patatajowa 16.12.15, 18:42 wyprzedaz zaczyna sie dzisonline. a stacjonarnie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 16.12.15, 20:10 hehe, ja mam w mailu "juz dzis online ,jutro w sklepach stacjonarnych" Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 16.12.15, 20:43 ja tez mam info, że dzisiaj zaczyna sie wyprzedaz, ale o której godzinie? bo na razie strona jest zblokowana Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 16.12.15, 21:13 Mysle ze online jak zwykle od 22.00. Ciekawe czy bedzie od razu - 40-50%? Mnie sms'em zapraszaja stacjonarnie na 8.00 jutro, ale nie dam rady. Dziwne, bo w zeszłych latach Massimo smsow nie przysyłało. Po przegladnieciu szafy zdecydowałam ze nie mam 'masthewów' i poczekam na -70% Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 16.12.15, 21:17 w zeszłym roku nie pamietam ale 2 lata temu był na 100%, zapraszali konkretnie do galerii rzeszó od 8 rano własnie. i zastanawiałam sie skad numer telefonu mieli-moze ze sklepu internetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 16.12.15, 21:38 ja nie dostałam sms, ale dziwna godzina na zakupy, tak rano i w środku tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 16.12.15, 21:43 no własnie , tak vipowsko jak w centrum pusto i nie ma łikendowych tłumów Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 00:22 zamówiłam, zapłaciłam, i mam pytanie - jak długo się czeka na maila potwierdzającego zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 10:17 Co zamowilas ciekawego? I jak jest z rozmiarami w tej firmie? Standardowe, czy trzeba uwazac? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 14:30 Zamówiłam dwie bluzki, właściwie to chciałam jedną, ale pożałowałam 15 zł na przesyłkę, więc dobrałam jeszcze drugą, żeby przekroczyć 200 zł. bluzka bluzka2 wzięłam dwie M-ki i nie wiem, czy nie będą za małe - oni mają bluzki na bezbiuściaste raczej Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 17:30 Agni ta pierwsza jest b duza, taki typowy oversize. Ja wygladam w niej jak spadochron na szczudłach. Druga tez jest szeroka, mierzyłam m i jest b duza, zle w niej wygladam równiez. Byłam po południu, nic nie ma. Podobno rano były dzikie tłumy i patatajowa pewno wszystko mi wykupiła Kupiłam jednak sweter, bo to miłośc od pierwszego założenia www.massimodutti.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC-obni%C5%BCki/swetry-i-kardigany/d%C5%82ugi-kardigan-z-kieszeniami-c1060623p6199702-30029001.html?colorId=710&categoryNav=1060623 i swetro-płaszc szary z kapturem i futerkiem oraz jak zwykle woski te www.massimodutti.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC-obni%C5%BCki/spodnie-i-jeansy/gumowane-spodnie-o-kroju-skinny-z-suwakami-c1448054p6199826-30029001.html?colorId=807&categoryNav=1448054 Polecam jeszcze te www.massimodutti.com/pl/pl/women/the-most-wanted/d%C5%82ugi-kardigan-c1580507p6427563-30029001.html?colorId=515&categoryNav=1438104 Potweirdzenie dostaje od razu na maila. Jak cos kupicie wrzucajcie recenzje Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 20:20 patatajowa na mocnym odwyku zakupowo-ciuchowym Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 20:24 a-e-p napisała: > Agni ta pierwsza jest b duza, taki typowy oversize. Ja wygladam w niej jak spad > ochron na szczudłach. > Druga tez jest szeroka, mierzyłam m i jest b duza, zle w niej wygladam równiez. Ja tam jestem tłuścioch ostatnio, to może na mnie się będzie lepiej układać? Na wyprzedażach letnich mierzyłam kilka bluzek w Massimo stacjonarnie i większość była za długa, ale ciasna w biuście (pod pachami). Jestem jednak przygotowana psychicznie na ewentualną wtopę A stacjonarnie kupiłam sobie wtedy genialne spodnie, które leżą jak marzenie. Może powinnam się na spodniach jednak skupić Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: a-e-p 17.12.15, 20:26 jak tak patrzę, co kupiłaś, to chyba jesteś wysoka co? Ja w tym ostatnim swetrze wyglądałabym jak w sukni do kostek Spodni z zamkami na dole unikam, bo nie układa się to, jak spodnie są za długie. Ja jestem kurdupelek, bardziej pewnie podeszłyby mi zakupy patatajowej (nie wierzę, że na nic się nie skusiła Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: a-e-p 19.12.15, 21:05 Sweter do kolan z zeszłego sezonu mam i uwielbiam go, a mam 162cm. Nosze go do zamszowych muszkieterek, spodni rurek albo ołówkowych spodnic i całość bardzo wysmukla. Ten z obecnej kolekcji jest troche dłuższy i fajnie ze ma kieszenie. Mierzyła go przy mnie kobieta +/-165cm i wygladała super, wiem ze tez kupiła. Spodnie z zamkami sa na mnie w sam raz, chociaz w zamierzeniu projektanta maja byc chyba do kostek. Dzisiaj kupiłam czarny tshirt z głebokim dekoltem i złota ozdoba pod szyja oraz kolejne woski. Reszta nie podoba mi sie, bo jest w stylistyce lat 70tych i do tego 100% poliester. Poczekam jeszcze na przecene kozaków i torebek i moze skusze sie na marynarkę, bo IMHO maja najlepiej skrojone na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: a-e-p 19.12.15, 21:20 też musze się rozejrzeć za marynarką, ciekawa jestem, czy będą mieli na mopją figurę i nikczemny wzrost A marynarki po zapięciu nie odstają ci w formie garba na plecach? Bo ja mam wrażenie, że wszystkie marynarki sa na mnie za długie, talia albo wypada na biodrach, albo po zapięciu w talii - na plecach odstają właśnie... Strasznie mnie to wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 21.12.15, 16:11 >Agni ta pierwsza jest b duza, taki typowy oversize. Ja wygladam w niej jak spadochron na szczudłach. Druga tez jest szeroka, mierzyłam m i jest b duza, zle w niej wygladam równiez. Przyszły moje bluzki i niestety, jestem na nie. Pierwsza faktycznie za luźna, dół za luźny, więc odstaje w obwodzie, zamiast opierać się na biodrach, dekolt ogromny, w biuście dobra, ale wszędzie indziej za duża. Druga w zasadzie rozmiar dobry, ale jakoś nie wyglądam w niej szałowo, więc też pójdzie do zwrotu. Dobrze rozumiem, że mogę zamówić za darmo kuriera po odbiór zwracanych rzeczy, gdy zamawiałam do domu? Jakby ktoś z forum był zainteresowany odkupieniem moich bluzek, rozmiar M (jedwabną mam bordową, a tę z łańcuszkiem białą - oba kolory w tym rozmiarze są już niedostępne online), to proszę o bardzo pilny kontakt, bo jutro zamawiam kuriera po zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 12:54 złozyłam zamówienie wczoraj wieczorem, dzisiaj rano dostałam potwierdzenie zamówienia chciałam rano dokupić jeszcze jedną rzecz, której wczoraj nie dodałam do koszyka, ale już wykupiona, zresztą prawie nic w standardowych rozmiarach nie zostało, w nocy chyba był zmasowany atak zakupowy Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 12:33 Ubrania fajne, ale ceny też. nawet po obniżce. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 20:29 olesia301 napisała: > Ubrania fajne, ale ceny też. > nawet po obniżce. Ceny nie są niskie, ale ubrania wybijają się na plus w porównaniu z innymi sieciówkami, jeśli chodzi o materiały i krój. Po krótkim okresie zachłyśnięcia się taniością C&A, wracam do dawnych zwyczajów zakupowych - mniej, ale lepszej jakości. Oczywiście nie w regularnej cenie, na to mnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 21:06 No pewnie jakość super, ja się przerzuciłam jakiś czas temu na COS-a, oczywiście na all za 1,10 ceny. Rewelka! Np teraz kupilam czapkę 100% kaszmir za 35 zł W sieciówkach raczej nie kupuję już - czasem komin, jak ostatnio w Re, czy jak są spektakularne przeceny od przecen Odpowiedz Link Zgłoś
malami66 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 20:49 Słuchajcie, a czy brakujące rozmiary w sklepie online mogą się jeszcze pojawić, czy nie mają w zwyczaju nic uzupełniać? Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 21:07 bywają wieksze przeceny? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Massimo dutti wyprzedaż już ! 17.12.15, 21:10 Przeceny są do -70%, z tego co zauważyłam na ich ostatniej wyprzedaży (nie wiem, jak online, wtedy kupowałam stacjonarnie). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jak długo idą przesyłki od nich? 18.12.15, 18:13 Jakby te bluzki, co zamówiłam, doszły, to w sumie na świeta mogłyby się przydać. Jest szansa, że najpóźniej w czwartek rano dowiozą, czy nie mam co liczyć? Wysłane ok. godziny temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia77 Re: Jak długo idą przesyłki od nich? 19.12.15, 16:33 mi kurier dziś przyniósł paczkę a zamawiałam w noc wyprzedażową, marynarka super granatowa, piękna wełna, na modelce słabo wygląda, musze skromnie powiedzieć ze na mnie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jak długo idą przesyłki od nich? 19.12.15, 20:13 O, to może i do mnie zamówienie dojdzie na pocz. przyszłego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś