Dodaj do ulubionych

Imaginext Centrum Ratunkowe - czy stacjonarnie?

02.12.16, 00:35
Czy widziałyście gdzieś ostatnio stacjonarnie Miejskie Centrum Ratunkowe Imaginext? Czy może ta zabawka jest wycofana ze sprzedaży? Widziałam tylko ten zamek rycerza jakiegoś tam dziś w Pepco i kiedyś w Auchan. No i na Allegro bardzo nieliczne oferty Centrum ratunkowego. Dziś własnie w Pepco kupiłam synkowi samochód policyjny Imaginext (za 29 zł.) i bardzo mu się podoba, więc pomyślałam, że może na gwiazdk by mu to centrum kupić. Czy to już niemodne? smile
Obserwuj wątek
    • mia_lipiec Re: Imaginext Centrum Ratunkowe - czy stacjonarni 02.12.16, 11:05
      myślę, że to stara kolekcja poprostu ale to świetne zabawki są
      mój syn ma centrum z autami, strażą pożarną, lotnisko z samolotami i zamek ze smokiem bardzo lubi się tym bawić
    • els.ol Re: Imaginext Centrum Ratunkowe - czy stacjonarni 02.12.16, 12:51
      U nas też full opcja ze wszystkimi autami, + zamek z ogrem, smokiem, taranem, katapultą itd., pięciolatek bardzo lubi. Nawet mu proponowałam, ze sprzedam to już i w zamian kupię coś innego, ale nie chciał.
      • edyta_32 Re: Imaginext Centrum Ratunkowe - czy stacjonarni 02.12.16, 13:23
        Ja tez mam wszystko w pelnych opcjach. dlugo nie sprzedam smile
        • miwusia1977 Re: Imaginext Centrum Ratunkowe - czy stacjonarni 02.12.16, 15:39
          a u nas 6,5 latek kazał wszystko sprzedać. Jeszcze zamek szuka kupca
          • edyta_32 Re: Imaginext Centrum Ratunkowe - czy stacjonarni 02.12.16, 15:54
            Ale u mnie to dopiero 3,5 latek jest smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka