13.12.16, 20:53
Czy możecie dodać coś do koszyka? Bo mi nic nie wchodzi, pisałam już do nich, kazali zmienić przeglądarkę ale to nic nie dało
Obserwuj wątek
    • fajna_myszka Re: E-tesco 13.12.16, 22:07
      Na pewno jesteś zalogowana?
      • beamilka Re: E-tesco 13.12.16, 22:09
        tak
        • fajna_myszka Re: E-tesco 14.12.16, 11:35
          beamilka, udało się? Mi wchodzi bez problemu do koszyka i przechodzi dalej....
          • beamilka Re: E-tesco 14.12.16, 20:39
            Tak, już wiem co się stało- po prostu tesco przestało dostarczać w mojej okolicy. Ale tą informację odnalazłam dopiero gdy zaczęłam zakładać nowe konto i wpisywać adres sad. A taka miałam chrapkę na Bus Livii, obniżyli cenę i z kodem dla nowych byłaby fajna cena sad
            • beverlyja90210 Re: E-tesco 14.12.16, 21:27
              jaki kod dl nowych?
            • katkago Re: E-tesco 14.12.16, 22:31
              Nie masz co żałować. Ja z 3 zamówionych Lego nie dostałam żadnego. Co z tego, że ceny niskie jak przywieźli zamienniki bo dziwnym trafem żadnego z kupionych przeze mnie zestawów nie było...
              • beamilka Re: E-tesco 14.12.16, 22:45
                A to może i lepiej smile. Własnie zamówiłam w empiku, mają kod na zabawki do północy i miałam jeszcze kod za płatność paypal, wyszło mi 193 zł, to nie najgorsza cena na chwilę obecną. A jeśli można wiedzieć to jakie zamienniki wysłali Ci za lego?
                • katkago Re: E-tesco 15.12.16, 08:30
                  Też Lego ale inne zestawy w podobnej cenie - takie które nie były w promocji. Zresztą mi jeszcze nigdy nie przyjechało to co chciałam a było w dobrej cenie. Dla mnie ich promocje to jedna wielka lipa.
                  • edyta_32 Re: E-tesco 15.12.16, 09:18
                    A ja jestem zaskoczna. BO nigdzie nuz dawno nie ma Lego limuzyny friends ta z gazetki. kolezanka zamowila nam tak z ciekawosci 2 szt. i o dziwo przyszlo. a pani na i infolinii zapewniala nas ze Napewno nie dostaniemy smile
    • dariusi Re: E-tesco 05.08.18, 22:48
      Dla etesco to trgedia. Ciągla zamówienia są niekompletne a za dowóz trzeba płacić. Ja z tego nieszczęścia przestałem korzystać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka