Dodaj do ulubionych

Answear a Zalando

03.09.16, 15:23
Gdzie wolicie kupowac i dlaczego?
- Gdzie sa korzystniejsze ceny albo rabaty?
- Czy mylą się sie przy zamówieniach, albo przysyłają używane rzeczy jak w Zalando?
- Zwrot gotówki jest szybki?

Nigdy jeszcze nie kupowałam na Answear, bo moje ulubione marki sa tam niedostepne, albo nie maja konkretnych modeli.

Patatajowa licze na Twoja odp., bo czytam że kupujesz w Answear smile
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Answear a Zalando 03.09.16, 15:38
      wczoraj kupiłam smile
      po południu kurtke dla dziecka z odbiorem w paczkomacie a dzisiaj rano juz była po 10 smile
      praktycznie zawsze wybieram paczkomat albo oddbiór w kiosku ruchu najblizszym. dla mnie na duzy plus wysyłki pobraniowe do tych miejsc za darmo. darmowe zwroty-najwazniejsze! w ten sam sposob a jak zamówienie nizsze to od niedawna pocztą tez za free.
      rabaty - tu wygrywa teraz answear, bardzo mi brakuje na zalando znizki na 4o zł wink a na answear co chwile cos, a jesli akurat na dana marke nie wchodzi to jest niusleter. rozliczają rabaty kwotowe proporcjonalnie juz w koszyku i widac ile jest rabatu.
      na answear nie pomylili mi sie jeszcze nigdy, na zalando w sumie raz na kilka lat.ani tu ani tu uzywki nie dostałąm.
      gotówka szybko i tu i tu zawsze była,max.3 dni.
      • iwobula Re: Answear a Zalando 03.09.16, 16:25
        jedna i druga firma jak dla mnie ok! rzeczywiscie answear wygrywa na kuponach - zawsze zapraszaj znajomego a bedziesz miec dwa kupony (jeden "znajomego" na 50zl, a po wykorzystaniu przez niego, przychodzi dla Ciebie 50zl smile). Z kolei wiecej fajniejszych marek jest na zalando i tu trzeba czekac na ich obnizki, czasem ostatnie egzemplarze po atrakcyjnych cenach!!!! Czesto ostatki pojawiaja sie w piatki, warto zapisac sie na maila z przypomnieniem o dostepnosci artykulu....a i nigdy nie dostalam uzywki w jednym i drugim sklepie. Dostawa - zdecydowanie wygrywa answear, zamowienie w powszednie dni do 16 i nastepnego dnia masz w paczkomacie smile))))
        • patatajowa Re: Answear a Zalando 03.09.16, 16:44
          no fakt,zalando pod wzgledem ilosci marek raczej nie moze sie z answear rownac. ja ostatnio zalando tylko przeglądam, nawyk "kuponowy" mam zbyt silny chyba zeby kupowac bez lub z 10% tongue_out
      • marshi Re: Answear a Zalando 06.09.16, 08:13
        A czy jest obecnie kod do answear? Przy kwocie, którą chcę wydać wolałabym zniżkę 20% niż 50 zł. Ktoś/coś?
        • dixi Re: Answear a Zalando 06.09.16, 09:34
          SEPT20 - 20% na minimum 2 artykuły

PROMOCJA OBEJMUJE PRODUKTY WIDOCZNE PONIŻEJ I ŁĄCZY SIĘ Z PRZECENĄ. DODAJ DO KOSZYKA MIN. 2 PRODUKTY I WPISZ W KOSZYKU ZAKUPÓW KOD "SEPT20", A CENY OBNIŻĄ SIĘ O 20%. PROMOCJA TRWA DO 7.09.2016
          • marshi Re: Answear a Zalando 07.09.16, 07:33
            Dzięki, ale akurat te rzeczy, które mi się podobają nie wchodzą w promocję sad
            • agni71 Re: Answear a Zalando 07.09.16, 10:11
              Tam zazwyczaj tak jest. Ja chyba ani jednego zamówienia jeszcze nie popełniłam w answear, jakoś nigdy nie ma tego, czego akurat szukam, albo ceny nie takie.
        • bzinka Re: Answear a Zalando 07.09.16, 13:38
          Ja mam kod z Empiku EMPIK2 na 20% ważny do 20.09.
    • dixi Re: Answear a Zalando 03.09.16, 22:33
      Ostatnio bardziej lubię answear, albowiem przysłali mi pocztą kupony na -25% - jeden dla mnie, drugi dla przyjaciela big_grin ponadto na plus błyskawiczna przesyłka, odbiór w paczkomacie, to że mają całkiem lubiane przeze mnie mango. Widzę też opcję odroczonej płatności do 14 dni, choć nie znam szczególów bo nie korzystałam. Na zalando w sumie nie narzekam, ale ostatnio nic tam nie mogę trafić - co kupię to odsyłam sad a jak wreszcie wykorzystam kupon i nie przyślą nic nowego, to pewnie będzie jeszcze gorzej :p
    • pakipsi Re: Answear a Zalando 04.09.16, 01:30
      answear - słaba oferta, nie mają nic, co mogłoby mnie zainteresować, zalando - przestałam kupować jak zlikwidowali rabat 40 zł
    • kasia_katarzyna_misia Re: Answear a Zalando 04.09.16, 15:36
      Ja wybieram answear, mają tam taką fajna opcję że część kasy za zamówienie odkładają ci w "wirtualnych złotówkach" które później odliczają ci od nastepnego zamówienia. Zawsze kilka dyszek mniej smile
      • anicaf Re: Answear a Zalando 06.09.16, 10:21
        a jak jest gdy zwracam towar z zamówienie z np. bonem -50 zł?
        odliczaja te 50 zł od towaru, który zostal, czy dzielą np. na 2 (pozostawiony i oddany)?
        • patatajowa Re: Answear a Zalando 06.09.16, 10:24
          answear dzieli kody miedzy ilosc zamawianych rzeczy.proporcjonalnie do ich wartosci. jak to jest podzielone widzisz od razu w koszyku po wpisaniu kodu. i zwracają realnie zapłaconą kwote widoczną w podsumowaniu zamówienia.
          • anicaf Re: Answear a Zalando 06.09.16, 10:35
            dzięki, to wiem już wszystko wink
            pora odwiedzić answear
          • patatajowa Re: Answear a Zalando 06.09.16, 10:44
            uściśle -kody KWOTOWE też dzieli proporcjonalnie. bo ze procentowe to oczywiste wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka