37
            No właśnie u nas do przeceny to nic nie ma bo w normalnej cenie wszystko znika. Nic tylko drugi H&M zakładać smile taki mają interes na Polakach eh sad Chciałam teraz pozamawiac dla dzieci w rodzinie piżamki z H&M na Święta od mikołaja z Elsą i chłopięce, ale z piżamek to nie ma już praktycznie z żadnego rodzaju żadnych rozmiarów. Masakra jakaś, denerwuje mnie że ciągle wszystko co chcę kupić wyprzedane rozmiary są. Daleko mam do stacjonarnych poza tym nie cierpię jeździć i chodzić po tych galeriach, potem strasznie źle się czuję. Jadę jak już mocno muszę.
            • kropkowo_11 Re: hm online pytanie 11.12.15, 10:04
              Stacjonarnie połowa rzeczy jest -50% więc online zupełnie się nie opłaca kupować w tym momencie. Wczoraj nakupowałam mnóstwo rzeczy, kurtki, legginsy bluzki za grosze (10-20zł, kurtka zimowa-65zł ze 130zł).
              • moadek Re: hm online pytanie 11.12.15, 10:14
                ja tez byłam i powiedzialaby,m że najwyżej 5 % jest przecenione, a nie 50%, na starszym chłopcu same brzydactwa
                • kropkowo_11 Re: hm online pytanie 11.12.15, 12:13
                  zależy gdzie, byłam wczoraj na bielanach i tam pustki na przecenach a w magnolii mnósto rzeczy
            • ambree Re: hm online pytanie 11.12.15, 11:40
              No wlasnie mi tez chodzi o zwykle rzeczy bez przeceny co by po sklepie nie chodzic, a tu nie ma i nie ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka