mia_lipiec 30.10.16, 15:56 Mamy z dzieciakami fazę na zwierzęta i chciałabym kupić im figurki. Jest jakaś sensowna, tańsza alternatywa do figurek schleich? Da się je gdzieś taniej kupić? Marzy nam się kolekcja zwierzat afrykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivaz Re: Figurki zwierzat 30.10.16, 19:30 W rossmannie jest troszkę tańsza seria Colecty. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Figurki zwierzat 30.10.16, 20:28 Serio tańsza? Moim zdaniem nawet ciut droższa 😟 Jeszcze sa Animal Planet w Leclercu,ale nie wiem jak tam cenowo. My zbieramy konie i farme Schleich, na czytam.pl sa w niezlych cenach czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Figurki zwierzat 30.10.16, 20:57 Ja niedawno w Auchan nakupiłam figurek z przeceny,Po 5pln,słoń,lew,tygrys.lezalo całe pudło na dolnej półce Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Figurki zwierzat 31.10.16, 10:08 Wydaję mi się, ze jest ciut tańsza ta seria rossmannowa, ale mogę się mylić, scheleich na smyk. com jest trochę przeceniony. My też zbieramy konie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Figurki zwierzat 30.10.16, 21:06 na stronie trefl są figurki w cenie od 10.99, ale nie wiem nic odnośnie jakości Odpowiedz Link Zgłoś