Dodaj do ulubionych

Prezent na 40-te urodziny

12.09.18, 16:10
Jesteśmy z mężem zaproszeni na 40-te urodziny do znajomych( mąż i żona wyprawiają razem). Macie jakieś pomysły na prezent?
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: Prezent na 40-te urodziny 12.09.18, 19:27
      Jaki budżet?
      Odpowiednio tematycznie dobrane plakaty w ramach z np.Porysunki lub A.Mleczko?
      Bilety na dobry koncert czy występ ulubionego kabaretu. Weekend we Dwoje w ciekawym miejscu.
      Sporo zależy od opodobań obdarowywanych np. blenderówka i do tego rożności owocowo-zdrowotne.... itp
      • edyta_32 Re: Prezent na 40-te urodziny 12.09.18, 20:57
        Moi znajomi ktorzy razem wyprawiali 40 dostali np. Dysk twardy 1tb. wspominali kiedys ze musza w jednym miejscu zgrać wszystkie fotki dla potomnych smile
      • marshi Re: Prezent na 40-te urodziny 13.09.18, 15:35
        Wszystkie pomysły typu: masaże, bilety na koncert, wystawę, kabaret i teatr uważam za trafne. Często takimi obdarowuję i chętnie sama przyjmuję. Prezenty materialno-namacalne są równie dobre, pod warunkiem, że orientujemy się co ucieszyłoby jubilata.
        Ostatnio kupiłam: karnet do kina i kurs doskonalenia pływania.
        A modlitewnik wykorzystam :0!
    • alfa36 Re: Prezent na 40-te urodziny 12.09.18, 20:55
      Mój mąż dostał (co prawda na 50 urodziny) lupę i modlitewniksmile
    • kasiakos Re: Prezent na 40-te urodziny 13.09.18, 19:12
      40 zakładów toto-lotka, lub 40 zdrapek, moneta kolekcjonerska 1g srebra Ok 100zł,
      • feliz_madre Re: Prezent na 40-te urodziny 14.09.18, 08:09
        kasiakos napisała:
        > 40 zakładów toto-lotka, lub 40 zdrapek,

U nas było jeszcze 40 piw - a każde inne.
    • kutitu Re: Prezent na 40-te urodziny 14.09.18, 00:06
      A ja na swoje urodziny dostałam prezent w postaci sesji zdjęciowej. Zrobiłam parę swoich i kilka ujęć rodzinnych. Mega pamiątka. Polecam
    • agatka453 Re: Prezent na 40-te urodziny 14.09.18, 12:50
      Myślę, że kosz prezentowy będzie ok, np. poczta kwiatowa ma różne kombinacje z winem, kawą, herbatą i słodyczami w eleganckich skrzynkach.
    • nik_itam Re: Prezent na 40-te urodziny 15.09.18, 20:44
      Jak się idzie na urodziny rodzeństwa to też się daje wspólny prezent??
      Pani kupiłabym coś z biżuterii a panu coś związanego z jego hobby. Opcjonalnie prezenty zrzutkowe od wszystkich gości ale też każdemu indywidualny. I na pewno nie kosze z herbatą czy piwo big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka