Dodaj do ulubionych

Wasze ulubione sklepy internetowe

06.04.17, 11:48
Wątek na luzie, może zechcecie sie dopisać i może ktoś znajdzie inspiracjewink.
Można tez uzasadnić dlaczegosmile
Obserwuj wątek
    • olesia301 Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 06.04.17, 12:37
      Limango, - różne perły można wyłapać smile odzieżowe i nie tylko

zalando - lubię, że przysłkę i odbiór za darmo mają, tam grasuję zwłaszcza na przecenach

Wólczanka - rewelacyjne koszule damskie i męskie

TXM.pl - kupuję tam piżamy, podkoszulki i t-shirty dla całej rodziny

tatuum - uwielbiam ich ciuchy
    • polkowskaa Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 06.04.17, 13:49
      H&M 😂
    • kasiaszara Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 06.04.17, 14:29
      Zalando, emag.
    • smoczy_plomien Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 06.04.17, 14:48
      Sądząc po częstotliwości zamówień, na pierwszym miejscu jest Tesco, a na drugim Zooplus wink

Natomiast z "przyjemności", to:
      - Zalando - bardzo wygodne zwroty, czasem wolę zapłacić za coś ciut więcej, ale nie musieć martwić się zwrotem
      - Lindex - bo mam sklep blisko, a przez to darmową dostawę i 30 dni na darmowy zwrot
      - Riccardo - zawsze mają najlepsze okazje butowe

A poza tym to zależy od kolekcji. Rok temu mialam fazę na Vertbaudet - teraz nic mi się nie podoba. Potem odkryłam, że TAO wysyła za darmo od dość niskiej kwoty i to była faza na jesień. A teraz od zimy wyjątkowo polubiłam się z GAPem.
      • leesha Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 06.04.17, 15:14
        Bonito-za częste promocje, dodatkowe rabaty, możliwość odbioru osobistego, szybka realizacje zamowienia
        Vivrehome-to mój ulubieniec ostatnio, ciekawe kampanie, niewygórowane ceny, darmowy zwrot, w razie braku zamówionego towaru dają kredyty
        Limango-fajne marki, choć podpadło mi ostatnimi czasy wiadomo czym, no i ten błyskawiczny zwrot pieniędzy
        Tchibo-lubię ich produkty, dość często sa promocje, darmowa dostawa do sklepu
    • agni71 Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 07.04.17, 15:02
      zalando za spory wybór, darmową dostawę i darmowe zwroty

H&M za częste duże obniżki, równiez częstą darmową dostawę i łatwe zwroty

zara za dostawę i zwroty w stacjonarnym

empik za spory wybór, szybką realizacje i darmowy odbiór stacjonarny

czytam.pl, bonito.pl, aros.pl za niskie ceny i przyzwoity koszt przesyłki

publio za częste promocje
      • agni71 Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 07.04.17, 15:06
        jeszcze orsay za sporo ubrań o dobrych składach (gruba bawełna satynowa z domieszką elastanu) w przyzwoitych cenach, częste promocje, mozliwośc zamówienia z odbiorem w skleie, zwroty w sklepie
    • krotanna Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 09.04.17, 11:02
      Historycznie byłoby to C&A w czasach genialnych przecen i Alma24 - z konieczności smile
      W jednym i drugim przypadku od dawna nie zamówiłam nic - CA jakoś nie zachwyca promocjami a Alma upadła, co mnie mocno zasmuciło sad Teraz nie mogę znaleźć takiego spożywczego, który by mi odpowiadał uncertain Frisco byłby ok, ale do nas nie wszystko wożą; z Tesco próbowałam 3 razy - masakra!
      Aktualnie:
      H&M za przyzwoite ceny po wielokrotnych rabatach i jakość ubrań dziecięcych
      Limango i Zalando - no lubię i już smile
      niePrzeczytane, aros, czytam.pl - za przyzwoite ceny książek
      empik lub smyk - za to, że jak już nigdzie, to zazwyczaj tam znajdę - drożej ale jednak smile
      • gosjana Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 09.04.17, 11:45
        zalando, mango, massimo dutti, zara/zarahome, h&m/h&m home, czytam.pl, nieprzeczytane.pl, empik, kazar, eobuwie,
    • silje78 Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 09.04.17, 21:41
      Decathlon - bywaja lepsze promocje niz stacjonarnie, gratis przesylka kurierem lub do paczkomatu, bezterminowy zwrot jak ma sie ich karte.
      Tchibo - lubie ich ubrania i nie tylko to. Darmowa dostawa do sklepu. Bezproblemowy zwrot stacjonarnie.
      Bartek - bezproblemowa wymiana, zwrot. Raz zwracalam, kasa po na koncie kilka dni po nadaniu paczki. Wymiana to bajka. Kurier przywozi Ci nowe buty i zabiera, te ktore nie pasowaly. Brak dodatkowych kosztow, swietny kontakt ze sklepem w razie problemow.
      Time Trend (zegarki) - darmowa wysylka, mozliwosc negocjowania ceny, mozliwy zwrot stacjonarnie. Mozna tez zamowic do sklepu i sprawdzic czy zegarek pasuje. Placisz dopiero jak jest ok. Stacjonarne serwisy wiec nie ma problemu no. z wymiana baterii.
      Czytam.pl, aros, bonito - ceny i tania wysylka do Ruchu.
      • krotanna Re: Wasze ulubione sklepy internetowe 09.04.17, 21:45
        O tak, zapomniała o decathlonie! Uwielbiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka