szmytka1 22.07.16, 20:44 Ja bym chciała te, ale chyba nie ma rozmiaru. Dedukuję, że trzeba by nam 35,5 a jest tylko 35. A może ma ktoś takie i zmierzy? www.limango-outlet.pl/converse/sneakersy-w-kolorze-szarym-4381932 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Conversy na limango widziałyście? 22.07.16, 20:56 widziałyscie i nawet sie zastanawiacie czy nie odesłac tych kupionych wczesniej i nie zamówic drugi raz zwłaszcza ze dostawa darmowa a i tak jedne z dwóch chciałam odsyłac... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Conversy na limango widziałyście? 22.07.16, 21:19 patatajowa napisała: > widziałyscie i nawet sie zastanawiacie czy nie odesłac tych kupionych wczesniej > i nie zamówic drugi raz zwłaszcza ze dostawa darmowa a i tak jedne z dwóch chc > iałam odsyłac... > widzialyście, kupiłyście i cieszycie się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Conversy na limango widziałyście? 22.07.16, 23:24 A jak wypada rozmiarowka? Odpowiedz Link Zgłoś
milenunia Re: Conversy na limango widziałyście? 23.07.16, 08:48 patatajowa a jak dzielą bon jeżeli się odsyła jedną rzecz tzn. zakupiłam buty z wykorzystaniem bonu i jedne z nich są dużo tańsze niż ja je kupiłam odesłałabym,tylko się zastanawiam czy jest sens się bawic z odsyłką Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Conversy na limango widziałyście? 23.07.16, 10:58 nie dzielą. zazwyczaj niekorzystnie dla klienta. z regulaminu: 15.7. Limango gwarantuje zwrot dokonanej wpłaty na poczet dostawy i wybranego Produktu, z zastrzeżeniem, że jeśli część ceny została uiszczona przy pomocy Bonów zgromadzonych na Koncie, zostanie zwrócona Ci należność pieniężna faktycznie przez Ciebie uiszczona, a Bony zostaną ponownie zapisane na Twoim Koncie. W przypadku zwrotu części Produktów podstawą do rozliczania będzie wartość niezwróconych Produktów z zamówienia. Jeśli będzie ona równa lub wyższa od kwoty upoważniającej do wykorzystania Bonu, zwrócimy Ci pełną uiszczoną przez Ciebie płatność za zwrócony Produkt lub Produkty. Jeśli wartość niezwróconych Produktów będzie niższa od kwoty upoważniającej do wykorzystania Bonu, w ramach zwrotu w pierwszej kolejności zostanie rozliczona wartość zwróconych Produktów z uwzględnieniem przyznanego Ci Bonu. W ramach rozliczenia zwrócimy faktycznie uiszczoną przez Ciebie płatność w wysokości stanowiącej równowartość zwróconych przez Ciebie Produktów pomniejszoną o wartość Bonu, a Bon zostanie ponownie zapisany na Twoim Koncie, o ile nie utracił on ważności. Jeżeli wartość zwróconych przez Ciebie Produktów będzie niższa od wartości wykorzystanego przy zakupie Bonu, otrzymasz równowartość zwróconych Produktów w formie Bonu do wykorzystania w naszym Sklepie internetowym. Pieniądze zostaną zwrócone w analogiczny sposób do tego, w jaki została dokonana płatność za Produkt. Jeżeli dokonałeś płatności przy odbiorze przesyłki (za pobraniem), zwrot należności nastąpi na podany przez Ciebie rachunek bankowy, o ile będąc Konsumentem zgodzisz się na to i nie będzie to wiązało się dla Ciebie z żadnymi kosztami. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Conversy na limango widziałyście? 22.07.16, 22:13 Dzięki Ci dobra kobieto Długo polowałam na turkusowe Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Conversy na limango widziałyście? 25.07.16, 09:21 Cent poszly w gore i doszla przesylka Ale warto zagladnac Bo Te pary co byly slabo przecenione dxisiaj mocno I nawet zbprzesylka cena bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Conversy na limango widziałyście? 25.07.16, 10:12 wszystko jest drozsze. te w roznych kolorach były po 85 zł, dzisiaj po 124 www.limango-outlet.pl/converse/sneakersy-w-kolorze-szarym-4381912 te byłu po 120, dzisiaj po 170 www.limango-outlet.pl/converse/sneakersy-ct-ox-w-kolorze-czarnym-3760796 'Ale warto zagladnac Bo Te pary co byly slabo przecenione dxisiaj mocno I nawet zbprzesylka cena bardzo ok." rozwiń myśl bo nie rozumiem super ceny to juz były. Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Conversy na limango widziałyście? 25.07.16, 10:23 Np na maluszkach conversy kosztowaly wczoraj ok 82-87 zeta (plus kilka par drizszych 111-135) tak kupilam szare. Niebieskie krotkie byly z tych drizszych tylkob-30% off I kosztowaly 111. Dzisiaj kupilam je za 59 wiec plus przesylka 13 wysxlo 72 . Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Conversy na limango widziałyście? 27.07.16, 09:35 W weekend mnie nie było, ale teraz jeszcze się załapałam. Wzięłam jedne za 79, a drugie za 105 zł Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Conversy na limango widziałyście? 26.07.16, 08:38 Szybka wysylka. Dostalam smska ze paczke dzis doreczy kurier Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Conversy na limango widziałyście? 26.07.16, 10:50 Ja również dzisiaj mam paczkę w doręczeniu, błyskawicznie się uwinęli. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Conversy na limango widziałyście? 26.07.16, 19:14 Moje conversy też już u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Conversy na limango widziałyście? 26.07.16, 10:47 Dzisiaj doręczono paczkę, córka zaszalała Dodatkowo wreszcie miałam na co wykorzystać zalegające bony i 3 pary conversów wyszły baaardzo tanio a teraz ceny mają sporo wyższe. Bardzo dziękuję za info Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Conversy na limango widziałyście? 26.07.16, 21:35 U nas też już po dostawie trzy pary wzięłam. Odpowiedz Link Zgłoś
oklamoradora1 Re: Conversy na limango widziałyście? 27.07.16, 09:54 Cały świat szaleje za Conversami, a ja tej mody skumać nie mogę... Co w nich jest takiego ekstra, że wolicie szmaciane trampki zamiast wygodnych butów z mięciutkiej skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Conversy na limango widziałyście? 27.07.16, 10:02 Pierwsze primo: to nie dla mnie, ale dla dziecka (sama też mam trampki, ale innej marki). Drugie primo: posiadanie "wygodnych butów z mięciutkiej skórki" (nawet kilku/kilkunastu par w różnych wzorach i modelach) w niczym nie przeszkadza w posiadaniu jednej/kilku par szmacianych - również wygodnych - trampek. Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Conversy na limango widziałyście? 27.07.16, 10:17 Hehe, ja też nie kumam Conversowej mody. Nie wiem czym one się mogą różnic od trampek z "no name" (oprócz znaczka czy napisu). Tym razem się nie skusiłam ale kiedyś to pewnie nastąpi ; ) W tamte wakacje kupiłam (Mivo) młodej trampki Skechersy - (świecące w dodatku.) Byłam w szoku kiedy poodklejały się gumowe boki po jakimś miesiącu niezbyt częstego użytkowania. Trampki z Tesco więcej wytrzymają. Nie reklamowałam bo zwyczajnie nie chciało mi się w to bawić ale ta marka jest dla mnie skreślona. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Conversy na limango widziałyście? 27.07.16, 10:43 No widzisz a ja już nigdy nie kupię innych trampek dla dziecka. Moja córka miała w ciągu ostatnich dwóch lat ponad 20 par różnych trampek - "firmowych", z sieciowek, no name. I WSZYSTKIE rozwalaly się błyskawicznie. Niektóre po paru dniach wyglądały tragicznie, inne po trzech tygodniach nadawały się na śmietnik. Conversy nosiła prawie rok równolegle z innymi trampkami. Conversy prane w pralce, nie raz zmokly przez niespodziewany deszcz, a córka codziennie spędza aktywnie kilka godzin na dworzu. Nie rozkleily się ani na milimetr, gumki wokół podeszwy trzymają idealnie, po wypraniu wyglądają jak nowe. Córka uwielbia Conversy. I wreszcie koniec z ciaglymi reklamacjami byle jakich trampek. Poza tym z bonami, które miałam do wykorzystania za każdą parę zapłaciłam poniżej 50zł Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Conversy na limango widziałyście? 27.07.16, 11:58 Nie zamiast, tylko oprócz. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Conversy na limango widziałyście? 27.07.16, 15:05 Ja zakupilam dzIewiata parę,maz ma szósta,dzieciak starszy trzecią parę.wszystkie w użyciu.tyle,ze my wszystkiego mamy dużo.jak coś lubię i mi się podoba,to czemu mam sobie odmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Conversy na limango widziałyście? 27.07.16, 15:57 oklamoradora1 napisał(a): > że wolicie szmaciane trampki zamiast wygodnych b > utów z mięciutkiej skóry? Moja córka nie ma zamiast, tylko oprócz + na w-f do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś