Dodaj do ulubionych

śniegowce Reima - sprzedadzą się

24.02.16, 14:52
Kupiłam dla syna na następną zimę, ale okazały się za małe. Dałam 100zł, za przesyłkę zwrotną zapłacę 10zł. Zastanawiam się, czy nie lepiej zostawić je i sprzedać w okolicach października. Nie mam jednak rozeznania, czy śniegowce Reima (r. 29), takie z gumą na dole i polarowym ociepleniem sprzedadzą się za co najmniej 100zł?
Obserwuj wątek
    • hafdisj Re: śniegowce Reima - sprzedadzą się 24.02.16, 16:16
      nie wiem jak w tym rozmiarze i cenie...ale ja kupiłam na jesieni dla syna r. 35 okazały sie za małe. Tez myslałam czy odsyłac czy nie.. Myslałam ze sie sprzedadza.. zapłaciłam za nie 148 zł..i za taka cene wystawiłam na allegro kilka razy i nic ;/... nie sprzedały sie.. Buty fajne , cena tez mi sie wydawała niezła jak za ten rozmiar...Moze dlatego ze zimy nie było.. Nie wiem.. tylko ze ja nie mam cisnienia ze " musze sprzedac " bo mam młodszego syna.. Jak sie sprzedadza to fajnie jak nie to poleza w szafie ( ..co prawda ze 3 lata...) i beda na mlodszego..
      • bo1515 Re: śniegowce Reima - sprzedadzą się 24.02.16, 19:07
        ja bym odesłała. Kilka rzeczy też tak zostawiłam myśląc naiwnie że się sprzedadzą. i mimo naprawdę niskich cen nie poszły, więc musiałam sprzedać taniej niz sama zapłaciłam, choć zapłaciłam naprawdę mało. Lepiej mieć teraz 100zł w portfelu a wydać 10 na wysyłkę niż trzymać tyle czasu, potem męczyć się ze sprzedażą wysyłkami i czasem nieciekawymi kupującymi. To moje ostatnie przemyślenia poparte doświadczeniem w tej kwestii. takie typowe śniegowce chyba mało osób kupuje te z gumą. Na bezśnieżną pogodę się nie nadają, wyglądaja chyba nieciekawie, ja nigdy dzieciom nie kupiłam. A na kilka dni śniegu w roku mało kto kupi specjalnie buty. Raczej kupią niskie lub wyższe kozaki na rzepy, skórzane albo typu geox w których dziecko obleci całą zimę.
        • patatajowa Re: śniegowce Reima - sprzedadzą się 24.02.16, 19:27
          słuszne uwagi. ludzie chyba przez ostatnie kilka lat kupuja typowe sniegowce (gumowe) jak faktycznie śnieg spadnie. moje dzieci w takich butach nie chodzą na codzień i ja synowi tez kupiłam po świetach akurat jak śnieg spadł. w cenie wyprzedazowej juz. gdyby to był mniejszy rozmiar moze ktos by kupił dla przedszkolaka. ale dla przecietnego "szkolniaka" to raczej watpie...
          • kanna Re: śniegowce Reima - sprzedadzą się 24.02.16, 22:57
            W klasach 1-3 połowa dzieciaków biegała w śniegowcach z decathlonu, takich z wyprzedaży po 29 zł - wokół drogi gruntowe, więc na błoto i chlapę jak znalazł.

Więc 100 to sporo.
    • hafdisj Re: śniegowce Reima - sprzedadzą się 24.02.16, 20:03
      zapomniałam dodac ze ja mam typowe buty zimowe na 2 rzepy .. a i tak nie sprzedały sie..
    • olesia301 Re: śniegowce Reima - sprzedadzą się 24.02.16, 20:49
      Będzie cieżko sprzedać
      ja też kupiłam 2 pary - jedne myślałam że będą za male ale były ok.
      Chciałam sprzedać za 150 i nie poszły - no to ma dwie pary na zmianę smile
      • witka55 Re: śniegowce Reima - sprzedadzą się 24.02.16, 21:48
        Dzięki, w takim razie odsyłam. Nie wiecie, czy mogę odesłać do mivo Inpostem?
        • patatajowa Re: śniegowce Reima - sprzedadzą się 24.02.16, 22:27
          skoro oni wysyłają paczkomatami to nie powinno byc problemu chyba. najlepiej sie skontaktowac i dopytac do którego ewent. paczkomatu im to nadac. a jesli ma byc kurier inpostowy to dlaczego mieliby miec cos przeciw?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka