Dodaj do ulubionych

KRZESEŁKO DO KĄPIELI

08.10.04, 12:12
Witam!!! Drogie emamy, czy polecacie krzesełko do kąpieli,bo moja Julka (9m-
cy)zrobiła się nieznośna i nie mogę poradzić sobie z kąpielą w dużej wannie?
Widziałam na allegro różne ale nie mam pojecia czy ,one się sprawdzą.Dzięki
za doradzenie.
Obserwuj wątek
    • kasia-j Re: KRZESEŁKO DO KĄPIELI 08.10.04, 12:41
      Tak, warto. My używamy krzesełka od kiedy Mały sam siedzi (wcześniej kąpany był
      w delfinku w dużej wannie). Nie wiem, jakie są na allegro. My mamy z otwieraną
      barierką (łatwo wyjąć malucha), z przyssawkami do wanny, z regulacją oparcia
      (nie jest ta opcja przez nas wykorzystywana).
      • antarka Re: KRZESEŁKO DO KĄPIELI 08.10.04, 12:54
        Jeszcze jedno pytanko-czy krzesełko powonno mieć spód.Dzięki za odpowiedż.
        Pozdrawiam i miłego dnia.
    • krasulas Re: KRZESEŁKO DO KĄPIELI 08.10.04, 12:54
      Super! Mi zapewne też pomoże to rozwiązać problem. Moja Zuzia (8 m-cy) woli
      chodzić (jeżeli można to nazwać chodzeniem) niż samodzielnie bez podparcia
      siedzieć. Dlatego też nie kąpię jej samej w wannie. Od 5 m-cy używamy delfinka
      (foczkę). Rewelacja! Ale pozycja wiecznie półleżąca, a przede wszystkim wagowo
      zuzka jest za duża (ponoć są one do 8kg). Także - zaraz wchodzę na Allegro -
      pewnie to drogi sprzęt (fotelik), ale chyba warto. Pozdrawiam
      Ania Z Zuzią
      • edytafg1 Re: KRZESEŁKO DO KĄPIELI 08.10.04, 16:16
        takie krzeselka sa tez w sklepach internetowych do kupienia -nei tylk ona
        allegro:-0
        • kasia-j Re: KRZESEŁKO DO KĄPIELI 08.10.04, 16:36
          Nasze ma dno - nie wiem, czy jest to konieczne, bo nie widziałam krzesełka bez
          dna.

Tak ja też widziałam krzesełka w kilku sklepach w necie - warto przejrzeć
          ofertę.
    • verla Re: KRZESEŁKO DO KĄPIELI 08.10.04, 16:36
      takie krzeselko jest super ale slyszalam ze niektore modele sa niewygodne ( cos
      tam z oparciem) wiec sprawdz dobrze wczesniej. ja moje dostalam ze stanow -
      rewelka.

verla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka