Dodaj do ulubionych

depilator laserowy

30.10.16, 22:44
Chciałabym sobie kupić takie depilator laserowy smile
Doradzicie?
Philipsa? Jeśli tak, to który?
Zielona jestem w temacie....
Obserwuj wątek
    • verika Re: depilator laserowy 31.10.16, 08:37
      Wydatek kompletnie bez sensu. Dobry laser, który da na prawdę zadowalający efekt efekt kosztuje majątek, to są kwoty równorzędne z wysokiej klasy samochodem. Te pseudo lasery za kilkaset złotych a nawet tysięcy to zabawka.
      • verika Re: depilator laserowy 31.10.16, 08:39
        Lepiej idź do zakładu kosmetycznego, która ma laser Light Sheer (najlepiej ten najnowszy) i tam pożegnaj się problemem raz na zawsze.
        • patatajowa Re: depilator laserowy 31.10.16, 08:44
          he he zeby to takie proste było... kolezanka juz drugi rok chodziła, iles tam serii lasera wzieła i w tym roku stwierdziła ze koniec, wiecej kasy nie wywala...a niby kandydatka idealna z jasną skóra i ciemnymi włosami...
          • verika Re: depilator laserowy 31.10.16, 09:42
            Jestem już ponad 15 lat po zabiegach, miałam dość spory problem, zabiegi na nogach wykonywałam po 8 razy, z owłosienia, które miałam zostało mi 10%. W sumie pozbycie się włosków zajęło mi 3 lata i zabrało około 10 tys. (kiedyś to były mega drogie zabiegi, a lasery Light Sheer były tylko 2 w Polsce - Kraków i Wa-wa) Do tej pory uważam, że są to najlepiej zainwestowane pieniądze smile Mam spokój, a to co zostało bez problemu potraktuje depilatorem, to już nie jest problem.
    • arachnela Re: depilator laserowy 31.10.16, 10:35
      A ja mam kablowy z philipsa. I bardzo go sobie chwalę. W wakacje nie musiałam się golić co 2 dni tylko co 2 tygodnie a i tak odrastały nieliczne. Przestałam mieć podrażnioną skórę pod pachami czy bikini co było dla mnie udręką przy goleniu maszynkami. Tylko nogi są upierdliwe bo metraż duży a laser ma malutką powierzchnię no i nie widać gdzie się już zrobiło. Ale i tak się cieszę, że go mam. Co do prawdziwego lasera to pewnie, że bym z chęcią go sobie zrobiła ale nie jestem z dużego miasta i nie mam do niego dostępu. Ale może kiedyś się uda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka