slonko1335 18.08.16, 09:39 na maila przyszedł kupon zniżkowy z kodem na zakupy online i -20% na wszystko w sklepach stacjonarnych i nie mogę go wygenerować, udało sie którejś i może mi przesłać albo chociaż napsiac jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari40 Re: Kupon C&A 18.08.16, 09:44 www.c-and-a.com/pl/pl/campaign/brochure/back-to-school-2016/?utm_source=Teaser&utm_medium=Ecom&utm_campaign=back-to-school-2016&utm_content=brochure&utm_term=voucher#voucher taki sam kupon jest na stronce , na zakupy w stacjonarnym i on-line Odpowiedz Link Zgłoś
meg.26 Re: Kupon C&A 18.08.16, 10:58 Czy wiecie czy w stacjonarnym trzeba mieć wydrukowany kupon czy wystarczy pokazać go np. w telefonie? Dawno nie robiłam zakupów w C&A, ale teraz mają kolekcję z Psim Patrolem i chyba będę musiała się pofatygować. Nie mam gdzie dzisiaj kuponu wydrukować a on-line nie chcę, bo nie wiem jak tam teraz z rozmiarówką. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kupon C&A 18.08.16, 11:19 obstawiam ze trzeba bo na kuponie jest info o wydrukowaniu,jak klikniesz kupon do drukowania to pojawia sie tez na nim kod kreskowy do zeskanowania. ale wszystko pewnie zalezy obsługi. wygeneruj sobie kupon w wersji do druku, zrób zdjecie z widocznym kodem i sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś