redfilomena 02.11.16, 10:17 Korzystacie z apteki internetowej? Do tej pory robiłam zakupy w Gemini, jednak od jakiegoś czasu biorą 7,99zł za pobraniem i średnio się to opłaca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murwa.kac Re: Apteka internetowa 02.11.16, 10:51 korzystałąm z gemini - płaciłam normalnie przelewem od razu i zadnych 7,99 nie miałam doliczanych. teraz sie przesiadłam na doz, bo gemini dało straszną plamę i nie można już odbioru w innych aptekach niż głównej dokonywać. na drugi koniec miasta nie bede jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
redfilomena Re: Apteka internetowa 02.11.16, 11:05 Zamawiam zbiorczo, dla kilku osób. Zazwyczaj wychodzi ponad 1000zł. Nie zawsze uśmiecha mi się wykładać ze swojego konta... Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Apteka internetowa 02.11.16, 10:55 Ja korzystam sporo, ale płacę zawsze z góry. Doz ma niestety niezbyt konkurencyjne ceny w stosunku do innych aptek internetowych, więc rzadko tam zamawiam. Zazwyczaj najtaniej wypada olmed. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Apteka internetowa 02.11.16, 11:05 ja zawsze Gemini lub Melissa. Ceny bardzo podobne, wysoki limit bezpłatnej wysyłki, ale zamówienia robimy z dziewczynami z naszej lokalnej grupy na FB i zawsze się zbierze wystarczająco dużo. A potem podjechać tylko trzeba do sąsiadki po odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: Apteka internetowa 02.11.16, 11:41 Właśnie w tym momencie przeszukuję apteki online. Najkorzystniej wychodzi w wapteka.pl - darmowa dostawa do punktu powyżej 79,90zł. W dozie też zamawiam jak potrzebuję coś na już. A melissa mnie rozczarowała - długo się czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_www Re: Apteka internetowa 06.12.16, 16:43 Tak, korzystamy. www.doz.pl/ Zawsze dostępne co potrzebuje, dobre ceny, szybka realizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: Apteka internetowa 06.12.16, 17:00 Wypróbowałam manada.pl Wszystko ok. Ceny niskie, darmowa dostawa >60zł, szybka realizacja i gratisy. Odpowiedz Link Zgłoś