Dodaj do ulubionych

Apteka internetowa

02.11.16, 10:17
Korzystacie z apteki internetowej?
Do tej pory robiłam zakupy w Gemini, jednak od jakiegoś czasu biorą 7,99zł za pobraniem i średnio się to opłaca...
Obserwuj wątek
    • rena78 Re: Apteka internetowa 02.11.16, 10:25
      Tak na doz.pl
      Odbiór w aptece.
    • murwa.kac Re: Apteka internetowa 02.11.16, 10:51
      korzystałąm z gemini - płaciłam normalnie przelewem od razu i zadnych 7,99 nie miałam doliczanych.

teraz sie przesiadłam na doz, bo gemini dało straszną plamę i nie można już odbioru w innych aptekach niż głównej dokonywać. na drugi koniec miasta nie bede jezdzic.
      • redfilomena Re: Apteka internetowa 02.11.16, 11:05
        Zamawiam zbiorczo, dla kilku osób. Zazwyczaj wychodzi ponad 1000zł. Nie zawsze uśmiecha mi się wykładać ze swojego konta...
    • sinceramente Re: Apteka internetowa 02.11.16, 10:55
      Ja korzystam sporo, ale płacę zawsze z góry.
      Doz ma niestety niezbyt konkurencyjne ceny w stosunku do innych aptek internetowych, więc rzadko tam zamawiam. Zazwyczaj najtaniej wypada olmed.
    • lee_a Re: Apteka internetowa 02.11.16, 11:05
      ja zawsze Gemini lub Melissa. Ceny bardzo podobne, wysoki limit bezpłatnej wysyłki, ale zamówienia robimy z dziewczynami z naszej lokalnej grupy na FB i zawsze się zbierze wystarczająco dużo. A potem podjechać tylko trzeba do sąsiadki po odbiór.
    • kobieta_jakubowa Re: Apteka internetowa 02.11.16, 11:41
      Właśnie w tym momencie przeszukuję apteki online.
      Najkorzystniej wychodzi w wapteka.pl - darmowa dostawa do punktu powyżej 79,90zł.
      W dozie też zamawiam jak potrzebuję coś na już.
      A melissa mnie rozczarowała - długo się czeka...
    • dagmara_www Re: Apteka internetowa 06.12.16, 16:43
      Tak, korzystamy. www.doz.pl/
      Zawsze dostępne co potrzebuje, dobre ceny, szybka realizacja.
    • kobieta_jakubowa Re: Apteka internetowa 06.12.16, 17:00
      Wypróbowałam manada.pl Wszystko ok. Ceny niskie, darmowa dostawa >60zł, szybka realizacja i gratisy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka