alfa36 21.12.18, 23:21 Na co zwracać uwagę? Ilość pierza, puchu? A może jakąś polecicie? Najlepiej na zalando. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 00:14 najlepsze sa kurtki grube, niebieskie , z kapturem. moga byc z zalando. trzeba zwracac uwage zeby rozmiar pasował. jak nam trzeba cieńsza to kupujemy taką z mniejszą ilościa puchu- i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 08:47 chyba nie twierdzisz ze lepsze sa białe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_mamma Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 09:02 Hehe, no skąd ale wydawało mi się, że jest więcej kolorów niż biały i niebieski :- P Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 13:25 Ja tam mam granatowa a córka faktycznie niebiesko- różowa 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 13:19 Patatajowa kłóciłabym się... gdyż, uważam, że najlepsze są w kolorze turkusowym, lekko przedłużane i z odpowiednim logo Odpowiedz Link Zgłoś
ja_mamma Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 14:38 Turkusowy to niebieski o zielonym odcieniu także ten tego patatajowa chyba ma rację 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 15:00 Nie, nie i jeszcze raz nie! Turkusowy to jednak nie niebieski, a patatajowa upiera się, że są najlepsze. Co i tak nie zmienia faktu, że czerwone są najcieplejsze Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 15:11 Też uważam, ze czerwone są najlepsze, ale tylko taliowane i bez kaptura, bo niewygodnie się jeździ z kapturem w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 14:45 Zależy czy chcesz grubą czy cienką? Jaki fason - prosty czy taliowany? Na Zalando z reguły można poczytać opinie innych, ale i tak cudze spostrzeżenia nijak się mają do twoich własnych. Najlepsza jest metoda prób i błędów - osobiście odesłałam już z sześć puchówek bo żadna nie spełniała oczekiwań. Przeszukaj co ci się potencjalnie podoba, dodaj do koszyka i/lub ulubionych i czekaj aż przecenią. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kurtka puchowa 22.12.18, 15:05 tez słusznie, lepiej kupic kurtke na wyprzedazy niz w cenie regularnej dla mnie jeszcze lepsze sa kurtki z kieszeniami niz bez. Odpowiedz Link Zgłoś