Dodaj do ulubionych

Naturalne buty dla Taty

22.07.17, 13:05
Podpowiedzcie, gdzie szukać butów męskich z maksymalnie naturalnych materiałów, czyli góra skórzana, wyściółka skórzana lub tekstylna, wkładka najlepiej korkowa, ideałem byłaby też naturalna podeszwa, ale to już chyba niemożliwe?
Interesują mnie zarówno sandały/klapki, jak i buty jesienne - takie żeby maksymalnie oddychały.
Kojarzy mi się, że kiedyś tradycyjni polscy producenci robili czasem takie buty, ale póki co nie możemy namierzyć. Cena też jest istotna, więc na razie klapki Birkenstock są na liście rezerwowej (a może gdzieś są dobre promocje?)
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Naturalne buty dla Taty 22.07.17, 14:12
      masz nierealne oczekiwania co do składu takiego obuwia przy zaznaczeniu jednocześnie że birkenstocki sa za drogie.
      • tuszeani Re: Naturalne buty dla Taty 22.07.17, 15:15
        Ok, to też jest informacja smile
        Chociaż widzę, że np. Otmęt ma niezły skład niektórych modeli butów, a cenę dużo niższą. Na znane firmy nie liczę, że będą tańsze od B, ale może jest jakiś nieznany mi producent polski lub nie, który robi naturalne klapki za mniej niż 250 PLN?
        • eesti_2005 Re: Naturalne buty dla Taty 22.07.17, 15:20
          A tak z ciekawości, dlaczego takie? Z powodu pocenia stóp chyba nie szukałabyś nawet naturalnych klapek... Chyba że alergia...?
    • silje78 Re: Naturalne buty dla Taty 22.07.17, 18:47
      Badura. Moj maz kupuje w outlecie za max 150-160zl. Na ogol cale ze skory, lacznie ze srodkiem buta.
    • mama.nygusa Re: Naturalne buty dla Taty 05.08.17, 15:18
      Rieker ma bardzo fajne buty, dosc drogie w regularnej cenie, ale od czego sa wyprzedaze, allego itd.
    • mkgc Re: Naturalne buty dla Taty 06.08.17, 19:26
      sandały i buty NIK - polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka