pandziksa 18.10.04, 21:39 Najbardziej interesuje mnie jakość tych ciuszków. czy się nie mechacą? Jaka obsługa? Itp - piszcie wszystko co wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dador1 Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 19.10.04, 10:47 Ja kupowałam piżamki na lato (rampers z krótkimi nogawkami i rękawkami)i muszę powiedzieć, że była z całkiem dobrej bawełny, jedyny minuś zapinanie na guziki a nie na zatrzaski, ale nie było to uciążliwe. Ogólnie polecam, mały spał w nich (miał dwie na zmiane) całe lato i specjalnie się nie zniszczyły. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
pikutka Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 22.10.04, 08:00 Poszukaj w archiwalnych wątkach - było dużo opinii. Ogólnie uważam, że stosunek cena jakość jest odpowiedni. Jakość - średnia. Dobrze się pierze i nosi, ale też widać już po kilku praniach oznaki znoszenia. NIe wszystkie ciuszki sa jednakowej jakości - zdarzają sie sztuki nie do zdarcia, ale też w średnio co trzeciej sztuce puściły szwy - trzeba było uciec sie do zszycia. Dostawa rzeczywiście w b. krótkim czasie. Największy minus - jak dla mnie - zamieniają kolory, gdy nie mają tego zamawianego - jak im sie podoba. Dostałam różowe szmatki dla chłopczyka i nie byłam z tego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 22.10.04, 10:13 Czyli mechacą się. Te sztuki nie do zdarcia czy może są z innego materiału? Podobają mi się tam body rozpinane od góry do dołu. Są bardzo tanie.Ile chcą za przesyłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
pikutka Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 22.10.04, 18:33 Dodam jeszcze, że kupuję tylko bawełnę nie frotte, a ta po prostu brzydka sie robi wskutek samego użytkowania - kolory blakną dość szybko. Natomiast koszulki z białej bawełenki w pionowe prążki nawet po wypraniu w bardzo wysokiej temp. sa dalej jakby przybrudzone, podczas gdy mam z innej firmy takie same białe prążki i te po wypraniu na 95 lśnią piękną bielą - są jak nowe po prostu. Zauważyłam też na metkach, że ich bielizna nie zawsze jest wykonana ze 100% bawełny, ma sztuczne domieszki. I właśnie te rzeczy z domieszkami są bardziej trwałe i nie do zdarcia np. body w hipopotamki i kwiatuszki z turkusowymi lamówkami - żadne pranie nie straszne tym kolorom a i plamy fajnie schodzą. Ale ogólnie podkreślam, że za tę cenę i tak warto je kupić szczególnie, jeśli kupuje sie większą partię od razu, bo musisz mieć świadomość, że oni doliczają 10% do każdej ceny podanej przy zdjęciu (jakoś to tam nazywają marżą handlową czy coś w tym stylu) - to po pierwsze, a po drugie przesyłka kosztuje - o ile dobrze sobie przypominam ok. 12 zł czyli jeśli kupuję 12 ciuszków, to do każdej sztuki trzeba doliczyć 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 23.10.04, 16:49 Niewiedziałam o tych 10%. Nic o tym nie piszą. Dzięki za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś