Dodaj do ulubionych

Karty piłkarskie

27.05.17, 15:50
Syn chcialby zacząć zbierać karty pilkarskie na czym sie za bardzo nie znam i stad pytanie od której wersji zacząć: fifa 365 czy road to russia?
Obserwuj wątek
    • b.bujak Re: Karty piłkarskie 27.05.17, 16:52
      zapytaj go co zbierają jego koledzy - wtedy będą się wymieniać powtórkami;
      • kropkaa17 Re: Karty piłkarskie 27.05.17, 17:33
        Z tego co widzialam to 365.
        Nie wiem czy bedzie chcial je w ogole nosic na wymiane. W sumie to ja mu pomysl na te karty troche podsunelam bo zaczal wypytywac jakie sa druzyny, ktora lepsza, jaki najlepszy bramkarz itp.
        A jak nie karty to moze jakas ksiazka o pilce dla takiego poczatkujacego fana ( mlody ma 6,5 roku).
    • mama.gucia Re: Karty piłkarskie 27.05.17, 19:22
      Road russia to najnowsza kolekcja. Zacznij od zakupu albumu, który jest z kartami...albo duzej puszki. Mój dzięki kartom, które zbiera od przeszło roku (teraz jest w wieku Twojego) poznał piłkarzy, kluby i nauczył się czytać. Książki ma o piłkarzach. Chyba kupione w Kaufland, czasami zbiera jakieś gazety sportowe, w ktorych sa plakaty. W szkole wyznaczony jest dzień, kiedy dzieci mogą wziąć karty na wymianę. Poczatkow o nie brał, później oddawał ale nauczył się wymieniać.
      • kropkaa17 Re: Karty piłkarskie 27.05.17, 20:12
        Dzieki za odpowiedz. W klasie syna jest grupka zagorzalych fanow pilki. Jak to pani powiedziala syn do ich grupy wstepu nie ma ( na poczatk roku mocno mojemu dokuczali), ale widze ze zainteresowanie pilka coraz wieksze. Nie tyle mi zalezy na mozliwosci wymiany co na aktualnosci kart ( chociaz kto wie, moze z czasem bedzie chcial je wymieniac a sklady druzyn i tak czesto sie zmieniaja).

• slonko1335 Re: Karty piłkarskie 27.05.17, 19:29
      ja dostalam zamówienie na Road Russia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka