Dodaj do ulubionych

Namiot na trampolinę

02.02.16, 18:07
Zastanawiam się czy warto jest w coś takiego zainwestować?
Mam na myśli coś w tym stylu https://bi.gazeta.pl/im/af/3c/c3/z12795055Q,Namiot-na-trampolinie--Trampoline-Tent--Cena--99-f.jpg

Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Namiot na trampolinę 02.02.16, 18:35
      czemu własciwie miałoby to służyć? założone bezposrednio na batut bez siatki ochronnej...?
      • koza_w_rajtuzach Re: Namiot na trampolinę 02.02.16, 18:49
        Myślę, że w tej formie ma być to po prostu normalnym namiotem, gdzie dzieci mogą posiedzieć, może nawet nocować w nim w ciepłe letnie dni.
        Nie wiem na ile skomplikowane jest zakładanie takiego namiotu na trampolinę. Jeśli nie jest to jakieś uciążliwe, to myślę, że byłaby to fajna odmiana dla dzieci.
        • patatajowa Re: Namiot na trampolinę 02.02.16, 19:42
          i bedziesz demontowac paliki z siatką zeby dzieci mogły posiedziec na trampolinie???
          no ja nie widze zadnego zastosowania dla czegos takiego. chyba ze w Stanach gdzie popularne jest posiadanie wkopanej w ziemie trampoliny i wtedy nie ma siatki bocznej.
          • afroddytta Re: Namiot na trampolinę 02.02.16, 20:27
            Ale zdemontowanie całej siatki z patykami dookoła to chyba nie takie proste? My żeśmy na zimę zdjęli samą siatkę i te gąbki z patyków, ale patyki zostały
    • czarna.perla Re: Namiot na trampolinę 02.02.16, 21:53
      Dla mnie to przerost formy nad treścią. Zamisat czegoś takiego proponuje rozlożyć zwykły namiot a trampolina niech zostanie trampoliną.
      • koza_w_rajtuzach Re: Namiot na trampolinę 03.02.16, 07:06
        Zwykłego namiotu nie mamy, więc dlatego zastanawiałam się czy warto coś takiego, szczególnie, że cenowo wyszłoby podobnie pewniewink.
        • afroddytta Re: Namiot na trampolinę 03.02.16, 11:25
          Do siedzenia to może i fajny, ale spać to b yłoby trudniej, musiałabyś coś tam położyć, bo trampolina to siatka i strasznie zimno będzie, a znowu położenie się na karimatach to by nie bardzo się sprawdziło, bo się zapada. Moim zdaniem wcale by tak wesoło nie było wink
          Pomijając kwestię samego zakłdania tego na trampolinę, zdjęcie siatki itd.
          • patatajowa Re: Namiot na trampolinę 03.02.16, 11:48
            no i uzyje tego tylko jako "namiotu" na trampolinie, oddzielnie na wyjazd juz sie to nie nada ani do postawienia na ziemi obok.
            i chroni to własciwie tylko przed słońcem i owadami bo juz przed deszczem na pewno nie.
            szkoda kasy na to, lepiej w tej cenie kupic dzieciakom mały namiot do ogrodu...
            • kanna Re: Namiot na trampolinę 03.02.16, 12:10
              I spokojnie ten "zwykły" namiot można rozłożyć na trampolinie big_grin
              • afroddytta Re: Namiot na trampolinę 03.02.16, 15:32
                Ogólnie pewnie tek, choć nie próbowałam, pewnie będzie się zjeżdzać na środek jednak wink
                • iciako Re: Namiot na trampolinę 04.02.16, 08:56
                  moi teściowie mają
                  cały sezon trzymają ten namiot na trampolinie
                  dzieciaki tam śpią latem, bawią się - mają taki domek na wysokości i nie zimno im od gruntu
                  w sumie zakupili dzieciakom ten namiot jak siatka ochronna się zniszczyła
                  kupili nową trampolinę a na starej zamontowali namiot
                  miejsce na działce jest a dzieci szaleją i na trampolinie i w namiocie
                  w sumie w niepogodę też spędzają czas na trampolinie w namiocie
                  więc u nas w użyciu jest
                  cały sezon tam są śpiwory w środku
                  • patatajowa Re: Namiot na trampolinę 04.02.16, 09:50
                    cyt:"w sumie zakupili dzieciakom ten namiot jak siatka ochronna się zniszczyła.
                    kupili nową trampolinę a na starej zamontowali namiot"

a to w takiej sytuacji jak najbardziej przydatny gadzet wink
                  • czarna.perla Re: Namiot na trampolinę 04.02.16, 11:18
                    To to rozumiem, jedna trampolina jest trampolina a druga namiotem. W innej sytuacja zbędny gadżet bo co w sytuacji jak rano dzieciaki będą chciały się bawić w namiocie a już w południe zapragną skakac na trampolinie no ja nie wyobrażam sobie co rusz zmieniać jednego w drugie. Zwykły namiot jednak praktyczniejszy można go rozłożyc gdzie się chce i wszędzie ze sobą zabrać
                    • jagodasoft2 Re: Namiot na trampolinę 04.02.16, 12:55
                      Mnie sie podoba, jako urozmaicenie dla dzieciaków. No ale my nie mamy siatki ochronnej więc nie mamy takiego problemu jak wy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka