Dodaj do ulubionych

jajka otwierane

21.03.16, 13:38
hej, w mojej rodzinie nigdy czegoś takiego nie robiliśmy, ale chciałabym wprowadzić dla moich dzieci zwyczaj szukania jajek z czekoladkami (które sama wybiorę, więc jajko niespodzianka odpada). szukam pustych otwieranych jajek, najlepiej rozdzielanych na 2 części (na allegro znalazłam takie z łączeniem). macie pomysł, gdzie coś takiego kupić (internet/ wwa)?
Obserwuj wątek
    • tg76 Re: jajka otwierane 21.03.16, 13:44
      Ja robiłam poszukiwanie jajek,poza tymi z kinder jajkami, takie papierowe- oklejasz mały balon papierem, dziurawisz i wyjmujesz balon, wkładasz prezenty i zaklejasz.... trochę roboty ale dodatkową frajda w otwieraniu bo nie jest tak łatwo wink i koszty małe....
    • els.ol Re: jajka otwierane 21.03.16, 13:47
      Dzisiaj widziałam w sklepie papierniczym rozkładane jajka styropianowe.
      Takie jak tu:

https://images1.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/1603/th300/jajko-styropianowe-skladane-rozne-rozmiary.jpg
    • kasia-1971 Re: jajka otwierane 21.03.16, 14:14
      Kartonowe są w Ikea:
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90311762/?query=KACKLING
    • tg76 Re: jajka otwierane 21.03.16, 19:29
      Wpisałam w Google jajka plastikowe otwierane, pojawiły się np 45mm kolorowe w Creativehobby.Pl -komórka nie chce wkleić linku uncertain
      • kika_19 Re: jajka otwierane 21.03.16, 20:20
        dzięki, właśnie je kupiłam na allegro. mam nadzieję, że dzieć nie rozwali tego łączenia przy pierwszym kontakcie smile
        • liance Re: jajka otwierane 21.03.16, 22:16
          Są też cudne metalowe np. Maileg, tylko cena zacniejsza wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka