makxym 19.03.04, 19:19 Zna ktoś jakieś DARMOWE bramki sms tak aby można było wysyłać sms-y do sieci ERA ??? Tylko nie piszcie o podstawowej bramce ERY i www.sms.ac Link Zgłoś Obserwuj wątek
makxym Re: SMS z netu... 19.03.04, 19:29 ICQ ??? Ale chyba nie zabardzo opłaca mi się instalować ICQ specjalnie po to aby wysyłać sms-y (no chyba że nie będzie innej opcji). Chodzi mi raczej o stronę www. Nie korzystam z ICQ więc nie bardzo mi to na rękę ale dzięki za pomoc. Moze gdyby ICQ miało obsługę GG to co innego. Link Zgłoś
makxym Re: SMS z netu... 19.03.04, 19:33 Aha już zakumałem że można z ich stronki wysłać SORKA ALE SIĘ ZAMOTAŁEM :D Link Zgłoś
makxym Re: SMS z netu... 20.03.04, 08:00 Heh i tak lipa z tym ICQ. Nie działa wysyłanie sms-ów ani do ERY tak jak chciałem ani nawet do IDEI. Pomóżcie znaleźć jakąś barmkę ze free do ERY... Link Zgłoś
Gość: leszek Re: SMS z netu... IP: *.piasta.pl 21.03.04, 18:29 A jak ty z tej strony wysyłałeś SMS'y??nie bardzo mogę odszukać. Jakbyś chciał linka podać dokałdnego... Link Zgłoś
makxym Re: SMS z netu... 21.03.04, 19:49 icq.com/sms/inbox - Najpierw musisz sie zarejestrować (tzn. musisz mieć numer ICQ). Link Zgłoś