beamilka 13.12.16, 20:53 Czy możecie dodać coś do koszyka? Bo mi nic nie wchodzi, pisałam już do nich, kazali zmienić przeglądarkę ale to nic nie dało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajna_myszka Re: E-tesco 14.12.16, 11:35 beamilka, udało się? Mi wchodzi bez problemu do koszyka i przechodzi dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: E-tesco 14.12.16, 20:39 Tak, już wiem co się stało- po prostu tesco przestało dostarczać w mojej okolicy. Ale tą informację odnalazłam dopiero gdy zaczęłam zakładać nowe konto i wpisywać adres . A taka miałam chrapkę na Bus Livii, obniżyli cenę i z kodem dla nowych byłaby fajna cena Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: E-tesco 14.12.16, 22:31 Nie masz co żałować. Ja z 3 zamówionych Lego nie dostałam żadnego. Co z tego, że ceny niskie jak przywieźli zamienniki bo dziwnym trafem żadnego z kupionych przeze mnie zestawów nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: E-tesco 14.12.16, 22:45 A to może i lepiej . Własnie zamówiłam w empiku, mają kod na zabawki do północy i miałam jeszcze kod za płatność paypal, wyszło mi 193 zł, to nie najgorsza cena na chwilę obecną. A jeśli można wiedzieć to jakie zamienniki wysłali Ci za lego? Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: E-tesco 15.12.16, 08:30 Też Lego ale inne zestawy w podobnej cenie - takie które nie były w promocji. Zresztą mi jeszcze nigdy nie przyjechało to co chciałam a było w dobrej cenie. Dla mnie ich promocje to jedna wielka lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: E-tesco 15.12.16, 09:18 A ja jestem zaskoczna. BO nigdzie nuz dawno nie ma Lego limuzyny friends ta z gazetki. kolezanka zamowila nam tak z ciekawosci 2 szt. i o dziwo przyszlo. a pani na i infolinii zapewniala nas ze Napewno nie dostaniemy Odpowiedz Link Zgłoś
dariusi Re: E-tesco 05.08.18, 22:48 Dla etesco to trgedia. Ciągla zamówienia są niekompletne a za dowóz trzeba płacić. Ja z tego nieszczęścia przestałem korzystać Odpowiedz Link Zgłoś