kdb.se 02.10.04, 09:05 hej mam pytanko czy ktoras z Emam uzywa tego wozeczka - mozecie napisac wady i zalety i czy znacie adres strony tej firmy gdzie mogalabym obejrzec te wozeczki ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: Trójkołowiec haucka 02.10.04, 16:24 hej Kamila! Ja wlasnie wczoraj kupilam taki na allegro, wersja Disney, za pare dni bede miec, wtedy napisze wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Trójkołowiec haucka 02.10.04, 19:38 hej bardzo sie cieszy tylko napisz mi dokladnie jakie wrazenia !!! a ile zaplacilas za niego na Allegro , ma jakies dodatkowe wyposazenie np pokrycie na nozki ??? Pozdrawiam i czekam na informacje moje gg 3778439 Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Trójkołowiec haucka 02.10.04, 22:56 300 zł, nie ma, ma folie p-deszcz, ale ja mam spiworek, mam nadzieje, ze to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se do coronella :))) 07.10.04, 10:09 Czekam na informacje od Ciebie - jak tam nowy nabytek ???? masz moze zdjecia swojego ??? napisz mi prosze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Trójkołowiec haucka 07.10.04, 10:12 a ile ma Twoj maluszek , moze zwrocic uwage czy ma duze siedzonko ???/ ja bede w nim wozic 3 lataka - 92 cm - czy na pewno bedzie ok - kupuje go w Polsce i nie mam jak malego przymiezyc !!!! a tak w ogole - to w Szwecji jest tak ze dokad dziecko jezdzi w wozku to masz darmowe przejazdy autobusami , ktore sa tu bardzo drogie , wiec codziennie widzi sie 4 latki i 5 latki w wozkach hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se do coronella :) 08.10.04, 17:28 hej odebralas juz wozeczek ??? napisz cos ....! Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Trójkołowiec haucka 08.10.04, 22:39 hej! nie mam jeszcze wozka (( sprzedawcy nie spiesza sie z wysylka pieniadze wplacilam juz tydzien temu, i nic Moja corcia ma 20 miesiecy. Jak tylko dostane, napisze cos. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Trójkołowiec haucka 14.10.04, 16:59 Hej, kama! mam wreszcie ten wozek. Najpierw bylo pranie, suszenie i dzisiaj wreszcie wyjechalam na spacer. Wiec moge cos napisac. Ogolne wrazenie super. Nie wiem za ile chcesz go kupic, ale za te pieniade, ktore ja zaplacilam, wozek extra )) Siedzisko duze. Szerokie, glebokie, podnozek bardzo dlugi, dominika spokojnie opiera na nim cale nozki. Siedzisko miekkie! Ma 5-punktowe pasu, a dodatkowo taki pasek, ktory zaczepia sie za palak, i jest miedzy nozkami. Palak sie reguluje- wysokosc. Przy ustawieniu najwyzszym + ten material miedzy nozkami chronia tak dobrze, ze wlasciwie nie trzeba zapinac pasow. Kola- suuuuper )) Pompowane, szerokie, miekkie. Bajer ) Wozek niemal plynie. Jest miekki, ma fajne amortyzatory. Chociaz to odczucie jest bardzo wzgledne, zalezy czym sie jezdzilo wczesniej. Ja mialam twarda parasolke, i po pierwszej jezdzie tym, jestem zachwycona Chociaz znam lepiej amortyzowane. Rączka dluuuuuga, z regulacja wysokosci. Nie wiem ile jest ustawien, ale bardzo duzo, bo mozna podniesc doslownie o 1-2 cm. Bardzo latwo podjezdza sie pod krawezniki, bardzo!! Nawet z ustawieniem raczki w tej niskiej pozycji. Kola ida do gory latwo. Gdy raczka jest na gorze, trzeba nawet uwazac, by wozka nie upuscic Kosz na zakupy duzy, latwy dostep do niego. To jet ogromnym plusem. Hamulec centralny, trzyma bardzo dobrze. Nie wiem co jeszcze- tapicerke sie zdejmuje calkowicie, chociaz pranie nie jest takie latwe. Oparcie jest bardzo miekkie, prac trzeba recznie i strasznie dlugo schnie. U mnie 2 dni. Jezdzi sie przyjemnie. wozek jest dosc waski, wiec nie ma problemu z drzwiami. No nie wiem co jeszcze napisac. Ja chyba zostawie go sobie na zime. Jak masz jeszcze jakies pytania- pytaj A ktory model chcesz kupic? Ja mam z tej serii Disney, i jest bardzo fajny Aa, budka chodzi cicho i ma wieeeelkie okienko, super widac malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se :) 15.10.04, 17:28 hej dziekuje Ci bardzo za wyczerpujace informacje nie wiem , ktory model ja mam ( posiadam zdjecie ) - jest w kolorze czerwono - szarym , ja zaplacilam za niego 400 pln + pokrowiec na nozki + folia przeciwdeszczowa , wozeczek jest na gwarancji do maja . Osobiscie go zobacze 28 pazdziernika jak przylece do domu do Polski . Pozdarwiam Cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś