ewelinkowska 18.04.08, 17:46 jaka jest? Taka sama jak nasza? Sa jakies roznice pomiedzy miloscia meska a kobieca? jak uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skitelsowa Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 17:48 to forum kobieta...zapytaj na forum mezczyzna..napewno cie tam milo przyjma:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 17:49 haha duzo mam latek:) ale jednak chcialabym poznac zdanie Wasze... zwlaszcza ze odpowiedz nie jest taka latwa...Mezczyzni to zlozone natury... Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 17:58 ewelinkowska napisała: > Mezczyzni to zlozone natury... hahahahahahahahahahahaha, buuuuuuuuuuaaaaa, lol,lol,lol,lol, :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 17:59 > ewelinkowska napisała: > > > Mezczyzni to zlozone natury... Waćpanna raczy żartować :D :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 18:05 mini_kks napisała: > Waćpanna raczy żartować :D :D :D :D :D zadna wacpanna! ot zwykla dziewczyna...ale tak, to jest moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 18:07 Ja na temat mencizn mam odwrotne... (Nie mówię o mężczynach. To są wyjątki, coś jak inna rasa, która już prawie wyginęła :P) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 18:13 mini_kks napisała: > Ja na temat mencizn mam odwrotne... (Nie mówię o mężczynach. To są wyjątki, coś > jak inna rasa, która już prawie wyginęła :P) prawie daje roznice....jednakze tacy tez sa i chodza po tej ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 18:14 Chodzą i ja poluję na takich. Chcę, żeby ostali moimi sąsiadami (bo wiązać się już nie chcę) :P Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 18:16 mini_kks napisała: > Chodzą i ja poluję na takich. Chcę, żeby ostali moimi sąsiadami (bo wiązać się > już nie chcę) :P ehh tam...kazdy ma prawo do milosci...niezaleznie od wieku...uwazam, ze byc kochanym przez faceta to najwspanialsza rzecz pod sloncem... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ile masz lat dziecinko? wolno ci juz TO wiedz 18.04.08, 18:25 Ja jestem kochana, a że już nie jesteśmy razem tylko się przyjaźnimy to inna para bucików. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 17:51 Męska miłość jest mało estetyczna. Ale niektórzy lubią. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 17:54 > co masz na mysli? Och nic, nic. Ja właściwie rzadko myślę, dlatego trudno mi dotrzymać kroku. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: meska milosc..... 18.04.08, 17:56 milleniusz napisał: > > co masz na mysli? > > Och nic, nic. Ja właściwie rzadko myślę, dlatego trudno mi dotrzymać kroku. :D czasami trzeba wyłączyć sie..i przestac myslec...to dobrze daje:) ale piszac TO miales cos na mysli, jestem tego pewna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:00 > czasami trzeba wyłączyć sie..i przestac myslec...to dobrze daje:) > ale piszac TO miales cos na mysli, jestem tego pewna...:) Czasami to ja się włączam. Ale o TYM, to myśleć nie przestaję. :D Chociaż TAM to miałem na myśli inny rodzaj TEGO. Ale dajmy już TEMU spokój, bo to nie był estetyczny rodzaj. :P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: meska milosc..... 18.04.08, 17:52 inna mniej rozpasana werbalnie, więcej czynów mniej słów i trzy wiadra wody (łez) mniej kwartalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: meska milosc..... 18.04.08, 17:54 Zapytaj kogoś kto zmienił płeć. Tylko taki może miec porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:01 bertrada napisała: > Zapytaj kogoś kto zmienił płeć. Tylko taki może miec porównanie. W mózgu płci się nie zmienia, zdaje się? Ale myślę że bi mogą mieć porównanie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:04 Z tą płcią mózgu to gruba przesada. A co do bi to nie mam pojęcia. Myślisz, że co innego czują jak podrywają kobietę a co innego jak mężczyznę? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:13 bertrada napisała: > Z tą płcią mózgu to gruba przesada. Nie mówię o płci mózgu jako organu, tylko płci osobowości człowieka. Albo ktoś się czuje kobietą, albo facetem, albo czymś pomiędzy, bo też się zdarza. Tak czy inaczej, jest to niezależne od powłoki i co tam sobie ktoś wytnie, czy doklei. ;) Więc jak ktoś sobie zmieniał płeć (zewnętrznie), to dlatego, że w środku czuł się inny. To chciałem przekazać, może niezbyt precyzyjnie. > Myślisz, że co innego czują jak podrywają kobietę a co innego jak > mężczyznę? ;P Ja sądzę, że my tu nie o podrywaniu mówimy, tylko o ciut dalszym etapie znajomości. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:00 Męska miłość jest jak wicher: przychodzi nagle, sieje spustoszenie, bierze co chce i tyle go widzieli :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie dokladnie jak z kobieta...... 18.04.08, 18:04 ktora jest podobna do tajfunu, jak przewiruje dalej to z domu wszystko znika.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:14 mini_kks napisała: > sieje spustoszenie, bierze co > chce i tyle go widzieli :D:D Bo trzeba siać, siać, siać. Słyszałem w radiu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:15 A potem wpisy tutaj: "Cy to ciąża?", "Ratunku! Robiliśmy o bez zabezpieczenia, czy mogę być ciąży?", "Okres mi się spóźnia!" etc. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:17 mini_kks napisała: > "Okres mi się spóźnia!" etc. Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem. :P Ponadto, mnie się nigdy nie spóźnia. :] Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:24 milleniusz napisał: > mini_kks napisała: > > > "Okres mi się spóźnia!" etc. > > Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem. :P Wierzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:26 > Wierzę :D To chyba nie był komplement jednak! :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:30 mini_kks napisała: > Brawo ;D Będą bęcki za to. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:12 Nie wiem jak inni ale ja to tak raczej fizycznie podchodzę do sprawy, a podobno kobiety bardziej na osobowość czy tam inteligencję zwracają uwagę, choć osobiście w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:15 raczej fizycznie czy fizycznie? a jak juz fizycznie to czy TYLKO? i dlaczego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:22 Już tłumaczę - jak nie nie podoba mi się dana pani fizycznie, to nawet jak ma wspaniałą osobowość to nic z tego, nie zacznie mi się podobać gdy ją lepiej poznam. Natomiast gdy kobieta jest ładna to zazwyczaj wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:25 zeberdee24 napisał: > Już tłumaczę - jak nie nie podoba mi się dana pani fizycznie, to nawet jak ma > wspaniałą osobowość to nic z tego, nie zacznie mi się podobać gdy ją lepiej > poznam. Natomiast gdy kobieta jest ładna to zazwyczaj wystarczy. no ok...ale przejdzmy do dalszego etapu... jestes z ta piekna kobieta, jest Ci dobrze z nia...zakochaujesz sie i w koncu kiedys dochodzisz do wniosku ze ja kochasz, ze darzysz ja miloscia...ale jaka? oto pytanie dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:14 ewelinkowska napisała: > jaka jest? Taka sama jak nasza? Sa jakies roznice pomiedzy miloscia meska a > kobieca? jak uwazacie? Nie, miłość męska jest inna. Mężczyźni kochają się brutalnie, w męskich toaletach w nocnych klubach. Natomiast dziewczyny kiedy się ze sobą kochają robią to w płatkach róż, przy romantycznych balladach, no i muszą posiłkować się wibratorami. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:18 > Nie, miłość męska jest inna. O właśnie. I mi znowu nie pozostaje nic innego, jak się zgodzić. To zaczyna być podejrzane. :] Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:20 Milleniuszu w takim razie napisz mi co Ty o tym sadzisz? i n ie uciekaj od odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:22 ewelinkowska napisała: > Milleniuszu w takim razie napisz mi co Ty o tym sadzisz? Ja nigdzie nie uciekam. Po prostu po wyrażeniu swej pierwotnej opinii straciłem zainteresowanie tym mało estetycznym tematem. Bardziej mnie intryguje moja zgodliwość z koleżanką przedmówczynią, bo w zasadzie to się rzadko zdarza. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:20 milleniusz napisał: > O właśnie. I mi znowu nie pozostaje nic innego, jak się zgodzić. To zaczyna być > podejrzane. :] Podejrzane-podejrzana-podglądanie-ja nieubrana?:P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:23 > Podejrzane-podejrzana-podglądanie-ja nieubrana?:P Piszesz szybciej niż ja byłbym w stanie pomyśleć (w swej taktownej skromności). :] Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:26 milleniusz napisał: > Piszesz szybciej niż ja byłbym w stanie pomyśleć (w swej taktownej skromności). > :] Nawet nie chcę wiedzieć dlaczego masz akurat teraz problemy z myśleniem;) Aha-żeby nie było za szybko-już się ubrałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:29 > Nawet nie chcę wiedzieć dlaczego masz akurat teraz problemy z > myśleniem;) Nie, nie, grzecznie siedzę tu sobie sam. :P > Aha-żeby nie było za szybko-już się ubrałam;) Czyżbym popsuł nastrój? Bez ubrania w sumie jest wygodniej. :] Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:49 milleniusz napisał: > Nie, nie, grzecznie siedzę tu sobie sam. :P Tak? To pokaż:P > Czyżbym popsuł nastrój? Bez ubrania w sumie jest wygodniej. :] Nie popsułeś. Nastrój prawie tak wyśmienity jak sernik Babci Krysi;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:50 > > Nie, nie, grzecznie siedzę tu sobie sam. :P > Tak? To pokaż:P Ty pierwsza. Dziewczynki mają pierszeństwo. Taki stary seksistowski zwyczaj, znasz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:56 milleniusz napisał: > Ty pierwsza. Dziewczynki mają pierszeństwo. Taki stary seksistowski zwyczaj, > znasz. :P :D Przewidziałam to, jaka ja jestem mądra... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: meska milosc..... 18.04.08, 18:59 > Przewidziałam to, jaka ja jestem mądra... No trudno. Ale może masz inne zalety. Właśnie tego próbuję dociec. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: meska milosc..... 19.04.08, 00:31 o kurcze, czyżbym nie dostrzegła, że jednak to forum dla lesbijek? Odpowiedz Link Zgłoś