Dodaj do ulubionych

Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ?

18.10.04, 21:39
Najbardziej interesuje mnie jakość tych ciuszków. czy się nie mechacą? Jaka
obsługa? Itp - piszcie wszystko co wiecie.
Obserwuj wątek
    • dador1 Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 19.10.04, 10:47
      Ja kupowałam piżamki na lato (rampers z krótkimi nogawkami i rękawkami)i muszę
      powiedzieć, że była z całkiem dobrej bawełny, jedyny minuś zapinanie na guziki
      a nie na zatrzaski, ale nie było to uciążliwe. Ogólnie polecam, mały spał w
      nich (miał dwie na zmiane) całe lato i specjalnie się nie zniszczyły.

Pozdrawiam
      Dorota
    • pandziksa Re: Nikt więcej? 20.10.04, 18:37

• pikutka Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 22.10.04, 08:00
      Poszukaj w archiwalnych wątkach - było dużo opinii.
      Ogólnie uważam, że stosunek cena jakość jest odpowiedni. Jakość - średnia.
      Dobrze się pierze i nosi, ale też widać już po kilku praniach oznaki znoszenia.
      NIe wszystkie ciuszki sa jednakowej jakości - zdarzają sie sztuki nie do
      zdarcia, ale też w średnio co trzeciej sztuce puściły szwy - trzeba było uciec
      sie do zszycia.
      Dostawa rzeczywiście w b. krótkim czasie. Największy minus - jak dla mnie -
      zamieniają kolory, gdy nie mają tego zamawianego - jak im sie podoba. Dostałam
      różowe szmatki dla chłopczyka i nie byłam z tego zadowolona.
      • pandziksa Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 22.10.04, 10:13
        Czyli mechacą się. Te sztuki nie do zdarcia czy może są z innego materiału?
        Podobają mi się tam body rozpinane od góry do dołu. Są bardzo tanie.Ile chcą za
        przesyłkę?
        • pikutka Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 22.10.04, 18:33
          Dodam jeszcze, że kupuję tylko bawełnę nie frotte, a ta po prostu brzydka sie
          robi wskutek samego użytkowania - kolory blakną dość szybko. Natomiast koszulki
          z białej bawełenki w pionowe prążki nawet po wypraniu w bardzo wysokiej temp.
          sa dalej jakby przybrudzone, podczas gdy mam z innej firmy takie same białe
          prążki i te po wypraniu na 95 lśnią piękną bielą - są jak nowe po prostu.
          Zauważyłam też na metkach, że ich bielizna nie zawsze jest wykonana ze 100%
          bawełny, ma sztuczne domieszki. I właśnie te rzeczy z domieszkami są bardziej
          trwałe i nie do zdarcia np. body w hipopotamki i kwiatuszki z turkusowymi
          lamówkami - żadne pranie nie straszne tym kolorom a i plamy fajnie schodzą.
          Ale ogólnie podkreślam, że za tę cenę i tak warto je kupić szczególnie, jeśli
          kupuje sie większą partię od razu, bo musisz mieć świadomość, że oni doliczają
          10% do każdej ceny podanej przy zdjęciu (jakoś to tam nazywają marżą handlową
          czy coś w tym stylu) - to po pierwsze, a po drugie przesyłka kosztuje - o ile
          dobrze sobie przypominam ok. 12 zł czyli jeśli kupuję 12 ciuszków, to do każdej
          sztuki trzeba doliczyć 1 zł.

• pandziksa Re: Kto kupował w www.jakobi.prx.pl ? 23.10.04, 16:49
            Niewiedziałam o tych 10%. Nic o tym nie piszą. Dzięki za informacje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka