Dodaj do ulubionych

Ikea, regał Billy, biurko Micke

12.03.17, 19:18
Witam wszystkich,
Może ktos z Was wie czy poniższy regał i biurko mają ten sam odcień białego. Czy będą mogły stać obok siebie. Na zdjęciach wyglądają inaczej. Może ktoś ma obydwie te rzeczy
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00263850/
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60244745/#/90214308
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Ikea, regał Billy, biurko Micke 12.03.17, 22:09
      Nie jestem pewna na 100%, ale wydaje mi się, że Micke jest taki sinobiały, a Billy jest zdecydowanie wpadający w kremowy.
      • card222 Re: Ikea, regał Billy, biurko Micke 13.03.17, 08:01
        U córki w pokoju stoją regały billy, biurko i szafeczka na kółkach micky i nie zwróciłam uwagi, żeby to raziło. Do biurka ma turkusową nadstawkę. Jak wrócę z pracy to się przyjrzę.
        • agni71 Re: Ikea, regał Billy, biurko Micke 13.03.17, 08:40
          Tak, jak napisałam, w kwestii biurka mogę się mylić. Billy natomiast zdecydowanie nie jest śnieżnobiały, tylko w lekko kremowym, ciepłym odcieniu.
    • kaja54321 Re: Ikea, regał Billy, biurko Micke 13.03.17, 08:45
      u mojej corki rowniez staly w malutkim pokoju naprzeciwko siebie - regally billy I to biurko z nadstawka I nie zauwazylam nic razacego tzn oba nie byly snieznobialesmile moim zdaniem zdecydowanie moga stac obok siebie
      • car.in Re: Ikea, regał Billy, biurko Micke 13.03.17, 13:58
        U mnie stoją obok siebie. Nie różnią się kolorem.
    • martini.rose Re: Ikea, regał Billy, biurko Micke 13.03.17, 19:16
      Dziękuję za odpowiedzi
    • magdalenca78 Re: Ikea, regał Billy, biurko Micke 14.03.17, 16:05
      Wg mnie nie są w identycznym odcieniu, ale nie ma dużej różnicy, przynajmniej mnie to nie razi. U syna w pokoju stoi biurko Micke, krzesło Snille, komoda Hemnes i regał Billy. Z tych rzeczy krzesło jest zdecydowanie najbardziej białe, reszta bardziej do siebie kolorystycznie zbliżona. Regał kupowany był kilka lat temu (reszta w te wakacje) i wydaje mi się najmniej biały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka