Dodaj do ulubionych

wyświetlenie allegro

16.10.18, 14:12
Było dużo narzekania na forum, że na allegro nikt nie zagląda. Ostatnio wystawiłam kilka ofert i też miałam takie wrażenie - w zestawieniach miałam 0, max 5 wizyt. Jednak, gdy kliknę w ofertę to na jej stronie jest podana o wiele wyższa liczba wyświetleń, nawet 30-40. Czyli może jednak ktoś tam zagląda tylko allegro ma problem z pokazaniem tych informacji w panelu sprzedającego? Chyba miałoby to sens, bo dziwiło mnie, jak to możliwe, że mam 0 wyświetleń i nagle oferta jest sprzedana, tak jakby pierwsza osoba zainteresowana kupowała. Albo raz miałam więcej obserwujących niż wizyt.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: wyświetlenie allegro 16.10.18, 18:02
      dla mnie wszystko jedno ile odsłon. "nikt nie zagląda" tzn mało kto kupuje. a jak juz kupi to nie płaci, to jest jakas zmora teraz. na 30 aukcji 10 niezapłaconych i zwroty prowizji.
      • tosieuda Re: wyświetlenie allegro 16.10.18, 18:44
        A'propos allegro, utworzyli nową zakładkę /moje ofert/ dla ułatwienia oczywiście, tyle, że ona u mnie jest pusta, a sprzedaję i sprzedane już nie działa, nie mogę zobaczyć nic, ktoś tak ma?
        • verika Re: wyświetlenie allegro 16.10.18, 18:55
          Zauważ, że musisz zaznaczyć czy KUP TERAZ, czy LICYTACJE czy )GŁOSZENI ( cokolwiek to nie znaczy). Jeśli wchodzisz na moje oferty i wystawiłaś w licytacji to nic Ci się nie wyświetli..... Masakra jakaś, a już brak możliwości odseparowania sprzedanych od niesprzedanych to nieporozumienie......
          • tosieuda Re: wyświetlenie allegro 16.10.18, 18:59
            No własnie mam licytacje i nic mi nie wyświetla, gdzie to mam zaznaczyć?
            • verika Re: wyświetlenie allegro 16.10.18, 20:24
              Jak wejdziesz w MOJE OFERTY to masz: KUP TERAZ LICYTACJE OGŁOSZENI
              Z automatu wyświetla się pierwsza lista czyli KUP TERAZ, jeśli nie masz KUP TERAZ to nic się nie wyświetla, musisz kliknąć na LICYTACJE.
              • tosieuda Re: wyświetlenie allegro 17.10.18, 17:47

tylko ja nie mam tych opcji o których piszesz,
                w moje oferty mam po prostu pustą stronę uncertain
                w sprzedajesz i sprzedane również
          • patatajowa Re: wyświetlenie allegro 16.10.18, 19:02
            to faktycznie jest TOTALNE nieporozumienie brak mozliwości filtrowania tylko sprzedanych lub tylko niesprzedanych.
    • agnieszka_mmm Re: wyświetlenie allegro 28.10.18, 21:26
      mąż mnie uświadomił, że te "wizyty" to po prostu osoby (konkretne IP), a "wyświetlenia" na stronie oznaczają to że jedna osoba wchodzi na daną aukcję wiele razy. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka