Dodaj do ulubionych

aparat dla 6latki

14.03.16, 12:33
moja córka przejawia pasję do robienia zdjęć, od kilku miesięcy namiętnie fotografuje starą 10ltenią małpką, która jest potwornie trudna w obsłudze i robi takie sobie zdjęcia
zabawkami się już nie bawi za bardzo, lego nie lubi no więc dumam czy nie kupić jej na urodziny aparatu - zawsze to jakąś pasję rozwija
możecie cos polecić - wiem że są kidyzoom ale opinie w necie sa takie że to raczej dla 3-4 latków
a może kojarzycie jakiś niedrogi i prosty w obsłudze aparat który będzie robił w miarę sensowne zdjęcia
Obserwuj wątek
    • ju_mi Re: aparat dla 6latki 14.03.16, 12:41
      Polecam bardzo Nikon S33

Kupiłam go synowi rok temu na urodziny i od tej pory świetnie się spisuje. Sprzedawany w komplecie z plecaczkiem smile
      • ju_mi Re: aparat dla 6latki 14.03.16, 12:43
        Na forum też trochę o nim było: forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&forumId=583&query=nikon+s33&title=
      • makoja Re: aparat dla 6latki 14.03.16, 12:50
        sam aparat bardzo fajny, prosty w obsłudze, robi świetne zdjęcia, ale...
        nasz ma prawie 2 lata, właśnie popsuła nam się ładowarka a nie jest ona uniwersalna - nowa kosztuje w saturnie 299 zł, póki co wysłałam do serwisu, jak wymienią na nową to będzie ok, a jak stwierdzą że to uszkodzenie mechaniczne to już nie będzie wesoło
        Jeśli zdecydujesz się na ten aparat to zwróć na to uwagę właśnie na ładowarkę, podobno nowsze wersje mają uniwersalną
    • ab.monia Re: aparat dla 6latki 14.03.16, 12:50
      My też mamy nikon coolpix. Kupiliśmy na 6 urodziny. Robi zdjęcia pod wodą. Córa mega zadowolona, wszędzie jej towarzyszy. Polecam
    • tosi-mama Re: aparat dla 6latki 14.03.16, 12:54
      Kupiliśmy córce (7lat) Nikona L31. Jest łatwy w obsłudze, intuicyjny. Robi w miarę fajne zdjęcia. No i ma "dziewczyński" kolor i wzorek. Udało mi się znaleźć też pasujące etui Córka zadowolona a to najważniejsze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka