Dodaj do ulubionych

LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert

21.02.17, 16:10
Jak w temacie. Mają trochę zestawów 50% taniej - m.in. Nexo Knights, Star Wars i Super heroes. Przy zakupie za 200 odrzucają 2 minifigurki Batmana i Batmobil.
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 17:05
      A cos dla dziewczyn wpadlo Ci może w oko?
      • ablacim Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 17:14
        Było coś z Lego Friends, ale nie jestem z tym na bieżąco i nie oglądałam.
        • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 17:37
          Nigdy tam nie kupowalam. Jesli cos kosztuje 149 zl to za tyle mi przyjdzie?? Czy oni to jeszcze jakos inaczej przeliczaja?
          • corrina_f1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 17:40
            Właśnie chciałam coś za 149, ale za wysyłkę ...46 zł sobie śpiewają !
            Darmowa od 200 uncertain
            • corrina_f1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 18:25
              Dziewczyny z Warszawy, nie chce któraś połączyć zamówienia ? Nie chcę na siłę dodawać nic ponad Domek na Drzewie, ale z tak drogą wysyłką się nie kalkuluje.
              • kika_19 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 21:25
                ja chętnie też domek na drzewie smile daj znać na priv
                • corrina_f1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 21:45
                  Ok juz pisze 🙂
    • eesti_2005 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 18:58
      Dzięki za info smile
      Skąd oni wysyłają paczki i czym? Mam czas realizacji aż 9 dni roboczych.
      • agusia.24 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 19:01
        wysyłają DHL, teraz to już są resztki, wyprzedaż trwa od świąt, obkupiłam dzieciaki na rok, ale mają dziwną politykę i jedno zamówienie za 300 zł rozdzielili mi na 5 przesyłek, bujania z kurierem trochę było
        • eesti_2005 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 19:05
          Dzięki za odpowiedź.
          Szkoda, że nie dałaś znać o promocji wink
          • agusia.24 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 19:25
            było w innym wątku forum.gazeta.pl/forum/w,583,163086755,163086755,LEGO_promocje_2017.html#p163402851
            • eesti_2005 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 19:30
              A to sorry, musiałam przegapić Twój post w tamtym temacie smile Zamówiłam właśnie ten plac bitewny.
      • ablacim Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 19:15
        Mnie też zamówienie podzielili na 4 paczki. Jedną kurier przywiózł w piątek a 3 pozostałe w sobotę 😉 Zamawialam w weekend, więc czas realizacji był niezły.
        • eesti_2005 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 21.02.17, 19:26
          Ciekawe, czy mi trzy breloczki wyślą w trzech paczkach big_grin
          Dobrze wiedzieć, że dzielą zamówienie. Może część mojego przyjdzie wcześniej, bo na jeden zestaw trzeba czekać.
          • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 07:48
            Czy wchodza Wam te dwie gratisowe minifigurki za zakup za min 200 zl?
            • agusia.24 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 08:29
              mnie wchodzi darmowy batmobil za zakupy z działu wyprzedaży ponad 100 zł figurka batmana nie wchodzi
              • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 08:39
                No wlasnie. Wczoraj przy 2 zamowieniach weszly mi
                Pozniej przy 3 juz ok 23 godz juz Nie wszedl sad ciekawe czemu?
                • feresska Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 10:19
                  Mi też nie weszły, tylko Batmobil. Napisałam do ich działu obsługi klienta zapytanie czy figurki zostaną dołączone do zamówienia mimo że nie widnieją w zamówieniu. Bo na stronie jasno jest napisane że przy zamówieniach powyżej 200zl są one dokładane. Zobaczymy co odpiszą.
                  • bim-bol Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 10:25
                    Prawdopodobnie już się wyczerpał zapas.
                    • corrina_f1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 10:38
                      Mi tez wszedł tylko batmobil. W regulaminie o figurkach napisane jest, ze dostępne do wyczerpania zapasów.
                      • feresska Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 11:37
                        Może coś innego dadzą na pocieszenie?wink
                        • feresska Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 21:01
                          Odezwała się do mnie Pani z obsługi klienta - figurek już nie ma, dostałam na pocieszenie 100 punktów na konto vip'owe czyli równowartość 20zł. Ale dostałam tylko dlatego że do nich napisałam, więc trzeba się upominać jeśli złożyłyście zamówienie powyżej 200zł a na figurki się nie załapałyście.
                          • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 21:11
                            Dzieki za podpowiedz.
                          • anka_ot_tak1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 22:59
                            A po jakiemu do nich pisalas? Po polsku czy angielsku, bo zamowilam z 300zl i tez nie dostalam figurek wiec moze warto sie upomniec?
                            • feresska Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 23:44
                              Po polsku. Pod polem tekstowym wiadomości masz napisane w jakim języku możesz się z nimi kontaktować. Pani która do mnie dzwoniła też po polsku mówiła, chociaż akcent miała dość dziwny.. smile Jak zbierasz punkty to myślę że warto, zawsze przy kolejnym zamówieniu możesz sobie bon wykorzystać i zapłacić mniej.
    • manala Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 08:21
      Kurcze nie chcą mi przejśc płatności kartą (debetowa, kasa jest). Próbowałam i visy i mastercard, o co może chodzić? Fakt, że jeszcze nie płaciłam tymi kartami w internecie. Any ideas?
      • agusia.24 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 08:27
        może masz zablokowane płatności zagraniczne i/lub internetowe sprawdź w ustawieniach karty
        • manala Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 08:30
          dzięki
          • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 12:42
            Super. Dzieki za info. Szkoda ze na city sie nie zalapalam.
    • ezieba.pl Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 18:09
      Macie też problemy z płatnością? Bank twierdzi, że wszystko jest ok.
      • corrina_f1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 18:39
        Ja miałam, ale przypomniałam sobie, że zmniejszalam limity na karcie, więc po szybkim ich podwyższeniu zapłaciłam bez problemu 😉
        Piszą, że teraz sobie poczekam 9 dni roboczych 🙂
      • eesti_2005 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 20:08
        Ja wczoraj płaciłam kartą MasterCard bez problemu.
    • merci77 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 22.02.17, 21:41
      z friendsow był wóz koncertowy chyba za 129 zł, balon 65 zł chyba jak dobrze pamiętam, domek na drzewie nadal jest, a z elves sekretne targowisko za chyba 129
      • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 24.02.17, 10:49
        Niestety dostalam mailowa odp. Ze przykro im ze nie dostalam gratisowych figurek mimo ze byly w ofercie. I ze powinnam sie cieszyc ze w pozostalych dwoch poprzednich zamowieniach sie zalapalam. 😫 I tyle w temacie.
        • little-15 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 24.02.17, 22:54
          Ja złożyłam dwa zamówienia i do żadnego nie dostałam figurek ;-(

w odpowiedzi na maila informacja, że limit się wyczerpał i mam się cieszyć z Batmobilu..
          • corrina_f1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 25.02.17, 17:42
            9 dni roboczych oczekiwania mocno na wyrost.
            Ale DHL mocno nadgorliwe. Dostalam wczoraj smsa, ze dostarczanie będzie w poniedziałek miedzy 9:00-13:00. Tymczasem dziś (sobota) o 10:00 dostałam smsa z info o nieudanej próbie doręczenia (podałam adres do pracy, więc niedziwne). Plus link i PIN do darmowej zmiany termicznu doręczenia. Dodam, że jak.zmieniłam na poniedziałek, to na koniec info, że nie została dokonana żadna zmiana (w systemie prawdopodobnie była wciąż data 27.02, czyli taka, jaką podali wczoraj w smsie. )Po cholerę wydali więc przesyłkę do doręczenia na dziś?
            • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 25.02.17, 17:50
              Mialam dzis tak samo. Podalam adres do pracy. Dhl nigdy nie przyjezdza do nas w soboty. Biura pozamykane, a tu Pan kurier dzwoni dziasiaj o godz. 15:30 ze ma dla mnie 2 paczki . Wiem ze z lego bo innych zamowien nie mam. Dobrze ze portier byl bo bym potem pewnie troche szukania miala.
              • corrina_f1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 25.02.17, 18:58
                No bez sensu lekko..
                U nas tez nigdy żaden kurier w soboty nie przychodzi, bo firma nie pracuje.
                Ale najbardziej mnie irytuje, że sami pisali, że dostawa w poniedziałek będzie, więc po kiego grzyba wysłali kuriera dziś?
                • manala Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 25.02.17, 19:01
                  Miałam tak samo. Sms, że będzie w poniedziałek i kuriera dziś. Ja zamawiałam do domu więc bez problemu odebrałam. Dzięki za cynk o tym domku na drzewie, będzie na urodziny ; )
                  • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 25.02.17, 19:13
                    Dodam ze w sms od kuriera tez mialam date dostawy 27. 02.
                    • edyta_32 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 25.02.17, 19:15
                      No ja tez dziekuje za info. Kupilam domek i troche drobniznysmile ale nie moge odzalowac ze nie zajrzalam tam wczesniej bo taaaak bardzo potrzebuje City.
                      • ablacim Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 25.02.17, 20:22
                        Ja też dostałam smsa, że przesyłka będzie w poniedziałek, a dziś koło południa zjawił się kurier z paczkami smile Poprzednim razem było tak samo, tzn przesyłka dotarła w sobotę.
          • anka_ot_tak1 Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 26.02.17, 16:48
            Ja tez dostalam maila ze niestety na figurki sie nie zalapalam bo skonczyla sie promocja i ze przepraszaja bla, bla, bla
            Jakiez bylo moje zdziwienie jak dostala dwa potwierdzienia wysylki i w jednej paczce idzie wszystko co zamowilam czyli 6 zestawow, a w drugiej dwa batmany smile
    • kobieta_jakubowa Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 26.02.17, 01:46
      Czy jeśli zamówię dziś, tzn. w niedzielę, to do piątku dojdzie?
      • ablacim Re: LEGO SKLEP - kilka fajnych ofert 26.02.17, 09:25
        To zależy. Mnie z takiego zamówienia (podzielonego na 4 paczki) w piątek doszła jedna, a w sobotę trzy pozostałe. Więc ryzyko spore...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka