Dodaj do ulubionych

Kurtka puchowa

21.12.18, 23:21
Na co zwracać uwagę? Ilość pierza, puchu? A może jakąś polecicie? Najlepiej na zalando.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 00:14
      najlepsze sa kurtki grube, niebieskie , z kapturem. moga byc z zalando. trzeba zwracac uwage zeby rozmiar pasował.
      jak nam trzeba cieńsza to kupujemy taką z mniejszą ilościa puchu- i na odwrót.
      • ja_mamma Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 08:10
        Dlaczego niebieskie?
        • patatajowa Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 08:47
          chyba nie twierdzisz ze lepsze sa białe ??? smile
          • ja_mamma Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 09:02
            Hehe, no skąd ale wydawało mi się, że jest więcej kolorów niż biały i niebieski :- P
            • afroddytta Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 13:25
              Ja tam mam granatowa a córka faktycznie niebiesko- różowa 🤔
      • els.ol Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 13:19
        Patatajowa kłóciłabym się... gdyż, uważam, że najlepsze są w kolorze turkusowym, lekko przedłużane i z odpowiednim logo tongue_out
        • ja_mamma Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 14:38
          Turkusowy to niebieski o zielonym odcieniu także ten tego patatajowa chyba ma rację 🤣
          • els.ol Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 15:00
            Nie, nie i jeszcze raz nie! Turkusowy to jednak nie niebieski, a patatajowa upiera się, że są najlepsze.
            Co i tak nie zmienia faktu, że czerwone są najcieplejsze tongue_out
            • makoja Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 15:11
              Też uważam, ze czerwone są najlepsze, ale tylko taliowane i bez kaptura, bo niewygodnie się jeździ z kapturem w samochodzie.
    • joagraba Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 14:45
      Zależy czy chcesz grubą czy cienką? Jaki fason - prosty czy taliowany? Na Zalando z reguły można poczytać opinie innych, ale i tak cudze spostrzeżenia nijak się mają do twoich własnych.
      Najlepsza jest metoda prób i błędów - osobiście odesłałam już z sześć puchówek bo żadna nie spełniała oczekiwań.
      Przeszukaj co ci się potencjalnie podoba, dodaj do koszyka i/lub ulubionych i czekaj aż przecenią.
      • patatajowa Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 15:05
        tez słusznie, lepiej kupic kurtke na wyprzedazy niz w cenie regularnej smile
        dla mnie jeszcze lepsze sa kurtki z kieszeniami niz bez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka