Dodaj do ulubionych

torebki Venezia - jakość

01.10.16, 20:26
Czy macie własne spostrzeżenia dotyczące jakości torebek Venezii?
Bo butów kupilam u nich całe 2 pary; szpilki- ładne, dość wygodne i mimo swoich 2 lat nic im nie jest, ale w sumie ubrałam je max 10 razy oraz czółenka - totalna porażka, po 4 miesiącach niecodziennego noszenia wyglądały jak po roku ustawicznego używania w trudnym terenie.
No i mam dylemat z torebką, bo to raczej codzienna torebka miejska i nie chcialabym się przekonać, ze jest równie nietrwala jak moje czółenka
Obserwuj wątek
    • boziaj Re: torebki Venezia - jakość 03.10.16, 21:32
      up smile
    • dido_dido Re: torebki Venezia - jakość 04.10.16, 08:27
      Mam trzy, wszystkie ok. Właśnie przymierzam się do czwartej, w ten weekend będzie zniżka smile

A co do trwałości - wiesz, kremowa zamszowa torebka zawsze krócej będzie piękna niż czarna z licowej skóry.

A raz tylko, kupiłam u nich przez internet torebkę. Niestety po bliższym przyjrzeniu się okazało się, że jest źle wykonana. Wewnętrzna kieszeń była źle zszyta, miała dziurę w dnie. Bez problemu uwzględniono reklamację i przysłano kuriera po odbiór. Niestety drugiej nie dostałam bo też miała taką samą wadę. Zwrócili pieniądze.
    • renata28 Re: torebki Venezia - jakość 04.10.16, 11:22
      Moje torebki z Venezi nie przetrwały zbyt długo. Nad czym boleję, ale na razie odpuściłam sobie ich torebki do częstego noszenia.
      • hej_mala Re: torebki Venezia - jakość 06.10.16, 17:33
        polecam torebki Kazara są swietne, fakt cena tez jest swietna, ale jak ktos kupi jedna to pozniej bedzie chcial tylko od nich torebki
    • butch_cassidy Re: torebki Venezia - jakość 06.10.16, 21:33
      Moim zdaniem mocno średnia jakość. Moja szybko się zniszczyła, mimo że używana jako jedna z kilku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka