agusia.24 30.08.19, 08:54 polećcie jakiś sprawdzony termos, który rzeczywiście długo trzyma ciepło, właściwie bardziej menażkę, bo chcę na zupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka195 Re: termos do szkoły 30.08.19, 12:50 Z Ikei termos obiadowy jest badzo dobry, kosztuje ok 30 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: termos do szkoły 30.08.19, 13:54 Mam Esbit 2 szt i polecam, dzieci nisza od pół roku do szkoły. Trzeci mam Warehead i niestety ma węższe wejście i żałuje ze tego nie odnotowałem przed zakupem, mniej to wygodne dla dzieci niestety. Koleżanka ma Rockland i tez poleca. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: termos do szkoły 30.08.19, 19:26 Menażkę? Ja polecam dwa: esbit juz wspominany 0,5 l oraz aladdin- model migo,taki z uchwytem z boku. Mam obydwa i tak samo hobrze trzymaja ciepło natomiast aladdin jest poręczniejszy do zapakowania. Cenowo prawie identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: termos do szkoły 30.08.19, 19:47 Polecam jeszcze Thermos King,mialam raz pozczony,wiekszy od pozostałych ale za to z łyżeczką 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: termos do szkoły 01.09.19, 08:47 Ja kupiłam teraz Thermos, nie wiem jaki model bo stacjonarnie w US ale pojemność 800 ml i co najważniejsze ma fajne uchwyty raczki na gorze do noszenia. U mnie 500 ml to jednak za mało, najmniejszy mam chyba 600 ml. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: termos do szkoły 01.09.19, 09:40 zalezy jakie kto ma potrzeby i jak duży plecak/torbe córka bierze do szkoły aladdin, esbit 0,5 zajmuje naprawde sporo miejsca,w lo szafek brak wiec i nie ma gdzie trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: termos do szkoły 01.09.19, 08:16 menażkę w sensie kształtu,żeby łatwo było jeść zupę, dziękuję kupię Esbit na razie Odpowiedz Link Zgłoś